Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Půlhodina za volantem nejrajcovnějších sporťáků

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Dominika Partyková

Dobrý den, o kompenzaci mi nejde, manžel byl spokojený. Jen by to chtělo asi větší kontrolu „instruktora“,aby byla trasa opravdu dodržena a tím pádem i 100%spokojenost. Při jízdě byla použita aplikace v mobilu (manžel chtěl znát skutečnou maximálku kterou jel),která funguje přes GPS a najel za cca 24 minut 23,6km.

SportDrive.cz

Dobrý den,

mnohokrát Vám děkuji za zaslané informace. V tomto případě pravděpodobně došlo k pochybení instruktora. Situaci ihned vyřeším, aby se v budoucnu již nikdy neopakovala.

Jsem rád, že si pan manžel jízdu užil :)

Ještě jednou Vám děkuji a přeji příjemný den

Zapletal

Dominika Partyková

Dobrý den, jakým způsobem vyřešit nedodržení 30 minut dle voucheru? Důkaz o kratší době jízdy máme k dispozici.

Slevomat.cz

Dobrý den,

to nás samozřejmě mrzí a jak najdete v informacích pod diskuzí, tak nám prosím napište ohledně reklamace na uvedený kontakt.

Budeme se těšit na zprávu.

SportDrive.cz

Dobrý den,

pokud Vás zážitek zklamal, velice nás to mrzí. Rád bych situaci vysvětlil: Naše trasa, která je vymyšlená tak, aby si zákazník jízdu maximálně užil a využil potenciálu a síly vozu, je dlouhá 32 km. Bohužel není v našich silách zajistit, aby ji každý zákazník jel naprosto stejnou dobu – někdo z auta má strach a jede podle předpisů, někdo se nebojí a povolenou rychlost překračuje. Poté se může stát, že je jízda kratší, než uvedených 30 minut. Pokud trasu zadáte například do google maps, výsledný čas je přes 30 minut.
Jak jsem řekl, snažíme se, aby si každý zákazník jízdu opravdu užil. Pokud Vás jakkoli urazilo/naštvalo, že Vaše jízda trvala o něco méně, než uvedených 30 minut, rádi se s Vámi dohodneme na kompenzaci.

S přáním pěkného dne

Tomáš Zapletal
majitel společnosti

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru