Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Parádní zážitek na leteckém simulátoru Airbus A320 nebo Boeing 737

4,6 / 5 iPilot Praha Praha - Malá Strana  (mapa) 1 861 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Martin

Někde jsem četl, že za fotografii z letu na trenažeru účtuje ipilot 250 Kč. Je to pravda? Když koupím hodinový let rodičům, je možné, aby taťka lítal a mamka fotila? Ona lítat nebude, ale ráda si užije focení na tablet :) Díky za odpověď!

Yvetta

Dobrý den,chtěla bych Vás poprosit o informaci,na kterých přesně místech v ČR se nachází Vaše simulátory?Děkuji za Vaši včasnou odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den,

voucher je možné využít v Praze – Zborovská 620/47, Praha 5 – Malá Strana

Hezký den přejeme.

Karel Štěpán

Dobrý den,prosím do kdy( po zakoupení ) musím voucher využít ??Lze např. až za měsíc ?
Děkuji za odpověď.
 Štěpán

Martin, iPILOT

Dobry den, Stepane, v dobe platnosti voucheru, tj. do 30.9.2016. Avsak doporucujeme rezervaci aspon mesic pred koncem platnosti. (Na zaver platnosit byva natresk a malo volnych terminu). Krasny den!

Mirka

Dobrý den, chtěla jsem se zaptat zdali mužu zakoupit voučer pro syna . Je mu 12 let . Děkuji

Martin, iPILOT

Dobry den, Mirko, to je odvisle primarne od vysky syna. Aspon 130–140cm by mel byt vysoky, aby mohl stroj ovladat. Krasny den!

Vítězslav ŠTIRBA

dobrý den pro svého kamaráda k 50-ti nám bych chtěl tento zážitek jenom zda se lze domluvit aby byla možnost platnosti voucheru do konce roku .

Martin, iPILOT

Dobry den, Vitezslave, platnost je nastavena do 30. 9. 2016 a nelze s ni bohuzel hybat. Dekujeme za pochopeni. Krasny den!

Pavla Kubíčková

Dobrý den,

je možný výklad v NJ nebo AJ?

Děkuji za odpověď

Martin, iPILOT

Dobry den, v AJ je mozny. Jen radeji uvedte v poznamce k rezervaci. Krasny den!

Zdeňka Šurkalová

dobře. Předpokládám tedy, že varianta letecky zazitek 60 min a strach z letani 60 min obsahuje to same. Je to tak? Nerada bych mu davala voucher kde bude napsano darek Strach z letani :)

Dekuji za zodpovezeni vsech dotazu :) Pekny den

Martin, iPILOT

Dobry den, ano, muze obsahovat to same. Pilot uzpusobuje let prani zakaznika. Krasny den!

Zdeňka Šurkalová

Dobrý den, může mít manžel na pilota jakékoliv dotazy (vzhledem k tomu, že má strach z létání, asi jich bude víc) včetně samozřejme vzletu a přistání na dvou až třech letištích jak uvádíte) i když zakoupím voucher pouze na 30 minut? Děkuji

Martin, iPILOT

Dobry den, Zdenko, urcite, jakekoliv letecke dotazy vitany :) Stran casu: uvodni info bezene trva mezi 5–10min a za 20 min stacite odletet a pristat zpravidla 1–2× rekl bych. Tedy volil bych v tomto pripade spise 60min variantu, kdy by melo byt dostatek casu na let, 2/3 pristani a tez dotazy. Krasny den!

Zdeňka Šurkalová

Dobrý den, ráda bych věnovala voucher manželovi, který má strach z létání. Šla bych s ním jako doprovod + náš sedmi měsíční syn. Je to možné? Pilotoval by pouze manžel. Připlácela bych něco za syna? Dále, myslíte že by se dali využít i „body“ z vaší nabídky Strach z létání, pokud bych zakoupila voucher pouze na 30 minut? Děkuji

Martin, iPILOT

Dobry den, Zdenko, odpovidam „od zadu“ tedy prvne Vas druhy dotaz. OK. Strach z letani – pilotovat mohou az dve osoby a doprovod je tez az dve osoby + tedy pilot. Tudiz ano, Vy, Vas syn a pan manzel za jednu cenu mohou mit cely zazitek bez priplatku. Stran 30min jsem odpovedel v ramci Vasi druhe otazky. Strucne zmineno zde, doporucuji spise 60min, na Vas popis je 30min malo dle meho soudu. Krasny den!

Andrea

Dobrý den, chci se zeptat jaké je cena při zakoupení voucheru na 60 minut, nebo 90 minut. Uvedena je pouze cena 1.049,– Kč na 30 min. Děkuji.

Martin, iPILOT

Dobry den, kliknete prosime na okenko nad zelenym boxem s cenou. Rozevre se Vam kompletni nabidka a jednotlive ceny ;) Krasny den prejeme!

Chvapilova

Dobry den,chtela bych se zeptat,zda jako pasazer muze jit 4lety kluk?Dekuji

Martin, iPILOT

Dobry den, jako pasazer urcite. Mivame zde i novorozence :) Jako pilot pak bohuzel vzhledem k veku a vysce ne, jelikoz ovladani stroje vyzaduje vzrust aspon 130 cm a o neco vyssi vek. Nicmene obhlidnout kokpit, sedet pri instruktazi tatkovi na kline a poslechnout si uvod, atp. to mozne zase urcite je. Krasny den!

Štěpánka Černá

Dobrý den,
ráda bych koupila 60 min. poukaz manželovi ale v hodnocení jsou i negativní reakce.

Má představa je:

po usednutí za simulátor (bez dlouhé teorie) instruktor poradí co má manžel udělat a ten se na základě kroků od instruktora pokusí vzlétnout, přistát nebo další situace které mohou nastat + výběr nějakého letiště. Následně se případně vymění s druhou osobou a ta si to zkusí také. Pokud by si manžel sebou vzal nějaké kolegy, očekávám že po celou dobu se mohou dívat přes sedačky, co se tam děje a případně se kdokoliv zeptat na něco okolo létání, pokud je něco zaujme.

Bude naplněno mé očekávání?

Děkuji mockrát za odpověď.

Martin, iPILOT

Dobry den, Stepanko, ano takto let probiha.
Na uvode se pilot prestavi s ucastniky, privede je do kokpitu a usadi. Nasleduje zakaldni instruktaz o principu fungovani letounu a pristroju, pomoci nichz se stroj ovlada, resp. let monitoruje. Jakmile je ucastnik pripraven, jde se na vec a startuje. Pak si osaha manevrovani se strojem ve vzduchu (nakolony, navigace, atp.) a nasleduje pristani na vybranem letisti (lze napr. startovat z Parize a pristat v Las Vegas, lze udelat „skok“ v case a miste). A je mozne pristani zkusti znovu, ci na jinem miste, ci letet dele a ruzna pocasi simulovat a az pak pristavat…vse dle prani a prip schopnosti zakaznika (neprovadime zase velmi slozite manevry ve chvili, kdy ucastnik neumi jeste ovladat zakladni casti letu, protoze to by pak zakaznika netesilo).
V ramci jednoho poukazu mohou pilotovat az dve osoby. Tedy ano, je mozne se „prohodit“ v prubehu letu. Druhy ucastnik pak v pripade A320 muze sedet na nektere z 6 dalsich sedacek v kabine, v pripade 737 na sofa za kokpitem, ci stat v kokpitu.
Tedy pokud takto je vam to sympaticke, budeme se tesit na navstevu Vaseho pana manzela a jeho pratele i Vas pripadne.
Krasny den!

Alena

Dobrý den,
je možné vystřídání dvou lidí i během 60ti minutového voucheru? Děkuji Alena

Martin, iPILOT

Dobry den, ano, je. Na 1 voucher mohou pilotovat az 2 osoby. Krasny den!

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je vaše otvírací doba, pokud se týká vyzvednutí voucheru v případě zakoupení a jestli je možné se na instruktáž objednat i o víkendu? Předem děkuji za odpověď.

Martin, iPILOT

Dobry den, do Vanoc je prodejna otevrena 7 dni v tydnu od 9 do 18h, rezervace osobne ci po telefonu jsou v tuto dobu mozne. Online pak 24/7. Krasny den!

lenka

Dobry vecer, prosim Vas je tento simulator pohyblivy? Děkuji

Martin, iPILOT

Dobry den, neni. Iluze pohybu/naklonu je vsak velmi zdarila (pokud se vam cely obraz naklani, Vas mozek to vnima jako rovnez Vas naklon. Z druhe strany veci fyzicke pretizeni, apod. zde bezesporu nezazijete.) Krasny den!

lenka

Dobrý den, chtěla bych tento zážitek koupit manželovi. Zajímalo by mě, zda by bylo možné zkusit selhání motoru i v 60min variantě nebo pouze v 90min. Děkuji

Martin, iPILOT

Dobry den, ano, v obou variantach je to mozne. Krasny den!

Magda Dobesova

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, zda je možné využít tento voucher i pokud by byl pro cizince který rozumí pouze anglicky.

 Děkuji

Martin, iPILOT

Dobry den, ano, je, nasi piloti jsou skoleni i v anglickem jazyce. Krasny den!

Michaela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda zasíláte při zakoupení darkového balení voucheru i poštou, Prahu mám daleko a chtěla bych to jako vánoční dárek. Děkuji.

Martin, iPILOT

Dobry den, v pripade darkoveho baleni je mozny bohuzel pouze osobni odber. Bohuzel neumime efektivne a rychle expedovat baleni, proto tuto moznost nenabizime. Dekujeme, krasny den!

Mirek

Dobry den,
pokousel jsem se dovolat na uvedene cislo, ale bez uspechu. Nevite proc?
 Dekuji

Martin, iPILOT

Dobry den, nevime, proverovali jsme nyni – cislo funguje, kolegyne recepcni take :) Zkuste prosim znovu. Hezky den!

Adéla

Dobrý den, uvažuji o zakoupení zážitku pro mého přítele a váhám, zda zvolit variantu 60 nebo 90 minut. Bylo by to jen pro něj, takže by se s nikým nestřídal, bylo by pak možné i ve variantě 60 minut zkusit vzlet/přistání např. v nepříznivém počasí nebo na to není dostatečný časový prostor? Děkuji moc za odpověď.

Martin, iPILOT

Dobry den, Adelo, v obou variantach je mozne vyzkouset vicero vzletu a pristani, a to za Vami navolenych podminek. S 60min variantou chybu neudelate. Pokud chcete opravdu dostatek casu, mit moznost si i popvidat blize s e pilotem o zkusenostech, apod. volil bych 90 min. Dekujeme. Krasny den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru