Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Důkladné tepování sedadel vozidla

4,0 / 5 Stálá Čistota Stálá čistota (mapa) 10 prodejů

Přehled nabídky

4,0

Rychlé jednání, ruční čištění sedaček. Vše tak jak jsem si přál.

František
Varianty (1)

Díky extrakčnímu čištění dojde k hygienickému a důkladnému odstranění nečistot. Odstraní se tak prach, alergeny, zaschlé skvrny, mastnota, pachy (cigaretové i zvířecí) nejen z povrchu, ale i z hloubky. Dochází k oživení barev i k regeneraci vlákna.

U extrakční metody docílíme mnohem vyšší účinnosti a efektivity čištění, než je tomu u klasického způsobu suchého vysávání. Je to způsobeno použitím speciálního čisticího prostředku, který je vpraven nejen na povrch, ale pod tlakem i do hloubky čištěného materiálu, kde jsou nečistoty rozpuštěny a následně vysokovýkonnou turbínou ihned odsáty.

Nedochází tak k efektu, který nastává u ručního tepování, kdy jsou sice nečistoty rozrušeny čisticím prostředkem, ale nejsou následně důkladně odsáty, takže zůstávají nadále v čištěném materiálu a po zaschnutí jsou spojeny s vláknem. Navíc u ručního tepování zůstává v materiálu velké množství vlhkosti, která může způsobit následný výskyt plísní, naopak u extrakčního čištění tento problém díky důslednému odsátí čisticího roztoku nenastává.

Nahoru