Termín
Platnost do 15. 11. 2015.
V ceně
- 1,5 smažených kuřecích a vepřových řízků (cca 40 ks)
- nakládaná pikantní zelenina
Omezení
- Rezervace: Rezervaci vzhledem k obsazenosti restaurace doporučujeme, ale můžete to zkusit i bez ní. Aby pro vás místo určitě bylo, rezervujete si stůl předem na tel. 724 232 579 (denně v čase 10–18 h) a uveďte kód voucheru. Rezervaci proveďte nejpozději 14 dní před koncem platnosti voucheru.
- Restaurace má oddělené kuřácké a nekuřácké prostory.
- Platební karty: V restauraci lze platit pouze hotově.
- Storno: Rezervaci je možné zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 15. 11. 2015.
V ceně
- 3 kg smažených kuřecích a vepřových řízků (cca 80 ks)
- nakládaná pikantní zelenina
Omezení
- Rezervace: Rezervaci vzhledem k obsazenosti restaurace doporučujeme, ale můžete to zkusit i bez ní. Aby pro vás místo určitě bylo, rezervujete si stůl předem na tel. 724 232 579 (denně v čase 10–18 h) a uveďte kód voucheru. Rezervaci proveďte nejpozději 14 dní před koncem platnosti voucheru.
- Restaurace má oddělené kuřácké a nekuřácké prostory.
- Platební karty: V restauraci lze platit pouze hotově.
- Storno: Rezervaci je možné zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Řízek se cítí nejlépe ve čtyřobale: mouka, vejce, strouhanka a gurmánův žaludek.
Pozvěte kamarády nebo celou rodinu do pivovárečné restaurace U Bizona a najezte se ze společné mísy plné kuřecích a vepřových řízečků smažených v trojobalu.
Na čepu najdete pivo z produkce Hostinského pivovaru U Bizona z Čižic. Podskalský sládek Luboš Svoboda v něm vaří nefiltrované, nepasterizované a chemicky neupravené pivo. Ochutnat tu proto můžete Kameníka, Karolínu Světlou, Klíšťáka, Aparáta, Freedom IPA nebo Yerba Mate's, první české pivo s maté.
Pohodovou restauraci s vřelým přístupem k pivu a jeho konzumentům najdete v Plzni na Klatovské třídě, v blízkosti tramvajové zastávky Dobrovského.