Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Odstranění chloupků po celém těle – 5 návštěv

3,9 / 5 Salon Marion Praha - Vinohrady  (mapa) 65 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Klára Zlámalová

Dobrý den , jak dlouho bude fungovat prodloužená pracovní doba?

Adéla Růžičková

Dobrý den,nerozumíme otázce,žádnou prodlouženou dobu nemáme.

jana

Dobrý den. Předem se omlouvám, že se budu ptát po milionté na to samé, ale než si koupím dva vouchery. Na jeden voucher si mohu vybrat partie podpaží a třísla a obě partie mi budou ošetřovat 5 návštěv? Děkuji za odpověď

Adéla Růžičková

Dobrý den,pokaždé se ošetřuje stejné místo,čím déle na to chodíte tím je větší účinek.

Zuzka

Dobrý den,
chápu to tedy správně, že na 1 voucher můžu absolvovat ošetřeni dolních končetin, intimních partií, podpaží a chloupků nad horním rtem a na bradě? A to všechno 5 krát? Díky.

Adélka Růžičková

Dobrý den,
Ano.

Frankie

Dobry den,

Chtela bych se zeptat jak dlouho trva jedno osetreni / navsteva a take jestli je noha (lytka i stehna) povazovana za jednu partii nebo dve.
A jeste, jestli se daji koupit dve voucher na jednu osobu v pripade kdybych si chtela nechat udelat dve ruzne partie. Dekuji

Adéla Růžičková

Dobrý den,ošetření trvá necelou hodinu,záleží na jaké partie jdete.Lýtka a stehna jsou dvě partie,ale můžete se zde na ně zapsat,a na jeden voucher chodit jen na ně.Voucher se dá dokoupit.

Renata

Dobrý den.
Jak dlouho trvá ošetření celého těla? Jakou máte objednací dobu? Platnost voucheru je do 30.9. Bohužel jsem se u jiných akcí setkala s tím, že měli v salonu plno :(
Děkuji. Pěkný den.

Adéla Růžičková

Dobrý den,
Při první objednávce vám voucher vyměníme za permanentku,záleží na tom jaký termín vám vyhovuje.Pro objednání prosím vejte na tel.
Děkujeme
Salon Marion

Bára

Jde si koupit dva vouchery pro jednu osobu? Že kdyby mi nestačilo pět ošetření, měla bych dalších pět v záloze?

Adéla Růžičková

Dobrý den,
voucher je na jednu osobu,pokud budete mít zájem,zavolejte k nám do studia,a na podrobnostech se dále domluvíme.
Hezký den

Bára

takže mohu přijít 5× na celé tělo ? tzn. během jedné návštěvy použije ošetření na podpaždí, nohy, chloupky nad rtem, intimní partie. To se bude opakovat 5×. v předchozím dotazu totiž píšete : Ano ošetření se týká jedné partie,kterou budete chtít celých pět návštěv ošetřovat.

Adéla Růžičková

Ano,přesně tak jak to píšete.

Bára

pokud se jedná jen o odstranění jedné partie – 5 návštěv jak může být původní cena 91 700 Kč ?

Adélka Růžičková

Dobrý den,tato cena je za celé tělo od shora dolů,a týká se pěti návštěv.
Vše je na voucheru napsané.

Bára

možná to není schválně, ale nadpis „Odstranění chloupků po celém těle – 5 návštěv“ je poměrně klamavý, stačí přepsat na Odstranění chloupků jedné partie těla – 5 návštěv a bude tomu rozumět každý, takhle se jedná o klamání spotřebitele, je mi líto…

Adéla Růžičková

Dobrý den
Tato diskuze je tu právě proto,že když někdo nerozumí napíše sem dotaz.Nadpis je správně,píše se zde-odstranění chloupků po celém těle,tzn.Pokaždé můžete přijít na celé tělo.
Hezký den

Vlaďka

Dobrý den, mám 3 roky po operaci křečových žil – mohu podstoupit toto ošetření? Děkuji za odpověď

Adéla Růžičková

Dobrý den,
bohužel,pokud jste po takovém to zákroku nedoporučujeme IPL podstoupit,kvůli tomu,že by mohlo hrozit že se vám křeč. žíly vrátí zpět.
Děkujeme za pochopení.

Ivo

Zdravím. Pokud to chápu dobře, je to tedy možné použít na 5× ošetření celých zad. Jak je to s ramenama? Jak často se to po sobě musí provádět (5 zákroků např. po 14 dnech?) a je nějaká záruka, pokud to nebude fungovat? Vadí jizvy po odstranění znamínek? Jako chlap samozřejmě trpím na zvýšené ochlupení a záda a ramena nesu nejhůře. Toho bych se rád zbavil.

Adéla Růžičková

Dobrý den,
Ano ošetření se týká jedné partie,kterou budete chtít celých pět návštěv ošetřovat.Chodí se mezi třetím a čtvrtým týdnem,pokud se budete chtít zeptat na podrobnosti,rádi vám je po tel. zodpovíme.:)

Vlaďka

Dobrý den, také mi nějak není jasné kolik partií zahrnuje 1 voucher, odpovědi nejsou jasné. Jednu nebo i více, např. 3 a tytéž 3 se budou 5× opakovat ?
Děkuji za odpověď.

Adélka Růžičková

Dobrý den,
Na voucheru máte jasně napsané 5× ošetření.Můžete si vybrat na kterou partii chcete jít,jde to i na celé tělo,a pětkrát budete chodit na tu samou partii aby jste se chloupků zbavila.

Lucie Ondřichová

Dobrý den,můj syn má na tetování na prsou a potřeboval by depilaci po celém těle. To znamená,že to jde všude kromě tetovaného místa nebo nemůže na depilaci vůbec? Děkuji za odpověď.

Adéla Růžičková

Dobrý den,na tetování se depilace dělat bohužel nesmí,tak že celé těl,mimo tetování.

Adéla Růžičková

Dobrý večer,
Znamená to,že si vyberete jednu partii kterou budete chtít ošetřit,a na tu budete chodit do kola,aby byla účinnost,pokud by jste pětkrát přišla na něco jiného,chloupků by jste se nezbavila.

Veronika

Dobrý den, možná jste už na to odpovídali, ale raději se zeptám. Znamená to, že při každé z pěti návštěv si můžu pokaždé zvolit třeba tři partie na ošetření? Nebo si mohu ošetřit pouze 5× jednu partii? Děkuji za odpověď

Adélka Růžičková

Dobrý den,
ošetření se vztahuje na celé tělo,dle vašich požadavků.

pan

DObrý den, ošetření se vztahuje pouze na jednu partii?

Jana Novotná

Můžu tedy na 1 voucher přijít 5× na odstranění chloupků z lýtek, stehen a podpaží?

Adéla Růžičková

Dobrý den,při první návštěvě vám voucher vyměníme za permanentku,se kterou budete na zbylé procedury chodit,a s naší kosmetičkou se domluvíte na jaké partie,samozřejmě si můžete říci,kterých partií se vaše ošetření bude týkat.
Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru