Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dobrodružná hra Za pokladem duhy v Adršpachu

Pro děti

Přehled nabídky
Pro děti

Varianty (1)

Teplicko-Adršpašské skály jsou největším a jedním z nejkrásnějších skalních měst Střední Evropy. Při jejich návštěvě si v žádném případě nesmíte nechat ujít největší atrakci – plavbu po jezírku mezi skalami s vtipným převozníkem. Ten má pro každou skálu své jméno a také svoji historku.

Naše trasa ale vede podél romantického potůčku stranou od největšího turistického ruchu. Začíná se na nádraží v Adršpachu a pak se pokračuje přes několik mostů po krásné rovné cestě až k zastávce v Teplicích. Trasa je to skutečně nenáročná, zvládnou ji i nejmenší děti a kočárky. Po cestě na Vás čekají malebné chalupy,  nové dřevěné mosty přes potok, lesní pramen a samozřejmě také příběh o malém chlapci Tomíkovi, který se se svými kamarády vydává hledat poklad na konci duhy. Stihne to dříve, než duha zmizí? To už se dozvíte na naší dobrodružné výpravě! A co by to bylo za výpravu za pokladem, aby na jejím konci nečekal poklad!

Že vaše děti na výletech bolí nožičky? Tak to se s naší hrou stát nemůže! Při hledání krabiček poběží děti tak rychle, že jim ani nebudete stačit.

Trasa je dlouhé cca. 4 km a stoupání je cca. 40 m. Hra je vhodná pro děti od 3 do 8 let a čeká Vás na ní celkem 8 zastavení + poklad. Celou trasu můžete projet s kočárkem.

Nahoru