Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bezvadná dovolená v Adršpachu kdykoli v celé sezóně 2016

4,3 / 5 Hotel Praha Adršpach (mapa) 687 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petra

Dobrý den, dokdy je potřeba dnes zakoupený voucher (varianta 3 noci v letní sezoně) rezervovat na konkrétní termín? Děkuji

Puschmann

Kdykoli. Můžete mi poslat mail ihned.

Andrea Končoková

Dobrý den,
Lze před zaplacením vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Případně jakým způsobem se objednávka zřizuje, děkuji

Pusschmann

Ano. Zavolejte ráno po osmé 777801991. Vše Vám vysvětlím.

Andrea Končoková

Dobrý den,
Lze před zaplacením vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Případně jakým způsobem se objednávka zřizuje, děkuji

Puschmann

Zavolejte ráno po osmé 777801991. Vše Vám vysvětlím.

Kristýna Sedláčková

Takže v případě, že by s námi byli dva psi s variantou 4 dny/3 noci, tak zaplatíme navíc 1600kč?? Vím, že se jedná o hotel, nicméně okolí se přímo podbízí tomu, aby to člověk bral jako výlet za účelem výletů do přírody, takže do takových hotelů si spíš člověk psa vezme a v dnešní době je to docela běžný jev, proto mě překvapuje tak vysoká částka, to by snad museli mít žrádlo a venčení zdarma (toto psáno v nadsázce:) )

Puschmann

Ano, vím že je to hodně. Je to ale pouze věc regulace. Hotel má 60 pokojů a více než 5 psů ubytovaných na celém hotelu na noc je očistec pro ostatní hosty. Je mi líto.

Jaroslava

Dobrý den, když dnes zarezervuji pobyt na léto do kdy jej musím zaplatit pro dva dospělé a dítě 14 let? Ještě bych se chtěla zeptat pokud nestihnu rezervaci zaplatit jestli se bude tato nabídka opakovat? Děkuji Svobodová

Puschmann

Rezervaci Vám mohu udělat a potom je potřeba koupit voucher pro dva. Za dítě zaplatíte 410,– za noc i s polopenzí a to až po příjezdu. Opakování akce nemohu zaručit. Pošlete mi na:
hotel-praha@hotel-praha.cz
Vaši rezervaci.

Lukáš Hrach

Pochopil jsem, že se jedná jen o ubytování, bez stravy, bez polopenze.
Nebo je strava zahrnuta v ceně?

Puschmann

V ceně je polopenze. Snídaně i večeře.

Šárka

Dobrý den, koukala jsem na Vaše stránky a pobyty máte rozděleny na ne-pá a víkendy. A my jsme chtěly přijet 21.7.2016-čtvrtek na dvě noci, tak tento datum nepůjde? Děkuji

Petr Puschmann

Víkend nelze dělit, zbytek je potom neprodejný. Můžete přijet ve středu nebo v pátek na dvě noci a ve čtvrtek na tři noci.

Klvaňová Naděžda

Dobrý den, omylem jsem koupila voucher na mimo letní sezónu, lze prosím doplatit a využít v sezóně?

 děkuji

Puschmann

Ano, rozdíl doplatíte po příjezdu.

Soňa

Dobrý den,
ráda bych si rezervovala pokoj pro tři dospělé v dubnu či v květnu, mám zájem pouze o prodloužený víkend, a to po 10. dni v měsíci. Můžete mi prosím nějaké termíny nabídnout?
Děkuji.
Soňa U.

Puschmann, hoteliér

Zatím můžete vybírat ze všech víkendů. Zavolejte mi na 777801991, dohodneme to rychleji.

Soňa

Dobrý den, potřebovala bych vědět, jakým způsobem dokoupit třetí dospělou osobu.
Děkuji. Soňa.

Petr Puschmann, hoteliér

Dobrý den, to nyní neřešte. Kupce kupón pro dva a až při rezervaci termínu nahlašte počet osob na pokoji. Za třetí, čtvrtou případně pátou osobu na pokoji zaplatíte až po příjezdu. Šťastnou cestu.

Klára

Děkuji,ozvu se v pondělí

Klára

Dobrý den. Ráda bych pobyt zaplatila formou FKSP ze zaměstnání. Problém je ten,že aby mi toto bylo umožněno,potřebují v mém zaměstnání fakturu s číslem účtu a mým jménem,kam mají peníze poslat. Poraďte,jestli je to možné nějak udělat.

Puschmann

Dobrý den, ano je to možné. Dohodneme to rychleji po telefonu. V pondělí jsem od osmi hodin v kanceláři. Zavolejte 777801991.

Alena

Dobrý den. Prosím o info, zda „letní sezóna“ se míní období prázdnin, tj. červenec-srpen nebo jinak? Děkuji a pěkný den, A.

Petr Puschmann

Ano, letní sezona jsou měsíce červenec a srpen.

Lucka

Dobrý den, chtěli bychom koupit voucher 2 dospělý a děti 13, 10, a 4 roky nejmladší dcera spí s námi v posteli tak bychom nechtěli pro ni samostatné lůžko a ani tomu jídlu nedá :-) můžeme obědnat 1 voucher a přistýlku s polopenzí pro dvě děti? Děkuji Bartáková

Petr Puschmann

Dobrý den, je mi líto, i za čtyřleté dítě je nutné po příjezdu zaplatit 410,– CZK za přistýlku s polopenzí a noc. V ceně je přistýlka, strava, teplá voda a ostatní služby. Při rezervaci požadujte pokoj 2+3.

Renáta Beránková

Dobrý den,
měla bych tento poukaz jako dárek k vánocům, proto i rezervace voucheru bude po zaplacení,lze pobyt v letní sezóně využít i mimo letní sezónu?
Děkuji

Petr Puschmann

Dobrý den, ano, je to možné.

Petr Puschmann

Dobrý den,
máte v sezoně 2016 vybraný termín a bojíte se, že po koupi voucheru už bude obsazen? Nejdříve nás kontaktujte, udělám Vám před rezervaci. Potom voucher koupíte, pošlete nám jeho číslo a my rezervaci potvrdíme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru