Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Matrace Tropico Kokos Rainbow®

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Eva

Dobrý den, uvádíte že „Zboží vrácené ve 14 denní zákonné lhůtě musí být zabalené v původním balení, musí mít všechny etikety a štítky, nesmí být používané a nijak poškozené“. V případě, že matraci rozbalím a vyzkouším a zjistím, že mi matrace nevyhovuje. Je možné ji vrátit i v tomto případě? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,

jedná se o stejný postup, jako když si kupujete oblečení. Zpět musíte zaslat se všemi etiketami a zabaleno v obalu, ve kterém jste zboží obdrželi. Matrace je objemná, proto buďte opatrní s manipulací, aby nedošlo k poškozené nebo ušpinění.

Hezký den!

Olga Olšáková

Dobrý den,
Pokud chci 2 ks matrací, 1+1 zdarma, mám objednat 1 ks nebo 2 ks. Při objednávce 1 ks, je napsáno doručení 1 ks matrace.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

Akce 1+1 se vztahuje na všechny rozměry jednolůžek. Při výběru daného rozměru si tak kupujete rovnou 2ks. Na všechny rozměry dvoulůžek je akce 50% sleva a kupuje se vždy 1ks.
Jaký rozměr potřebujete Vy?

Hezký den!

Petr

Dobrý den,mužete mi doporučit matraci.Výška 190 cm,váha 105 kg nerad bych řešil reklamaci matrace po měsíci kvuli proležené matraci,děkuji Pe­tr.

Slevomat.cz

Dobrý den,

ráda Vám poradím, ale záleží hodně na pocitovém vnímání. Ideálně bych Vám doporučila tuto https://www.slevomat.cz/sleva/924689-oboustranna-matrace-tropico-geltech-r-alfa , koupila jsem ji tatínkovi, měří 185 a váží necelých 100kg a nemůže si ji vynachválit i se svými zdravotními problémy. Na mě je příliš tvrdá, ale on je moc spokojený, prý se již dlouho tak dobře nevyspal. Má ji už si půl roku. Co se týče těch levnějších, i tato matrace https://www.slevomat.cz/sleva/933519-matrace-tropico-kokos-rainbow-r , která Vás zaujala, je pro Vás vhodná. Geltech Alfa je kvalitnější, má delší životnost, proto je také dražší. … Ještě bych Vám doporučila tuto https://www.slevomat.cz/sleva/928065-matrace-tropico-imperator … je sice o něco měkčí, ale pokud je Vaše drahá polovička lehčí, můžete si matrace otočit, jak je každému libo. Jeden může spát na tvrdší straně, druhý na měkčí ;-) .

Hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru