Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4denní zájezd za památkami i nákupy v adventním Londýně

4,0 / 5 CK Quality Travel Londýn - Velká Británie (mapa) 7 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
T&D

Dobrý den,
chceme se zeptat, jestli během zájezdu, budeme moct navštívit ještě další památky sami nebo popřípadě s delegátem? Předem děkuji za odpověď.

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,

program je poměrně nabitý, pokud se nezúčastníte některého bodu programu, můžete individuálně navštívit i další místa. V rámci programu máte vždy i několik hodin volného času, který můžete využít dle Vašich představ.

Přejeme pěkný den.

V.

Dobry den,

v jakem hotelu je ubytovani a v ktere casti Londyna? je mozno si udelat individualni program nebo se chodi s pruvodcem?

Dekuji

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,

můžete se od programu odpojit a dohodnout se s průvodce na večerním srazu. Máme nasmlouváno více hotelů pro jednotlivé termíny, nicméně jsou oba umístěny jižně od centra Londýna, cca 45 min jízdy, dle aktuální dopravy.

Přejeme pěkný den.

Firuz Ibragimov

Dobry den, a jak je to s cizinci, kteri maji Schengenske visum?

Quality Travel

Dobrý den,
zkuste kontaktovat ambasádu a domluvit se přímo s nimi. Ve většině případech je ještě potřeba visum do Anglie.

Patrik W.

Dobrý den, děkuji za odpověď, ještě bych poprosil orientačně kolik vychází plavby lodí po Temži a přejezd lodí do části Westminster (cenu jsem nenalezl na stránkách zájezdu). Případně, jestli máte nějaké doporučené kapesné na tento výlet?
A ještě se dívám, že bylo zřejmě přehlédnuto, ale první termín už jsou v Londýně vánoční trhy (stánky apod.), nebo bychom museli volit některý z dalších termínů blíže Vánoc? Děkuji.

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,

obě plavby dohromady jsou za 17Liber. Doporučené kapesné se opravdu odvíjí od toho, co plánujete navštívit, případně si kupovat. Běžně nebývá problém v supermarketech platit kartou, případně si vybrat hotovost. Vánoční trhy v Hyde Parku budou otevřeny po všechny adventní víkendy.

Přejeme pěkný den.

Patrik W.

Dobrý den, rád bych se zeptal zdali jsou v ceně zahrnuty i plavby lodí po Temži a jestli jsou již ten první termín (26. 11. – 29. 11.) v Londýně vánoční trhy? Případně také, jaké je doporučené kapesné?
 Děkuji

Marek Malý

Dobrý den, plavba lodičkou po Temži v ceně zahrnurta není ale vřele ji doporučejeme.

M. Plačková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se postupuje v případě, že si zakoupím zájezd a ten se nenaplní, budou mi vráceny peníze v plné výši? A ještě, jaká je pravděpodobnost, že se zaplní (podle zkušeností z předchozích let) Děkuji

Quality Travel

Dobrý den,
zatím jsme všechny termíny odjeli. Pokud by se stalo, že se zájezd nenaplní a vám nebude vyhovovat náhradní termín, tak vracíme celou částku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru