Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní vstupenka do zábavního areálu Šiklův mlýn

4,6 / 5 Šikland Zvole  (mapa) 380 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Vlastimil

Prosím vás, nepište tu a nemaťte lidi, že se jedná o aquapark. Tím myslíte tu jednu skluzavku, na kterou jsou potřeba nedostupná lehátka ? Je to obyčejná malá nádrž, čili koupaliště. Jinak se mi pobyt moc líbil, chválím. Ale toto si prosím opravte, kazí to dojem…

Andrea Pohanková

Chybička, dcery mají 11 a 5let:-)

Andrea Pohanková

Dobrý den, mám doma slevovou knížku v hodnotě 2000kč do Šiklova mlýnu. Kolik vstupenek ještě potřebuji k této slevě, abych ji mohla uplatnit? Celkem budeme 2dospělí a 2děti ve věku 11 a 4roky. Nevím, jestli platí slevová knížka, když si druhý dospělý koupí lístek se slevou na Slevomat?.Děkuji

Šikland

Dobrý den, poukaz v hodnotě 2 000 Kč je třeba aktivovat nákupem jedné základní dospělé vstupenky. Nelze to kombinovat s voucherem ze Slevomatu. Jediné co je možné, že by jeden dospělý a jedno dítě šlo na tento dárkový poukaz v hodnotě 2 000 Kč. Ze Slevomatu pak zakoupit jeden voucher pro 2, s tím, že by na to šlo druhé dítě a dospělý (i když cena je počítaná se vstupem pro 2 dospělé). Záleží pak na Vás co z voucheru ze Slevomatu i z dárkového poukazu využijete, aby Vám to vyšlo nejlépe.

Radka

Proč je cena pred slevou uváděna 432 kc za 2 vstupy, když v ceníku máte jeden vstup za 180, tj. 2×180=360? Jak to kalkulujete?

Šikland

Dobrý den, protože nevím, zda voucher nevyužijete i v sobotu, kdy je cena vyšší, tak je voucher počítán z ceny 216 Kč vstupné na osobu.

Radka

Dobrý den, jak jste přišli k ceně 1112 Kč před slevou (voucher za 749)? Když se dívám do ceníku, tak mi to nevychazi. Děkuji za vysvětlení.

Šikland

Dobrý den, protože nevím, zda voucher nevyužijete i v sobotu, kdy je cena vyšší, tak je voucher počítán se vstupným 216 Kč na osobu, u varianty pro 4 108 Kč na dítě.

Ajka Svozilová

Ten vstup pro 4 osoby za 1349kč, lze koupit i pro 4 dospělé osoby?

Šikland

Dobrý den, bohužel je to napocitane pro 2 dospělé a 2 děti. Doporučuji koupit 2× vouchery pro 2.

Ajka Svozilová

Pěkný den, za 749kč pro 2 osoby, platí vstup do aquaparku neomezeně, nebo je časově omezen? A ještě mě zajímá vstup do strašidelný zámek Draxmoor je také v ceně, nebo se platí zvlášt popř. jaká je cena, moc předem děkuji. Jednalo by se o skupinku 4 dospělých osob :)

Šikland

Dobrý den, vstup do aquaparku platí na jeden den, neomezeně. Vstup do Draxmooru v ceně není. je možné ho zakoupit zvlášť přímo ve strašidelném zámku nebo online přes webové stránky. Vstupné je 150 Kč na osobu. Celý ceník naleznete na: http://www.sikland.cz/cenik-a-vstupne/vstupne-do-arealu/

Alča

Dobrý den, dá se využít voucher i 29.8.2015 kdy je Zlatý Šiklák 2015? Děkuji za odpověď.

Šikland

Dobry den, ano lze.

Barbora Putová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jaká varianta by pro nás byla výhodnější. Jsme 4 dospělí, jedno dítě 12 let a dvě děti 3 roky. Děkuji.

Šikland

Dobry den, doporučuji koupit 1× voucher pro 4, 1× pro dva. Jedno dítě ve věku 3 let nebude mít voucher, ale vstup do areálu ma zdarma a pak už na místě dokoupíte co budete chtít- občerstvení, vstup do aquaparku, siklaky na atrakce atd.

Martina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, které vstupenky jsou pro nás výhodnější když jsme 4 členná rodina, děti 11 a 13 let. Jestli ta co je pro 4 nebo ta co je pro 2 a koupit ji 2×. Nevím co totiž u vstupenky pro 2 znamená když tam je navíc napsáno „s programem“. Děkuji za odpověď Martina

Šikland

Dobry den, vouchery jsou stejne, jen u varianty pro 4, je zapocitano 2× dětské vstupné. Doporučuji tedy variantu pro 4.

Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to se vstupenkou, pokud bych chtěli přijet 22.8., kdy máte „akční den“… Byly bychom dva dospělý, jedno dítě do 4 a jedno 6ti leté… Na sobotní den máte totiž uvedenou vyšší cenu, než je v rámci voucheru. Dík Jana

Šikland

Dobry den, voucher ja právě v ceně soboty, takže můžete využít i v sobotu. Doporučuji koupit voucher pro 4, vyjde Vás to nejlépe.

Andy

Dobry den,chapu dobre,ze kdyz koupim 1.voucher za 216,– tak vsechny atrakce jako je napr.jizda na koni a dalsi, budeme platit postupne zvlast?
 Dekuji

Šikland

Dobrý den, koupením voucheru v hodnotě 216 Kč máte volný vstup do areálu pro 2 osoby. V rámci volného vstupu máte zdarma veškerý doprovodný program tj. min. 3× vystoupení v amfiteátru a 6× denně vystoupení na náměstí westernového městečka + pokud přijedete v sobotu mimořádný sobotní doprovodný program. Můžete si projít celý areál, podívat se na zvířata v našem zooparku. Atrakce a služby jako např. jízda na koni, se už pak platí zvlášť.

Hedvika Prachařová

Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat, jestli u rodinné vstupenky je možné, aby místo manžela jela moje sestra s dítětem. Celkem 2 dospělí a 4 děti (2 děti bychom asi uhradili na místě?). Předem moc děkuji za odpověď.

Šikland

Dobrý den, ano je to možné.

I M

Dobry den, dal by se kupon na vstup pro 2 pouzit i v sobotu 1.8. na aeroshow ? dekuji

Šikland

Dobry den, samozřejmě můžete využít.

Monika Válková

Dobrý den, jakou variantu koupit v případě, že pojede 1 dospělá osoba a 1 dítě ve věku 6 let? Můžu si zakoupit variantu celodenního vstupného s občerstvením pro dva?

Šikland

Dobry den, ano můžete, vyjde to lépe.

Daniel

Dobrý den, chci se zeptat, jaký mám zakoupit voucher pro 1 dospělého a 2 děti ( 12 a 7 let ).

 Děkuji

Šikland

Dobrý den, doporučuji koupit přes Slevomat vstup pro 2 a tady dokoupit vstup pro jedno dítě. Vyjde to takto nejlépe.

Jana

Dobrý den, ráda bych se zeptala, když by jeli 2 dospělé osoby a 1 dítě (6 let) vyplatí se koupit variantu rodinnou za 1.349,– Kč nebo raději vycházet z Vašeho ceníku? Děkuji.

Šikland

Dobrý den, doporučuji koupit vstup pro 2 a dítě pak doplatit na místě.

Erika

Dobrý den, ráda bych se zeptala, když by jela 1 dospělá osoba a 1 dítě (v termínu stále 4 roky), vyplatí se koupit variantu za 749 Kč nebo raději vycházet z Vašeho ceníku?
Děkuji.

Šikland

Dobrý den, v tomto případě Vás to vyjde lépe se řídit naším standardním ceníkem. Když počítám se vstupem v sobotu (což je nejdražší den), tak je cena 556 Kč.

Dagmar Uhlířová

Promiňte, už jsem si to našla, nemusíte odpovídat :-). Díky.D.

Dagmar Uhlířová

Dobrý den, rodinná vstupenka pro 4 osoby platí i do auqaparku? Pouze od út-pá?? Díky moc za odpověď

David

Dobrý den. Vstupenka + aquapark lze použít ve dvou dnech? Například, sobota program ve městečku a neděle k vodě? Děkuji

Petr

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jaký voucher koupit, když bychom jeli dvě dospělé osoby a dvě děti ( 8 a 2,5 let) Nebo kolik stál vstup pro osmileté dítě se stejnými podmínkami jako je Vaše nabídka.Děkuji

Šikland

Dobrý den, koupila bych si voucher pro 2 dospělé. Pro dítě ve věku 8 let koupíte vstup přímo na vstupní bráně (90 Kč v týdnu, 108 Kč v sobotu), aquapark stojí 50 Kč na osobu a pak již šikláky a občerstvení přímo ve westernovém městečku. Dítě ve věku 2,5 let má vstup do Šiklova mlýna zdarma.

David

Dobrý den. Vstupenka + aquapark lze použít ve dvou dnech? Například, sobota program ve městečku a neděle k vodě? Děkuji

Šikland

Dobrý den, aquapark se nachází v areálu Šiklova mlýn a je tedy třeba využít obě vstupenky naráz (bez vstupenky do Šiklova mlýna se do aquaparku nedostanete).

Šikland

Dobrý den, vstupné zahrnuje veškerý denní program (od 10:00 do 18:00) – divadelní představení v amfiteátru (min, 3× denně), programy na náměstí (min 4× denně), prohlídku zooparku, westernového městečka a pokud přijedete v sobotu tak speciální sobotní program. Občerstvení je poukaz na 150 Kč (pro 2 je dvakrát, pro 4 čtyřikrát), který lze vybrat v Salooně nebo v Mexické restauraci na vše krom alkoholu a cigaret. Dále ve voucheru jsou šikláky – jeden má hodnotu 35 Kč a platí se s nimi atrakce v městečku (pro 2 jsou 2×4 šikláky, pro 4 jsou 4×4 šikláky). Ano dítě do 4 let má vstup zdarma.

Monika Jašková

Dobrý den, ráda bych se zeptala, co obsahuje vstupenka s občerstvením a v detailu píšete, že obsahuje šikláky na atrakce a poukazy na občerstvení. Mohu vědět kolik? Nikdy jsem u vás nebyla a nemám představu, jak to v Šiklově mlýně chodí. Pokud s sebou budu mít dítě do 4let, pochopila jsem správně, že vstup má zdarma a atrakce se budou platit? Za info díky. Monika Jašková

Šikland

Dobrý den, vstupné zahrnuje veškerý denní program (od 10:00 do 18:00) – divadelní představení v amfiteátru (min, 3× denně), programy na náměstí (min 4× denně), prohlídku zooparku, westernového městečka a pokud přijedete v sobotu tak speciální sobotní program.

ivohl

Dobrý den, rád bych se zeptal, co je v ceně základního celodenního vstupného. Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru