Nabídku Oblíbená Škola smyku s profesionály mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Oblíbená Škola smyku s profesionály

4,4 / 5 Polygon MAX CARS Plus Polygon MAX CARS (mapa) 173 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Nela

Dobrý den, ráda bych tento dárek koupila pro svěho manžela. Je ale neslyšící. Výborný řidič. Pro teoretickou část objednáme určitě tlumočníka. Ale pro tu praktickou taky, bude místo v aute? Máte s výukou neslyšícího řidiče zkušenosti?
Děkuji

MAX CARS Plus

Dobrý večer, z naší strany se neslyšící řidič/klient může zúčastnit tohoto kurzu. Na teoretické čísti bude Váš tlumočník, na praktické bude/musí sedět tlumočník vedle Vašeho manžela. Našeho kurzu tohoto typu se již pár neslyšících osob účastnilo.
Hezký zbytek dne :)

Tomáš

Dobrý den, je možné během výuky mít doprovod nebo dokonce spolujezce? Chtěl bych manželce koupit tuto školu smyku a rád bych se díval jak jí to jde. :) Děkuji.

MAX CARS Plus

Dobrý den, při teoretické části je možné pro doprovody počkat na restauraci vedle učebny, při praktické části je 1 osoba ve voze účastníka kurzu jako doprovod dovolena :)

Martina

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jestli při všech variantách nabídek se budu učit to samé, nebo „indivinduální“ varianta obsahuje ještě něco „extra“ (kromě domluveného času kurzu).
Předem velice děkuji!

MAX CARS Plus

Dobrý den, individuální výuka je především o tom, že máte polygon i šéf-instruktora sami pro sebe, a to na celé dvě hodiny! Obsahem výuky je sportovní jízda, bezpečné jízda, ale i třeba jiné prvky, které chce klient natrénovat :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru