Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dočasné tetování motivů

4,1 / 5 Wellness studio - Ženy sobě Praha - Smíchov  (mapa) 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Michal Konečný

Divim se, ze se v dnesni dobe najde jeste nejakej hlupak, kterej Vam na to docasne tetovani skoci. Staci se trochu podivat na internetu a clovek hned vi, jak to je… Kdyz uz docasne tetovani, tak jedine oboci nebo rty, kde to taky nezmizne nikdy uplne, ale neni to tak videt, jako vytetovany obrazek. Jinak lidem drzim palce s tim zmizenim za 5 let. Ve vysledku bude mit clovek rozmazanej flek, kterej stejne bude muset nechat pretetovat. Jinak pokud by byla cela tahle komedie pravdiva, jak mate vyresenou jizvu, ktera pri tetovani vznika? Hlavne mi nerikejte, ze ta zmizne taky. O cene ani nemluvim, udajna sleva z 6tis je opravdu zavadejici… ty Vase puvodni ceny jsou vetsi, nez si berou profi tateri :D

Alena Pavelková

Předně bych ráda řekla, že sestavená nabídka vychází z vlastních zkušeností, ale i ze zkušeností ostatních studií, které permantní make-up v podobě motivů již dlouho aplikují. Nicméně, pro transparentnost, zde budu prezentovat pouze svou vlastní zkušenost. Tetování permanentními barvami, které jsem si nechala udělat před cca 7 lety mám již zcela vymizelé. Tetování bledne postupně, blednutí je individuální, a rozhodně tetování rozmazaný flek ani zdaleka nepřipomínalo. V případě, že klientka nechce čekat do úplného vymizení barev, má možnost si toto tetování nechat úplně odstranit i dříve. Struktura kůže v oblasti tetování je o něco diferentní, ale jizva to rozhodně není. Co se týká ceny je to otázka nabídky a poptávky, ceny za pigmenty na permanentní make-up jsou několikanásobně dražší než standardní tetovací barvy. Děkuji Vám za Váš názor.

Alena Pavelková

Dobrý den,
tetování zmizí bez stopy nejdéle do 5 let. Blednutí je individuální, záleží na reakci organismu na pigment.

Sixtová

Dobrý den, chci se zeptat jestli po pěti letech tetováí zmizí úplně, nebo po něm zůstanou nějaké stopy? A jak dlouho trvá to ‚mizení‘ – tedy od chvíle kdy tetování začne strácet svou barvu, až do doby, než zmizí úplně?

Slevomat.cz

Dobrý den, tetování zmizí bez stopy nejdéle do 5 let. Blednutí je individuální, záleží na reakci organismu na pigment.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru