Zvěřinové degustační menu o 5 chodech v restauraci Na farmě
Přehled nabídky
Je lepší kanec se zelím, nebo se šípkovou? A co takhle kompromis? Dejte si ho s jemnou hříbkovou omáčkou.
Pochutnejte si na pěti vynikajících chodech, které jsou připraveny s použitím těch nejlepších domácích ingrediencí, v příjemném klidném venkovském prostředí restaurace Na farmě.
Útulná nekuřácká restaurace Na farmě vznikla renovací a přestavbou starého selského dvora. Jeho vznik je datován už kolem roku 1901 a „zažil“ tedy velké množství historických událostí.
Budova i celý areál si i po rekonstrukci zanechala typický ráz selského stavení, takže vedle vynikajícího pochutnání můžete také poznávat život na farmě.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.