Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3 dny v Táboře s neomezeným wellness i gastrozážitky

Hotel Palcát Tábor Tábor (mapa) 187 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Iva

Dobrý den, máte prosím ještě volný kuřácký dvoulůžkový pokoj v termínu 27.12. – 30.12. ? Děkuji

Julie

Dobrý večer, paní Ivo,

předem Vám děkujeme za dotaz. V uvedeném termínu, ještě disponuji posledními volnými pokoji. V případě zájmu, kontaktujte recepci hotelu, která Vám poskytne další informace: recepce@hotelpalcat.cz anebo na čísle 774 706 495.

S pozdravem

Ája

Dobrý den,
prosím, máte ještě volný dvoulůžkový nekuřácký pokoj na prodloužený víkend v termínu 4.-7.12.2015?
Děkuji za odpověď.

Veronika

Dobrý den paní Andreo,

děkujeme za Váš dotaz. Bohužel však v požadovaném termínu máme volný poslední kuřácký pokoj. V případě rezervace a dalších informací ohledně pobytu, se obracejte na recepci hotelu na uvedené e-mailové adrese recepce@hotelpalcat.cz nebo na telefonním čísle 774706495 . Přeji pěkný den

Kateřina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte ještě volno v termínu 19. – 21.12.2015? Děkuji Kukrálová

Veronika

Dobrý den paní Kateřino, ve Vámi poptávaném termínu ještě volné pokoje máme. V případě rezervace a dalších informací ohledně pobytu, se obracejte na recepci hotelu na uvedené e-mailové adrese recepce@hotelpalcat.cz nebo na telefonním čísle 774706495 . Přeji pěkný den

Lenka

Dobrý den,

mohu se zeptat, zda máte ještě volný termín 28.12 – 30.12.2015?

 Děkuji

Veronika

Dobrý den paní Lenko,
ve Vámi poptávaném termínu ještě volné pokoje máme. V případě rezervace a dalších informací ohledně pobytu, se obracejte na recepci hotelu na uvedené e-mailové adrese recepce@hotelpalcat.cz nebo na telefonním čísle 774706495 . Přeji pěkný den

Jan

Dobrý den, máte volno v termínu 18. – 20. prosince tohoto roku? Děkuji za odpověď.

Ivana

Vážený pane Jane,
velice si vážíme Vašeho zájmu o ubytování ve Wellness & congress hotelu Palcát. Ve Vámi poptávaném termínu 18.-20. 12. 2015 máme volnou kapacitu pro ubytování. V případě zájmu o rezervaci nás kontaktuje prostřednictvím e-mailu recepce@seznam.cz nebo na telefonním čísle 774706495.

Blahutová

Dobrý den. Je možné objednat si vegetariánskou stravu? Děkuji Blahutová

Ivana

Vážená paní Blahutová,

děkuji Vám za dotaz. Vegetariánská strava není problém, je však nutné ji objednat dopředu.

Přeji hezký den.

Radka Dostálová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda máte volný termín na wellnes pobyt v termínu od 22.1 – 24.1. 2016 v kuřáckém pokoji?

Děkuji

Ivana

Vážená paní Dostálová,

děkujeme Vám za dotaz týkající se termínu pobytu ve Wellness & congress hotelu Palcát. Ve Vámi zmiňovaném termínu 22.-24.1.2016 dis­ponujeme několika volnými kuřáckými pokoji. V tomto termínu je však poměrně plno, proto v případě zájmu o rezervaci doporučuji rozhodnout se co nejdříve. Pro závaznou rezervaci nás prosím kontaktuje prostřednictvím e-mailové adresy recepce@hotelpalcat.cz nebo na telefonním čísle 774706495. Děkuji za pochopení a přeji krásný zbytek dne.

Michaela

Dobrý den. Máte pokoj pro kuřáky? Děkuji za odpověď

Julie

Dobrý den, paní Michaelo,

ano, pokoje pro kuřáky máme, ale jejich kapacita je omezena. V případě dalších dotazů kontaktujte, prosím hotelovou recepci na tel.čísle: 774 706 495 a nebo na e-mailové adrese: recepce@hotelpalcat.cz. Přeji Vám hezký den.

Gabriela Niessnerová

Dobrý vecer,
chtela bych se zeptat jestli máte volný termin od 29.12.-1.1.
 Děkuji

Vladimír

Vážená paní Gabrielo, děkujeme za Váš dotaz na termín pobytu. Bohužel však v požadovaném datu již nemáme volné ubytovací kapacity. Prosím, mohu Vám však nabídnout náhradní termíny po Novém roku. V případě zájmu, kontaktujte, prosím hotelovou recepci na tel.čísle: 774 706 495 a nebo na e-mailové adrese: recepce@hotelpalcat.cz. Přeji Vám hezký den.

Miloslava Gürthová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte volný termín od 29. 12. – 1. 1.

Děkuji za odpověď.

Vladimír

Vážená paní Miloslavo, děkujeme za Váš dotaz na termín pobytu. Bohužel však v požadovaném datu již nemáme volné ubytovací kapacity. Prosím, mohu Vám však nabídnout náhradní termíny po Novém roku. V případě zájmu, kontaktujte, prosím hotelovou recepci na tel.čísle: 774 706 495 a nebo na e-mailové adrese: recepce@hotelpalcat.cz. Přeji Vám hezký den.

Adéla

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zdali máte volný pokoj v termínu 21.-22.11.?
A dále, pokud zruším pobyt v den nástupu, propadá voucher?
 Děkuji

Hedvika

Vážená paní Adélo, děkujeme Vám za dotaz. Vámi stanovený termín máme plně k dispozici. Pokud rezervaci zrušíte, voucher Vám nepropadne, jelikož voucher má platnost do 29.2.2016. Co se týče rušení rezervace, je nutná pobyt zrušit alespoň den před Vašim nástupem.V případě dalších informací kontaktujte recepci hotelu na telefonním čísle : 774706495 , nebo e-mailové adrese : recepce@hotelpalcat.cz. Děkuji Vám a přeji hezkou sobotu!

Alena Šmatová

Dobrý den ,mohu se zeptat zda mete volny pokoj 28. – 29.11?A jde místo vstupu do wellnesu premenit na masaze? Děkuji

Ivana

Vážená paní Aleno, velice si vážíme Vašeho zájmu o ubytování ve Wellness & congress hotelu Palcát. Ve Vámi zmiňovaném termínu 28. – 29. 11. 2015 disponujeme několika volnými pokoji. V případě dalších dotazů či zájmu o rezervaci neváhejte kontaktovat recepci prostřednictvím e-mailu recepce@hotelpalcat.cz nebo na telefonním čísle 774706495. Děkuji a přeji krásný zbytek dne.

Alice

Dobrý den, máte prosím volno 20.-22.11. dvoulůžkový pokoj pro nekuřáky?
Děkuji za odpověď.

Hedvika

Dobrý den paní Alice, ve Vámi stanoveném termínu máme pokoj k dispozici. V případě zájmu o rezervaci, kontaktujte recepci hotelu Palcát na telefonním čísle : 774 706 495 nebo na e-mailovou adresu: recepce@hotelpalcat.cz . Děkuji Vám a přeji pěkný večer.

marek

Dobrý den ,máme 2 leté ditě je tam nějáké omezení

Hedvika

Dobrý večer pane Marku. Jako první bych Vám chtěla poděkovat za dotaz. Co se týče 2 letého dítěte, je zde omezení pouze ve wellness centru. Do wellness centra mužou děti až od 5 let. Pokud budete mít požadavek na dětskou postýlku, rádi Vám ho splníme. V případě dalších dotazů se obraťte na recepci hotelu na tel. čísle : 774 706 495 nebo na e-mailovou adresu: recepce@hotelpalcat.cz . Děkuji Vám a přeji pěkný večer.

Šárka

Dobrý den, máte prosím volný dvoulůžkový nekuřácký pokoj s manželskou postelí v termínu 6. – 8.11.?

 Díky

Veronika


Dobrý večer paní Šárko,

ve Vámi poptávaném termínu ještě volné pokoje máme. V případě rezervace a dalších informací ohledně pobytu, se obracejte na recepci hotelu na uvedené e-mailové adrese recepce@hotelpalcat.cz nebo na telefonním čísle 774706495 . Přeji pěkný den

Milada Petráňová

Dobrý den prosim Vás mate volno od 23.12. 2015 do 25.12.2015 pro dvě osoby děkuji

Ivana

Dobrý večer paní Milado,

ve Vámi uvedeném termínu stále disponujeme několika volnými pokoji. V případě dalších dotazů či zájmu o rezervaci nás prosím kontakujte na e-mailové adrese recepce@hotelpalcat.cz nebo na telefonním čísle 774706495.

Veronika

Dobrý den paní Martino,
ve Vámi poptávaném termínu ještě volné pokoje máme. V případě rezervace a dalších informací ohledně pobytu, se obracejte na recepci hotelu na uvedené e-mailové adrese recepce@hotelpalcat.cz. Přeji pěkný den.

Martina

Dobrý den,
máte prosím volno pro 3–4 osoby v termínu 13.-15.11.?
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den paní Martino, ve Vámi poptávaném termínu ještě volné pokoje máme. V případě rezervace a dalších informací ohledně pobytu, se obracejte na recepci hotelu na uvedené e-mailové adrese recepce@hotelpalcat.cz. Přeji pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru