Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dobrodružná hra Za pokladem duhy v Adršpachu

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kouzelný svět skřítků

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro děti

Přehled nabídky
Pro děti

Varianty (1)

Teplicko-Adršpašské skály jsou největším a jedním z nejkrásnějších skalních měst Střední Evropy. Při jejich návštěvě si v žádném případě nesmíte nechat ujít největší atrakci – plavbu po jezírku mezi skalami s vtipným převozníkem. Ten má pro každou skálu své jméno a také svoji historku.

Naše trasa ale vede podél romantického potůčku stranou od největšího turistického ruchu. Začíná se na nádraží v Adršpachu a pak se pokračuje přes několik mostů po krásné rovné cestě až k zastávce v Teplicích. Trasa je to skutečně nenáročná, zvládnou ji i nejmenší děti a kočárky. Po cestě na Vás čekají malebné chalupy,  nové dřevěné mosty přes potok, lesní pramen a samozřejmě také příběh o malém chlapci Tomíkovi, který se se svými kamarády vydává hledat poklad na konci duhy. Stihne to dříve, než duha zmizí? To už se dozvíte na naší dobrodružné výpravě! A co by to bylo za výpravu za pokladem, aby na jejím konci nečekal poklad!

Že vaše děti na výletech bolí nožičky? Tak to se s naší hrou stát nemůže! Při hledání krabiček poběží děti tak rychle, že jim ani nebudete stačit.

Trasa je dlouhé cca. 4 km a stoupání je cca. 40 m. Hra je vhodná pro děti od 3 do 8 let a čeká Vás na ní celkem 8 zastavení + poklad. Celou trasu můžete projet s kočárkem.

Nahoru