Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Úžasný zážitek na leteckém simulátoru Airbus A320 nebo Boeing 737

4,6 / 5 iPilot Praha Praha - Malá Strana  (mapa) 1 644 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Klára

Dobrý den,

POZOR! To jste né úplně správně pochopili!

1.) To nedošlo „jen“ k překlepu v mailingu Slevomatu a odesláni dárkového balení jako hlavní varianty – jak píšete… TO BYLO UVEDENO I NA OFICÍÁLNÍ NABÍDCE NA STRÁNKÁCH SLEVOMATU! Vždyť jsem vám psala, že jsem proto šla na stránky SLEVOMATu. Za tu cenu (149,–) bych si to totiž ráda klidně zopakovala…!!!

2.) A další NEPOCHOPENÍ: Ano, cena letu začínala PŮVODNĚ (kdysi na začátku nabídky…) na 1049 Kč za 30min. Ale tato varianta včera UŽ NEBYLA K MÁNÍ!!!

V momentě, kdy mi přišla ta vaše nabídka na NEUVĚŘITELNÝ ZÁŽITEK ZA 149,– UŽ BYLA K MÁNÍ (jako nejlevnější!) JEN ta VARIANTA „Strach z létání, 60min“! A TA JE ZA TĚCH 1.999,–Kč. Capíto???

ALE HELEĎME SE!!! Teď jsem tam mrkla znova a…a…co to vidím???!!!??? …VŽDYŤ VY TO TAM MÁTE DOTEĎ!!! VY JSTE za ten den VŮBEC NIC NEOPRAVILI!!!

Fíííííháááá.....

Hlavně že se snažíte opravovat MNE – navíc blbě… Ufff!!!

Jestli nevěříte, tak se tam podívejte! Anebo na moji Přílohu, kterou vám jako důkaz posílám E-mailem, vážený Slevomate a vážený pane Beneši (iPILOT).

Tak co? Už jste to pochopili? A ještě pořád si myslíte, že ten, kdo se mýlí, jsem JÁ?

Martin, iPILOT

Dobry den, Klaro, rozumim. Bohuzel vsak nastaveni mailngu, kontrola, ze nektera varianta se nevyprodala, atp. neni v rukou iPilot, ale Slevomat.cz. Pokud doslo docasne k vyprodani jedne varianty a nechtenemu zaslani infa s jinou variantou, pak nas to jako iPilot mrzi. Jsem presvedcen, ze to nebylo nijak cilene, ale nechtene omylem. Vim, ze toto Slevomat.cz zasadne nedela. Kazdopadne to s nimi spolecne proverime. Hezky den!

Klára

Dobrý den,

dnes mi mailem dorazila VAŠE nabídka na „ÚŽASNÝ ZÁŽITEK NA LETECKÉM SIMULÁTORU…“. Za krásných 149,– Kč!

Tak jsem neváhala, Slevomat otevřela, nabídku na Letecký simulátor vyhledala a tuto výhodnou nabídku otevřela…

…A EJHLE! Skutečně! Za 149,–Kč – PÁRÁDNÍ NABÍDKA! Avšak – JEN ZA dárkové ZABALENÍ(!) VOUCHERU…!

Vážení, to si z lidí děláte srandu? Lákat své klienty na takové LACINÉ triky? Máte to zapotřebí?

Nehledě na to, že NEJLEVNĚJŠÍ skutečný (!) produkt je za neskutečných 1.999,–Kč!!!

A to ještě NEMLUVÍM O TOM, že SKUTEČNÁ SLUŽBA ANI NEODPOVÍDÁ CENĚ. Čerpám – bohužel – z OSOBNÍ(!) zkušenosti. Jenže na to člověk přijde, až když odtamtud odchází…

No nic. Já se ptám: co hodláte s tím LÁKÁNÍM na FALEŠNOU CENU dělat? To je na ČOIku, vážení! KLAMAVÝ ZPŮSOB REKLAMY, se tomu říká…

A NESTALO SE TO POPRVÉ!!! Mohu vám poslat důkaz. Chcete?

Děkuji za odpověď.

PS. Nebo můj příspěvek ani neprojde cenzurou??? Ale upozorňuji vás, že nic vulgárního, urážlivého či nepravdivého, ani NIJAK jinak ZÁVADNÉHO, v něm NENAJDETE…!!!

 ;-)

Martin, iPILOT

Dobry den, Klaro, mrzi nas, pokud doslo v mailngu Slevomatu k preklepu a odeslani darkoveho baleni jako hlavni varianty. Ano, cena letu zacina od 1049 Kc za 30min (nikoliv 1999 Kc :) ) a za touto cenou a i cenami dalsich variant si plne stojime. Nenajdete v Praze lepsi nabidku. Pokud jste nebyla spokojena behem Vasi navstevy, tak nas to mrzi, a velmi uvitame zpetnou vazbu ohledne toho, co konkretne Vas nepotesilo a co muzeme dle Vaseho nazoru zlepsit (email: martin.benes@flyipilot.com). Krasny den!

Marcela

Doobrý den, bude k prodeji ještě voucher na 30 minut? Ostatní jsou moc drahý, děkuji za odpověď

Martin, iPILOT

Dobry den, vyckejte prosim do pondeli :) Krasny den!

Pavla

Je prosím možné dárkový poukaz zaslat i poštou? Ráda bych to jako dárek k Vánocům a nejsem z Prahy abych se pro něj zastavila.
Děkuji

Martin, iPILOT

Dobry den, standardne nezasilame, nicmene vyjdeme Vam vstric. Poslete prosim email na prague@flyipilot.com s pozadavkem na zaslani obalu, cislem Vase poukazu zakoupeneho zde a Vasi adresou. Krasny den!

Dagmar Krejčiříková

Ještě prosím o informaci, jak dlouho trvá samotný let při koupi poukazu na 30 minut? Děkuji

Martin, iPILOT

Dobry den, Dagmar, let trva kolem 20–25 minut. Uvodem je ca 5–10min instruktaz. Krasny den!

Dagmar Krejčiříková

Dobrý den, pokud koupím 30 minut, jak dlouho bude trvat samotný let? Vidím, že se již prodalo spoustu poukazů a stále akci prodlužujete, jste pak schopni všechny zvládnout? Do Prahy to máme 250 km a jelikož lze čerpat až do 15.8. tak jsme to chtěli využít zřejmě až v prázdniny nebo víkendy, jarní prázdniny…obávám se, že pak termíny budou docela omezené? Děkuji za odpověď.

Martin, iPILOT

Dobry den, dekujeme za dotaz. Myslim, ze bez jakychkoliv potizi muzete vyuzit poukazu a prijet na konkretni den o vikendu/o praz­dninach, radi Vas privitame. Jedine, o co bychom Vas pozadali, je vcasna rezervace. Idealne aspon 3–4 tydny pred zazitkem, pokud mate zajem o konkretni den a cas, hlavne o vikend a konretni cas.
Loni jsme prodali 2500 poukazu a krom toho letame vlastni prodeje, vse probehlo v poradku, myslim, soude podle 1100 hodnoceni vyse/nize :) Navic vsak oproti lonsku zdvojnasobujeme nasi kapacitu! :) Loni jsme letali pouze A320. Od prosince budeme letat i 737.
Krasny den!

Radka K.

Dobrý den, chtěla bych zvolit variantu na 60 minut, je vhodné mít s sebou roční dítko? Je klidný, ale samozřejmě toto neodhadnu, máte zkušenost? Děkuji za odpověď, hezký den.

Martin, iPILOT

Dobry den, otazkou je, jestli byste se ucastnili jako par, ci jednotlivec. Samostatne s takto malym ditkem uprimne receno nedoporucujeme, jelikoz let si pak pri prerusovani letu dobre neuzijete. V paru je to schudnejsi, resp. mozne. Stran zkusenosti – rovnez je to tezke odhadnout pro nas, jelikoz jsme tu meli moc klidna ditka, tak i takova, ze zrovna na ne prislel brek a maminky se sly radeji projit s nim. Jestli chcete mit jistotu, je lepe dorazit samostatne. Jestli pak si to lepe uzijete s potomkem, prijde s nim. Lze se pripadne projit zde podel reky ;) Krasny den!

Martin

Dobrý den,


zajímá mě, zda je při letu slyšet zvuk letadla(tah motoru, vysouvání klapek, podvozku atd.)
 Děkuji

Martin, iPILOT

Dobry den, ano rozhodne, vsechny zvuky jsou slyset, kokpit je ozvucen 5. 1. systemem. Krasny den!

Helena

Dobry den, je mozno zakoupit nyni voucher a termin zarezervovat az po Vanocich? Chtela bych voucher vyuzit jako vanocni darek s tim, ze si dotycny zvoli termin dle sebe.
Diky, Helena

Martin, iPILOT

Dobry den, ano, to je mozne urcite takto vyuzit. Velmi casto je poukaz darovan prave jako Vanocni darek. Platnost poukazu je az do 15/8 a rezervace je mozne provest kdykoliv v prubehu platnosti.
(Pricemz tedy doporucujeme alespon mesic pred koncem platnosti z duvodu kapacity; mnoho lidi to i tak necha na posledni chvili a muze byt pak obtizne najit termin)

Zdenka

prosím nejdemi vám poslt rezervaci a objednávku,chtěla bych ten zážitek koupit manželovi k narozeninám,dě­kuji

Martin, iPILOT

Dobry den, Zdenko, pokud Vam problem pretrvava, prosime obratte se na help desk Slevomatu primo. Krasny den!

Martin, iPILOT

Dobry den, let u 90 min zazitku trva kolem 70–80 min. Zavisi jak moc se zakaznik zajima o teroii, jak moc do detailu chce to ci ono vysvetlit. Zazitek se ridi pranimi zakaznika.
V ramci strachu z letani je dotaznik posilan pred zazitkem (je zasilan po potvrzeni rezervace zpravidla). Let pak trva opet dle situace. V tomto pripade je rozptyl delky letu vetsi, jelikoz opravdu je to odvisle od obav zakaznika. Nicmene vetsina zazitku probiha / diskuze a letu probiha v kabine a let kolem 60min je mozny.
Krasny den!

Jana

Dobrý den, jak dlouho trvá samotný let při zakoupení leteckého zážitku 90 min. a strach z létání 90min. Píšete, že kurzu strach z létaní předchází vyplnění dotazníku. Dotazník se vyplní až na místě , nebo se zasílá dopředu při registraci termínu.
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobry den, let u 90 min zazitku trva kolem 70–80 min. Zavisi jak moc se zakaznik zajima o teroii, jak moc do detailu chce to ci ono vysvetlit. Zazitek se ridi pranimi zakaznika. V ramci strachu z letani je dotaznik posilan pred zazitkem (je zasilan po potvrzeni rezervace zpravidla). Let pak trva opet dle situace. V tomto pripade je rozptyl delky letu vetsi, jelikoz opravdu je to odvisle od obav zakaznika. Nicmene vetsina zazitku probiha / diskuze a letu probiha v kabine a let kolem 60min je mozny. Krasny den!

Elisa

Dobrý den, přemýšlím o koupi letu pro manžela, který je ale cizinec – nemluví česky, ani anglicky. Náhodou pilota mluvícího španělsky nemáte? :-) Popř. jedná se o velmi technické termíny a informace, tudíž obtížné pro překlad mnou?

Děkuji za odpověď.

Martin, iPILOT

Dobry den, uprimne receno to musime proverit, jestli nektery z nasich pilotu by to zvladl. Jakmile (v prubehu zitrejsiho dne, nejpozdeji v patek) budu vedet vice, potvrdim Vam. Krasny den!

Dany

Dobrý den, rád bych věděl zda je možné využít od listopadu Boeing pouze na 30 min. nebo i na 60 a 90 minut?? Z popisku mě to vyznělo, že Boeing je možno použít jen na 30 min.

