Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Úžasné masáže v Thajském ráji

4,5 / 5 Thajský ráj (4 pobočky) Praha - Staré Město  (mapa) 2 138 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jakub

Dobrý den, můžu se zeptat z jakého důvodu jste omezili časově nabídku masáží? Už jsem u Vás byl asi 9×, buď jsem si sám voucher koupil nebo dostal. Ale tímto jsem zklamán. Vždy když jsem tam byl v těchto časech dostal jsem starší paní, a masáž nebyla taková, jako když jsem chodil kolem 20 až 23 hodiny. Večer tam máte lepší masérky. Díky

Thajský ráj

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Nabídku jsme neomezili našim klientům, stále poskytujeme stejné služby. Důvod, proč jsou některé masáže zde omezeny hodinou, je díky výraznému ponížení ceny.

Katharina Katha

Dobrý den, je olejová thajská masáž zahrnuta ve variantě za 299 Kč v určitých časech jak píšete? Děkuji za odpověd

Thajský ráj

Dobrý den,
tato varianta je již bohužel vyprodána. Doporučuji Vám podobnou variantu: 60 min. Pravá thajská nebo Relaxační olejová masáž + 15 min. Garra Rufa za 399,–.

marcelina

dostala jsem jako dárek královskou bylinnou masáž zde ze Slevomatu… masáž trvala 45min. místo 60min. a v závěru v popisu masáže na Thaj.ráji je napsáno :V úplném závěru královských bylinných masáží je celé Vaše tělo podrobeno relaxační olejové masáži.Tak to se u mne vůbec neprovádělo. Chodím do Thaj.ráje pravidelně, ale tato masáž me zklamala.

Thajský ráj

Dobrý den,
mohla byste nám, prosím, napsat přesný čas a pobočku, kdy Vaše masáž proběhla? Zařídíme, aby se podobná situace příště již nenaskytla.

Thajský ráj

Naše e-mailová adresa: podpora@thajsky-raj.cz.
Děkujeme.

Mirka Fojtová

Dobrý den, chtěla bych Vaši masáž věnovat synovi. Můžete mi doporučit, která masáž by byla vhodná, syn má diagnostikovánu Bechtěrevovu chorobu.

Thajský ráj

Dobrý den, doporučujeme Vám klasickou thajskou nebo relaxační olejovou masáž, podle toho, co bude synovi vyhovovat. Raději se ještě před tím poraďte s lékařem.

Eva

Dobrý den,k masáži 3×60min je ke každé 15min Gara Ruffa ? Děkuji za odpověď.

Thajský ráj

Dobrý den, je to přesně, jak píšete, ke každé masáži připadá navíc 15 minut Garra Ruffa. Tzn. 3×60 minut masáž + 3×15 minut rybičky.

Eva

Dobrý den, masáž 3×60min je možné vyčerpat najednou pro 3 osoby nebo postupně jen po jedné
osobě? Je možné se objednat i na sobotu a neděli i v případě masáží z omezeným časem 12–14hod a 19–20hod ?Děkuji za odpověď.

Thajský ráj

Dobrý den, ano masáže je možné, aby je využili 3 osoby najednou. Objednat se můžete na kterýkoliv den v týdnu.

Anett

Děkuji za odpověď, takže je možné objednat si dva vouchery pravé thajské masáže nebo relaxační olejové s rybičkami za 399 Kč a jít s partnerem tak, aby nás vzali oba najednou?

Tajský Ráj

Dobrý den, ano toto možné je. A však musite to nahlasit.

Anett

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné objednat si pravou thajskou masáž s rybičkami – tak, jak to máte uvedené v možnostech, ale pro dva? Jde o to, že bychom si partnerem přáli masáž od pravých Thajek a být spolu v jedné místnosti. Sekt s ovocem u toho být nemusí:-) Děkuji, A.P.

Thajský Ráj

Dobrý den,
ano, toto je možné hlavně u nás. Specializujeme se v tom a jsme jediný salón v ČR, který má vlastního specialistu v Thajsku, jenž masérky a maséry vybírá. Pakliže projdou masážemi na výbornou a mají dlouholetou praxi, teprve potom jim nabízíme spolupráci v ČR.

Šárka

Dobrý den,

chtěla jsem se jen ujistit, jestli dobře chápu, zda zvýhodněná cena v časech 12–14 a 19–20 platí například při objednávce na 14 nebo 20 hodinu nebo jen na časy od 12, 13 a 19 hodin?

Předem děkuji za odpověď a jsem s přátelským pozdravem,
 Šárka

Slevomat.cz

Dobrý den Šárko,

voucher lze využít mezi uvedenými časy.

Přejeme příjemný zážitek.

Míša Koubová

Já k vám minulé těhotenství chodila na olejovou masáž v rámci voucherů, jen jsem měla ve vyšším stádiu jinou polohu při ležení, proto se dotazuji, zda je to možné i teď na tento voucher.

Thajský Ráj

Dobrý den, pokud se cítíte dobře nevidíme problém aby jste si masáže užila i tentokráte. Jen Vás žádáme aby jste svůj požehnaný stav nahlásila na recepci aby Vaše masáž proběhla ku Vaší spokojenosti a pohodlí

Míša Koubová

Dobrý den,
je možné využít v těhotenství?Dě­kuji

Slevomat.cz

Dobrý den Míšo,

děkujeme za váš zájem, ale těhotenství je jedna z kontraindikací – je nám líto.

Hezký den přejeme.

Otakar_D

Dobrý den,
prosím Vás, v textu stojí, že v sálonech je zvykem nechat dýško. Mám jej dát přímo masérce? Jak velké by mělo být? Děkuji.

Thajský ráj

Dobrý den,
ano, opravdu je zvykem ponechat takové malé poděkování jako spropitné v rozmezí 10–20 % z ceny masáže. Přejeme Vám příjemný prožitek z našich masáží.

Věra Farková

Je možno jít na relaxační masaž 6 měsíců po operaci endoprotézy kyčelního kloubu ? Před operací jsem k vám pravidelně chodila, ale teď nevím. Děkuji za odpověď.

Tajský ráj

Za naši stranu v tom nevidíme problém, protože se jedná o relaxační masáž, avšak poraďte se s Vaším lékařem, protože nemůžeme znát Váš přesný zdravotní stav.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru