Až půl kila skvostného hovězího tataráku se zlatavými topinkami
Přehled nabídky
V dřívějších dobách vyhledávali tatarák většinou muži. Pak jeho lahodnost objevily i ženy. Název se tedy poněkud zkomolil, aby byl genderově korektnější. Před tím se mu totiž říkalo tátarád.
Těšte se na famózní pochutnáníčko v Grill restaurantu Kelt. Tatarák tu připravují ze špičkového hovězího roštěnce z býka a míchá ho tu znalý pan šéfkuchař. Dochucovadla ovšem budete mít i na stole.
Stylové restauraci dominuje dřevěný interiér a vůně masa je tu všudypřítomná. Však jste také v podniku, který slibuje zážitek v každém soustu a specializuje se hlavně na steaky.
Nechte se zlákat také pořádným biftekem. Přijměte výzvu jako Lughovo kopí, Excalibur či Merlinův cop. Na své si v jídelním lístku přijdou i fandové XXL burgerů, odlehčených salátů či šmakulózních dezertů.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.