Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Předprodej podzimních jazykových kurzů

Inselsberg & Winton (2 pobočky) Praha - Nové Město  (mapa) 64 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Greta

Dobry den, chtěla jsem se zeptat, na jaké učivo je zaměřeny kurz B1? A z jakých materiálu se výuka učí.
 Dekuji

IWLS - Jazyková škola

Dobrý večer,

často se na procvičování používá cvičebnice gramatiky English Grammar in Use od Murphyho (Cambridge), dále pak učebnice New English File (Oxford), Face2Face (Cambridge) a cvičebnice testů na PET, FCE a IELTS (většinou Cambridge).

Irena

Dobrý den,
budete ještě vypisovat jiný termín pro A2 falešné začátečníky pro španělštinu?

Děkuji
 Irena

Mgr. Zdeněk Drábek, IWLS

Dobrý den Ireno,

zájem o kurzy španělštiny je opravdu tak překvapivě velký, že budeme vypisovat další termíny. Napište nám na info@iwls.cz, který termíny by Vám nejvíce vyhovovaly.

Ilona

Dobrý den, mám dotaz ohledne nabídky výuky němčiny pro lékaře, platí i tento vocher na tento kurz? Děkuji za odpověd

IWLS - Jazyková škola

Dobrý den Ilono,

určitě. V tomto případě je rozdíl jen v odborné slovní zásobě. Pakliže je takový kurz vypsán v rozsahu 12×90 minut můžete jej použít na všechny čtyři výše jmenované jazyky všech stupňů.

Vojta Navrátil

Dobrý den,

v popisu akce máte možnost přípravy na Cambridge zkoušky, byla by možnost i přípravy na IELTS? Děkuji předem za odpověď.

Mgr. Zdeněk Drábek, IWLS

Dobrý den pane Navrátile,

o Cambridge zkoušky je největší zájem, proto jsou primárně uváděny v kurzech, ale na mezinárodní testovací systém IELTS v těchto kurzech také připravujeme, pokud se v kurzech sejdou i studenti, kteří na tyto zkoušky chtějí připravit. Při přihlašování na kurz tento požadavek udejte v mailu a lektor se na tyto zkoušky bude také automaticky zaměřovat.

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, na kdy je vypsán kurz španělštiny B1. A mohla bych nějak zjistit svojí úroveň?
Moc děkuji.

IWLS - Jazyková škola

Dobrý den Veroniko,

kurz španělštiny B1 se koná třeba pondělí 18:35–20:05, středa 13:50–15:20, středa 20:10–21:40. Svoji úroveň můžete zjistit v testu, který Vám rádi zašleme. Vždy počítáme s tím, že student může přestoupit do kurzu jiné úrovně, pokud by mu daný level podle Společného evropského rámce nevyhovoval.

Lucka Satoriová

Dobrý den,
jsem pracující studentka a potřebovala bych vědět přesné časy, kdy by kurzy probíhaly.. byla jsem telefonicky odkázána na stránku iwls.cz nicméně co se týče francouzštiny – úroveň B2-C1 tam není ani jeden kurz. Budou nějaké takové kurzy? Děkuji.

Mgr. Zdeněk Drábek, IWLS

Dobrý den paní Satoriová,

kurz francouzštiny B2 bude vypsán, na stránkách by měl být během dnešního večera nebo zítřka. Bude se konat v pondělí od 20:10–21:40 na pobočce I.P.Pavlova.

Rafael

Hello ,

I am interesting to the course of Spanish , I would like know if inside of the class will be speaking only spanish because I don't speak czech . thanks

IWLS - Language School

Hello Rafael,

We are used to having not Czech speaking people in our lessons and it's a great chalenge for everyone. So when there are foreigners in the lessons both Czech and English are used for communication.

Tomáš

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat na storno podmínky v případě neotevření vybraného kurzu. Už se mi stalo u jiné jazykovky, že kurz nebyl otevřen pro nedostatek zájemců. Dostanu pak peníze zpět.
Děkuji za odpověď

Mgr. Zdeněk Drábek, IWLS

Dobrý den Tomáši,

bereme za svoji povinnost, že pokud by se kurz z jakéhokoli důvodu neotevřel a my jsme nenašli jiné řešení, že peníze dostanete zpět.
V obchodních podmínkách máme, že se kurz otvírá pouze při minimálním počtu tří studentů, ale pokud se našich studentů zeptáte, tak se již stalo, že jsme otevřeli kurzy v méně atraktivní dobu s menším počtem studentů. Jde nám hlavně o spokojenost studentů. Ta se do budoucna vyplácí víc než chvilkový zisk.

Vladimíra

Dobrý den. Nebudu za černou ovci, či bílou vránou při kurzu španělštiny pro začátečníky ve svých 63 letech?

Mgr. Zdeněk Drábek, IWLS

Dobrý den Vladimíro,

naopak! Budete hvězda! Strašně moc oceňujeme, když se lidé v nejlepším věku nebojí pouštět do nových věcí. Máme již zkoušenosti se studenty přes 60,70… a musíme říct, že jsou vždy obrovským motorem výuky. Palec vzhůru, obavy hoďte za hlavu, a už se na Vás těšíme.

Eva

Dobry den k predchozimu dotazu dodávám, ze se mi jedna o anglictinu. Diky za odpoved.

IWLS - Jazyková škola

Dobrý den Evo,

podívejte se na naše stránky www.iwls.cz na sekci „veřejné kurzy“. Zadejte jazyk angličtina a stupeň A2. Tam naleznete jednotlivé kurzy. Po kliknutí na modrou ikonku vpravo „více“ se Vám otevřou podrobnosti o kurzu. V případě jakéhokoli dotazu nás neváhejte kontaktovat. Jinak večerních kurzů pro Váš stupeň naleznete opravdu celou řadu. Pokud byste chtěla intenzivní výuku 2× týdne, takové kurzy tam také naleznete, bylo by potřeba mít vouchery dva. Pro kurzy 1× týdně 90 minut stačí voucher jeden.
Krásný den.

Eva

Dobry den, mám zajem o kurz A2, co je jeho naplni? A take by me zajimalo, ve kterych dnech tento kurz probiha ve večerních hodinach? Dekuji za odpoved.

Jan Dubský

Dobrý den,

mám zájem o výuku fj pro dceru 15 let, fj měla 4 roky na ZŠ z rozšířenou jazykovou výukou + částečně individuálně. Máte pro ji vhodný kurz? Kolik studentů je ve skupině?
Děkuji,

Dubský

Mgr. Zdeněk Drábek, IWLS

Dobrý den pane Dubský,

tak jak to popisujete bych očekával, že Vaše dcera bude na úrovni B1 – B2. Pokud byste si chtěl být absolutně jistý, napište nám na info@iwls.cz poslali bychom Vám test, který pak následně vyhodnotíme. Ve skupině je kolem 4 – 8 studentů. Nikdy více. Předpokládám, že Vám jde o pobočku I.P.Pavlova. Tam je kurz B1 vypsán na úterý 20:10 –21:40. Další bude vypsán na pondělí 17–18:30. Stupeň B2 na pondělí 20–21:30.

IWLS - Language School

Hello Svetlana,

Yeah, the price is really final. We recommend to open our website and check it in the table of public courses. There's a preparatory FCE course on Fridays starting at 5pm from September 18. When you search for English, level B2, you'll find out, there are more FCE courses. Have a look at details of the particular lessons.
FCE lessons, level B2, are hold in English and the teachers are mostly native British.

Svetlana

To whom it may concern,
I would like to take the Cambridge Exam FCE. I've seen you have a special course to prepare for it. First question: The price with discount is 2190 Kc, isn't it? Second question: When does the course begin? Third question: Do teachers speak in English during the class?
Thank you in advance.

IWLS - Language School

Hello Svetlana,

You can find the answer below.

A.

Dobrý den,

jsem pokročilá v AJ, ale nevím přesnou úroveň. Jakým způsobem postupovat? Koupit voucher a pak mě rozřadíte, pak si vyberu kurz? Jsou jen ve vybrané časy a všechny nemůžu. Bylo by pro mě lepší nejdřív zjistit úroveň a pak zjistit, jestli máte kurz otevřený v časech, kdy mohu docházet (jsem pracující).
Jakým způsobem testujete úroveň AJ – je potřeba dojít do pobočky?
Když budu nemocná a budu chybět, jakým způsobem se nahrazuje hodina?
Jsou studijní materiály zdarma, nebo se kupuje učebnice?
Pokud chci přípravu na nějakou zkoušku – to součástí výuky, nebo na to musím nějak upozornit?
Děkuji.

IWLS - Jazyková škola

Dobrý den,
doporučujeme Vám napsat na info@iwls.cz, zašleme Vám rozřazovací test. Ten vyplníte a pošlete zpět. Doporučíme Vám úroveň kurzu. Do pobočky chodit nemusíme. Chápeme, že to je pro zaměstnané dosti obtížné. Po zjištění úrovně si zjistíte, který kurz ve Vámi vybraný čas by Vám vyhovoval. Jsme si jistí, že nabídka je tak široká, že si určitě vyberete. Studijní materiály jsou zdarma. Případnou učebnici jsme schopni zajistit se slevou nebo zapůjčit. Pokud onemocníte, je nahrazení skupinového kurzu velice obtížné, ale náš lektor Vám přes email sdělí, co se probíralo a vysvětlí danou látku, abyste mohla v další hodině plynule navázat. A pokud se chcete připravit na zkoušku, v podstatě každý z našich kurzů se věnuje přípravě na zkoušku. Považujeme to za velice efektivní. Ale i tak se můžete podívat na nabídku kurzů, které již primárně na zkoušky připravují.

Iva Nováková

Dobrý den,
skutečně zaplatím voucher a pak už neplatím vůbec nic? A je kurz pro úplné začátečníky, kteří angličtinu nikdy nedělali?
Děkuji za odpovědi Iva

IWLS - Jazyková škola

Dobrý večer Ivo,

ano je to přesně tak. Toto je speciální akce společně se Slevomatem. Po zakoupení voucheru už opravdu nic neplatíte.
Na našich stránkách naleznete celou řadu kurzů pro úplné začátečníky. Jsou označeny jako A1. Podívejte se do tabulky kurzů v sekci veřejné kurzy. Zadejte angličtina A1, pak se Vám tyto kurzy zobrazí.

Eva Suchá

Dobrý den, je v nabídce i kurz pro „stálé“ začátečníky? Kolik je max. počet lidí ve skupině.
Děkuji za odpověď.

IWLS - Jazyková škola

Dobrý den Evo,

ano, každý jazyk má i vypsané kurzy pro tzv. „Věčné začátečníky“. Je to stupeň A2. Ve skupině může být maximálně 8 lidí, ale spíše držíme kurzy do maximálního počtu 6 studentů.

Petra

Dobrý den,
byl by kurz španělštiny vhodný i pro slečnu 13 let?
Děkuji.
 Petra

IWLS - Jazykvá škola

Dobrý den Petro,
určitě. Právě španělština je doménou mladých lidí do 30 let. A i mladí lidé ve věku kolem 15 let se dokáží do kurzů výborně zapojit. Stačí jen vybrat tu správnou úroveň.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru