Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Čokoládové ingoty Marca Leone na přípravu horké krémové čokolády

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Radim Staněk

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, jestli koupím 2 vouchery, budu platit poštovné? Předem děkuji za odpověď.

Marca Leone Shop

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Pokud koupíte 1–5 „voucherů“ a přejete si zboží doručit až na Vaší adresu, platíte za celou objednávku jednotné poštovné 55,–Kč. Se zásilkou však získáte i refundační poukázku, na kterou Vám poštovné při nákupu z našeho obchodu vrátíme zpět (částka se odečítá od nákupu nad 350,–, který doručíme poštou již zcela zdarma).
Máte-li jakékoliv další otázky, neváhejte se na nás opět obrátit, rádi se Vám budeme věnovat.

Jana Kučerová

Dobrý den, zajímá mě, jak se horká čokoláda z vašeho produktu připravuje. Přidává se do mléka, do vody, stačí ohřát nebo je třeba vařit?
 Děkuji

Marca Leone Shop

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Krémová čokoláda se připravuje tak, že na 1 porci se rozpustí 25g čokolády (cca 3–4 ingoty) ve 125 ml horkého mléka (může být i mléko se smetanou nebo plnotučné mléko – dle Vašich preferencí) nebo vody. Za stálého míchání ohříváte na středním plameni dokud není dosaženo požadované hustoty (cca 3–5 minut). Při ohřívání se totiž čokoláda rozpouští a příjemně houstne do krémové konzistence, přitom uvolňuje příjemnou intenzivní vůni. Pár minut necháte odpočinout a je hotovo. Přestože ingoty mají hrubý, nelesklý povrch, čokoláda je hladká s příjemnou texturou s kousky kakaových bobů.
Máte-li jakékoliv další otázky, neváhejte se na nás opět obrátit, rádi se Vám budeme věnovat.

Dagmar Krejčiříková

Dobrý den, dívala jsem se na váš eshop a tam prodáváte 100 g ingotů za 138,– , tak 150 g by stálo 207,–. Na Slevomatu nabízíte původní cenu za 150g 249,–. Zajímalo by mě tedy, jak to s tou slevou je. Můžete mi to vysvětlit. Děkuji.

Marca Leone Shop

Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Máte pravdu, v obyčejném balení můžete pořídit 100g ingotů i za 138,–, jedná se však o jinou variantu produktu. Zde nabízíme dárkové balení v ozdobném sáčku se stuhou a po slevě vyjde 100g ingotů na 112,66 – což je i tak nejvýhodnější nabídka navíc s přidanou hodnotou. Pokud bychom tuto variantu produktu v ozdobném balení nabízeli na eshopu, stála by bez slevy 249,–. Je tedy na Vás, kterou nabídku budete chtít případně využít. Máte-li jakékoliv další otázky, neváhejte se na nás opět obrátit, rádi se Vám budeme věnovat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru