Veganská hostina o 5 chodech pro dva v LoVeg
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 19. 1. 2016.
V ceně
Studený předkrm č. 1
- RAW tataráček s domácím pečivem (100 g)
avokádo v nečekaně pikantním stylu, podávané s opečeným pečivem a nezbytným česnekem - nebo
- Domácí bruschettu s kešu sýrem (120 g)
opečená bagetka s rajčátky a čerstvými bylinkami, domácím kešu sýrem, zakápnutá panenským olivovým olejem
Studený předkrm č. 2
- 2× RAW cuketové špagety s pestem ze sušených rajčat (2× 180 g)
Hlavní chod
- LoVegburger – burger z červené čočky s domácím kešu sýrem, česneková sojanéza, rajče, čerstvá okurka, podávaný s rozmarýnovým bramborem
- nebo
- Thajské kokosové kari s jasmínovou rýží (300 g)
Salát
- 2× Caesar salát s pikantní kapary zálivkou a špaldovými krutonky (2× 150 g)
Dezert
- RAW ovocný dort s oříšky (80 g)
- nebo
- Kynutý ovocný knedlík s přelivem – malina/borůvka (80 g)
K pití 1l karafa s harmonizovanou vodou.
Celé menu vám na požádání připraví i jako bezlepkové.
Omezení
Můžete využít do 19. 1. 2016
- Rezervace: Alespoň 2 dny předem na e‑mailu info@loveg.cz nebo tel. 702 901 060.
- Jídlo s sebou: Nelze, menu je určeno ke konzumaci v restauraci.
Zrušení rezervace min. 2 hod. předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Pamatujete na Listera z Červeného trpaslíka, když štítivě vytáhl z pokrmu kolečko mrkve. „Syrová mrkev?! Krytone víš, jakej mám názor na čerstvou zeleninu.“
Pokud vám zelenina na všechny způsoby lahodí vydejte se na veganskou hostinu do restaurace LoVeg. I ti, kteří do té doby sdíleli Listerův radikální názor, dali po ochutnání 5 vynikajících chodů zelenině ještě šanci.
Veganská kuchyně si získává stále více příznivců. Někteří oceňují nejvíce její etický rozměr a fakt, že tělo může díky ní využívat energii jinak než trávením, jiným vyhovuje především její lehkost a netradiční nové chutě.
Restaurace se dostala také do hledáčku celosvětového webu Happycow.net, který je tradičním průvodcem zdravého a etického stravování a života. Podívejte se na reportáž (anglicky, od 7.12).