Předem děkuji za odpověď

Martin, iPILOT

Dobry den, Boeing bude na totozne casy jako Airbus, tudiz 30, 60, 90. Jen rezervace pro Boeing budou otevreny az v horizontu 2–3 tydnu.
Krasny den!

Jana

Dobrý den, pokud si zakoupim darkove baleni staci pouze kdykoliv prijit k vam nebo se musim predem ohlasit?

Martin, iPILOT

Dobry den, ano, nemusite, prijdte, radi vas obslouzime. Krasnou nedeli!

Helena Šklubalová

Dobry den, pokud si koupim voucher na 60 min, lze si vybrat vyhlidkovy let nad Prahou i pristani na nekolika vybranych letistich ?

Martin, iPILOT

Dobry den, ano, urcite. V 60min stihnete v klidu 2 vzlety a 2 pristani, pricemz je mozno upravit konfiguraci letu behem letu. Tedy „ve vzduchu“ muzete zmenit lokaci a po vzletu z Prahu pristat napr. v New Yorku.
P.S. tip pro Vas – krasne je napr. vzletat z Rio de Janera za usvitu a pristavat ve vecernim Vegas. Tam uvidite i hezci scenerie, nez v Praze. :)
Krasny den!

Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik minut trvá instruktáž? Pokud koupím 30min voucher kolik minut z toho bude letu? Děkuji

Martin, iPILOT

Dobry den, instruktaz prizpusobuje pilot prani zakanika (nekdo chce byt informovan ve vetsi mire detailu, nebo v mensi). Obecne vsak trva okolo 5–10min. Krasny den!

Ivana Prynychova

Dobrý den. Mohli byste mě po zaplacení zaslat voucher poštou? Děkuji

Martin, iPILOT

Dobry den, pri koupi poukazu zde na Slevomatu ziskate poukaz „slevomati“. Pokud byste mela zajem o nas autenticky poukaz, prosime stavte se s Vasim kodem (slevomatim voucherem) na nasi pobocce ve Zborovske 47 a my Vam poukaz vymenime. Krasny den!

Renáta Beránková

Dobrý den, rada bych se zeptala, zda Simulátor vzladne i 8-létě dítě, měří cca. 130 Cm? Dekuji Renata

Martin, iPILOT

Dobry den, ano, podobne jako pani Petra vyse: stran vysky a veku je to uprimen receno na dolni minimalni hranici, jiz dpoporucujeme. Klucina se proleti a zkusi si let, jen vsak jiz nejspis nedosahne na pedaly (ktere se vsak primarne pouzivaji pri pohybu po plose, let se da plnohodnotne absolvovat bez toho). Tedy pokud je toto OK, coz verime, ze by bylo, pak muze letet. Krasny den!

Jana

Dobrý den. Chtěla bych si koupit voucher na 60 minut + dárkové zabalení voucheru. Nabízí mi to ale vždy jen jednu variantu na výběr. Jak mám prosím postupovat? Děkuji. Hezký den.

Martin, iPILOT

Dobry den, myslim, ze muzete vybrat voucher na let, vlozit do kosiku a v kosiku je moznost pokracovat v nakupu, tedy pokracujte, pridejte darkove baleni a nasledne, kdyz jsou obe polozky v kosiku, je mozno koupit a zaplatit. Pokud by Vase potize petrvavaly, obratte se prosim na help desk Slevomatu. Krasny den!

Petra

Dobrý den,byl by tento zážitek vhodný pro sedmiletého syna vysokého 130 cm?Je velkým příznivcem letadel a byl by to pro něj krásný dárek. V případě že ano,jakou by jste nám doporučili variantu. Děkuji Petra M.

Martin, iPILOT

Dobry den, stran vysky a veku je to uprimen receno na dolni minimalni hranici, jiz dpoporucujeme. Klucina se proleti a zkusi si let, jen vsak jiz nejspis nedosahne na pedaly (ktere se vsak primarne pouzivaji pri pohybu po plose, let se da plnohodnotne absolvovat bez toho). Tedy pokud je toto OK, coz verime, ze by bylo, pak muze letet. Doporucovali bychom asi 30 min. Pokud jej to chyti a ovladani bude sedet, pak Vas radi privitame opet. Krasny den!

Petra

Dobrý den, doprovod se doplácí až na místě dle osob, nebo musím zadat již při pořízení voucheru ? Děkuji za odpověd

Martin, iPILOT

Dobry den, az na miste dle poctu osob (do max 8os). Netreba upozornovat predem. Krasny den!

Milada

Dobrý den, je možné provést instruktáž i v angličtině nebo ještě lépe v italštině? Děkuji za odpověď.

Martin, iPILOT

Dobry den, v anglicitne urcite. Vsichni nasi piloti jsou drziteli leteckych licenci, tudiz hovori plynne anglicky. Italsky zvladneme privitat :), nicmene jinak bohuzel pilota hovoriciho italsky nemame. Krasny den!

Honza

Dobrý den,
je možno vouchery v celkové délce 3 hodiny směnit za produkt „Unikátní 3hod. zážitek pro letecké nadšence“ (http://flyipilot.cz/unikatni-3-hodinovy-zazitek-pro-letecke-nadsence/) ?
 Děkuji

Martin, iPILOT

Dobry den, nestandardni, nicmene muzeme to takto udelat. Pro rezervaci vsak prosim v tomto pripade radeji volejte. Dekujeme. Krasny den!

Čiháková

dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda to není omezeno věkem. Synovi je 16 let, tak jestli také může na simulátor?
děkuji

Martin, iPILOT

Dobry den, urcite muze. Omezeni je 8 let veku a cca 130 caa vysky.
Krasny den!

Marketa

Dobrý den, v jaké dny a časy je možné na letecký zážitek přijít? Píšete dle rezervací, máte volné termíny i na víkendy? Děkuji, Markéta

Martin, iPILOT

Dobry den, ano, letame aktualne 7 dni v tydnu od 9 do 22h. Pro zjisteni volnych terminu prosim vyuzijte uvedeneho rezervacniho systemu http://flyipilot.cz/rezervace/ Aktualne jsme pomerne vybookovani. Avsak verim, ze pro Vas vhodny termin naleznete. Od listopadu pak se zvetsi nase kapacita dvojnasobne. Rezervace pro druhy simulator budeme otevirat v horizontu dvou tri tydnu. Krasny den!

Edita Jelínková

Dobrý den, kolik lidí může přijít jako doprovod na 60 min létání? Může být jako doprovod 4-letý syn? Děkuji. Edita

Martin, iPILOT

Dobry den, plati, jak je uvedeno v podminkach. 2 osoby jsou v cene, mozno pak prikoupit dalsi do max. poctu 8 osob. Ano, 4-lety syn urcite muze. Mivame tu cele rodinky od maleho spunta po dedecka ;)
Hezky den, Edito!

Honza

Dobrý den, pokud jsme 3 lidi a každý chceme lítat hodinu, je nutno koupit 3× 60 minut, nebo je možno použít 2× 90 minut? Děkuji a hezký den

Martin, iPILOT

Dobry den, v podstate jsou mozne obe varianty v tomto konkretnim pripade. Na 1 voucher mohou letet az 2 osoby. Cili ve dvou 1,5h blocich se 3 osoby prostridaji po hodine. Nicmene urcite doporucujeme variantu 3× 1h, jelikoz je pro Vas snazsi pripadne resit zmenu terminu, budete flexibilnejsi (napr. jeden ucastnik onemocni…a tim jiz nema poukaz pro let, atp.). S 2× 90 min bude nutne prijit „najednou“ a v kabine stravite pomerne dlouhy cas.

Martin, iPILOT

Dobry den,
ano, pokud ma aspon kolem 130–140 cm vysky, radi jej privitame.
Hezky den !

Marcela Majzlová

Dobrý den lze aby si letecký simulátor vyzkoušel i 11 letý syn ??

Martin, iPILOT

Dobry den, ano, pokud ma aspon kolem 130–140 cm vysky, radi jej privitame. Hezky den!

Kristina

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jak probíhá hodinový kurz Strach z létání, je v něm zahrnut i let na simulátoru, nebo jen vysvětlení různých částí letu?

 Děkuji

Martin, iPILOT

Dobry den, ano v ramci kurzu je zahrnut let. Kurzu predchazi vyplneni dotazniku, podle nejz pozname, co Vas nejvice tizi/zdroje strachu. V dobe navstevy Vas pak pilot blize seznami s tim, jak letadlo a letectvi funguje s durzem na identifikovane zdroje strachu a pokusi se tyto zdroje s Vami rozptylit. Soucasti je i prakticky let, kdy si vyzkousite kontrolovat let a opet uvidite, jak vec probiha v praxi.
Takto umime odstranit ci aspon zlepsit vetsinu strachu ohledne letu. Aplikujeme princip lidske prirozenosti. Ve chvili, kdy je strach pojmenovan, vec vysvetlena a pochopena a kontrolovana, strach opadne. Jediny, ktery zde neni mozne resit, je strach z turbolenci, jelikoz simulace otresu letadla neni technicky mozne provest.
Krasny den!

Věruš Janická

Dobrý večer,prosím může simulátor ovládat dítě 10let(140cm)?
 Děkuji

Martin, iPILOT

Dobry den,
ano, muze :) Minimalni vek se 8 let. Ohledne vysky doporucujeme od 130 cm.
Krasny den!

Martin, iPILOT

Dobry den,
preferujeme z hlediska evidence rozsahu poptavky a nasledne registrace, pokud mate voucher na let a voucher na strach z letani. Nicmene, pokud si nejste nyni jista ohledne programu strachu z letani, tak pokud si koupite napr. 2× let 90min a v prubehu casu budete chtit prijit na 1× 90min let a 1× 90min strach z letani, urcite Vam vyhovime ;)
Hezky den!

Jana

Dobry den,

je nutne si kupovat 2 rozdilne vouchery, pokud bychom sli dva a jeden se strachem z letani a druhy na simulator? Nebo se daji tyto dva programy spojit? Dekuji

Ivana Gréčová

Dobrý den, bude možno uplatnit voucher i v době 23.12.-25.12.2015?
Předem děkuji za odpověď

Martin, iPILOT

Dobry den, na Stedry den a prvni Bozi hod vanocni budeme miti zavreno, piloti budou s rodinami, tudiz bohuzel nebude. Nicmene radi Vas privitame kdykoliv jindy. Hezky den!

petr sršeň

potřebuju nejake fotky poslat

Martin, iPILOT

Dobry den, muzte prosim lepe specifikovat dotaz? Dekuji.

Martin, iPILOT

Dobry den,
dekujeme za dotaz. Jeden poukaz plati na jeden simulator. Tedy nelze bookovat 90 min na dva simluatory. Pro tento pripad doporucujeme zakoupit napr. 2×60 ci 2×30, nebo kombinaci poukazu.
V pripade dvou osob, ano, urcite si to uziji obe osoby. Pilot na uvod zmini instruktaz pro obe osoby a nasledne se mohou behem letu prostridat. Doporucujeme pak urcite 90 ci 60 min v pripade dvou osob.
Hezky den!

Pavla

Dobrý den,
při zakoupení 90-ti minutové varianty, je zde možnost vyzkoušet oba druhy letadel? A v případě, že by se jednalo o dárek pro dvě osoby, užijí si to stejně, nebo je to primárně pro jednu osobu? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Martin, iPILOT

Dobry den,
dekujeme za dotaz. A320 i 737 jsou stacionarnimi simulatory, tedy ne pohyblive. Nicmene i tak je iluze zmeny polohy velmi realna. (Naklon a s nim zmena obrazu na vsem monitorech kolem osali mozek velmi silne).
Krasny den!

Lenka

Dobrý den

Prosím je simulátor pohyblivý.

děkuji za odpověď

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru