Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Odstranění znamének, pih či bradavic frakčním laserem

Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 44 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Matěj

Dobrý den,

ještě bych se chtěl zeptat, jak dlouho není možné třeba cvičit po takovém zákroku u větších pih, prosím? Velmi aktivně sportuji, tak abych mohl naplánovat. Děkuji a přeji hezký den, Matěj

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den, pane Matěji, obecně by Vám provedení zákroku nemělo příliš zasáhnout do Vašich sportovních aktivit. Záleží ale na Vašem sportu a na místech, kde se budou pihy odstraňovat. Pokud dělátě nějaký hodně kontaktní sport typu Rugby nebo Kickbox, tak je možná na místě zvážit úpravu Vašich sportovních aktivit po dobu 2–3 dnů tak, aby se ošetřená místa nedostala mezi atakované partie (můžete posilovat, cvičit individuální techniku apod.). Po dobu odloučení strupu od kůže (cca 4–7 dní, rychlost hojení ran je individuální) buďte prostě opatrnější a upravte hygienu – můžete se po sportu krátce vysprchovat, ale vynechte dlouhý kontakt k vodou (bazén, vířivka…). Pokud jste zrovna plavec, domluvíte se na způsobu prevence s paní doktorkou v ordinaci. Řešení existují. Těšíme se na Vás!

Diana Ježková

Dobrý den,
mám problémy s hojením kůže (patologické hojení jiev). Je laserová metoda vhodná i pro mě?

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den, paní Ježková, ve Vašem případě není rozdíl mezi laserovým odstraněním a chirurgickou excizí – po obou metodách odstranění Vám vznikne keloidní jizvička. Tu lze u nás následně laserem zbrousit (nelze předem garantovat, že „zcela a beze stop“ – to je individuální, ale lékařky „udělají maximum“ a výsledkem je vždy zlepšení původního stavu) a laserové zbroušení lze dále podpořit biostimulací (jizva je vystavena působení biostimulačního laseru, který stimuluje hojení, jedná se o zcela nebolestivou terapii, kde pacient ani necítí, že nějaká terapie probíhá) nebo aplikací speciálního gelu na odstraňování jizev v domácí péči (případně aplikací silikonových náplastí – záleží, v jakém místě se jizvička nachází). Rozhodněte se sama, která z metod by Vám vyhovovala více. Přejeme Vám dobrý start do nového týdne a těšíme se na Vás!

Matěj

Dobrý den,

mám několik cca 1–2cm velkých pih na zádech. Je možné i tyto větší pihy odstranit nějakou vaší metodou, prosím?

Děkuji.

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den, pane Matěji, je velká pravděpodobnost, že Vaše pihy bude možné laserem odstranit. Jistě ale chápete, že – aniž bychom Vás (Vaše pihy) fyzicky viděli a vyšetřili – nemohu Vám to zaručit. Přijďte. Nejhorší, co se může stát, je, že po vyšetření u nás zaplatíte 300 Kč a Slevomat.cz Vám vrátí celou částku za zakoupený voucher zpět. Mnohem pravděpodobnější je možnost, že od nás odejdete ošetřen a bez pih. Těšíme se na Vás!

Jitka K.

Dobrý den,

odstraňujete i červené žilky v obličeji?

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den, paní Jitko. Odstraňujeme. Odstranění žilek v obličeji ale není předmětem této nabídky. Prosíme zavolejte nám, poradíme. Těšíme se na Vás!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru