All you can eat – nedělní lunch pro dvě osoby v luxusní Thajské restauraci KiinDi
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 20. 9. 2015.
V ceně
- All you can eat
- Nedělní lunch (12.00–16.00)
- Pro dvě osoby
Můžete využít do 20. 9. 2015
Rezervace: Objednání předem na e‑mailu: kiindi@kiin.cz.
- 0–5 let zdarma
- 6–12 199 Kč
- 12+ a dospeli 399 Kč
Při nedodržení rezervace, voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
“Kiin” znamená jíst a “Di” znamená dobře. Název restaurace tedy v thajském jazyce znamená “dobře se najíst” proto vám každý den servírujeme jen ty nejčerstvější suroviny včetně exotických thajských bylin a koření, bez žádných přidaných barviv či glutamátu sodného. I přesto, že jsme thajská restaurace, používáme i ostatní asijské a evropské suroviny proto, aby jsme vám každý den nabídli jinak odlišné a pestré polední menu.
Lunch je každou neděli od 12.00–16.00 (jezte kolik můžete, špízy z různých druhů mas (všechny druhy z menu) a mořské plody, přílohy.
Všechny druhy špízků / All kinds of skewers
- „Ped Vietnam“ – Kachní maso marinované s citrónovou trávou a krevetovou pastou
- „Neua SSAM Korean“ – Hovězí maso marinované s čerstvým jablečným džusem, sójovou omáčkou a sezamovým olejem
- „Bun Cha Vietnam“ – Vepřový bůček marinovaný s citrónovou trávou a galgánem
- „Mu Satay Thailand“ – Marinované vepřové maso ve žlutém curry s kurkumou, mlékem a kokosovým mlékem
- „Kai Yang Thailand“ – Kuřecí maso marinované s chilli, česnekem a limetkovými listy
- „Char Sui China“ – Marinované vepřové maso v medu a červeným tofu
- „Tandoori India“ – Kuřecí maso marinované v jogurtovém curry
- „Lamb China“ – Jehněčí maso marinované s kmínem
- „Kung Thailand“ – Krevety marinované v chilli – tamarindové pastě a rýžovém víně
- Grilované kalamáry s medem a sójovou omáčkou
Informace o obsažených alergenech vám poskytne obsluha na vyžádání.
Přílohy / Side Dishes
- Restovaná rýže se žlutým curry
- Restované žluté nudle se sójovou pastou
- Restované pad thai rýžové nudle na tamarindu
- Restovaná brokolice a bokchoy v ústřicové omáčce
- Jasmínová rýže/ Jasmine Rice
Omáčky / Sauces
- „Kung So Van“ – Karamelizovaná sladká sójová omáčka s citrónovou trávou
- „Po Pla“ – Chilli rybí omáčka s rýžovým octem
- „Po Ped“ - Pikantní hoisin omáčka s arašídy
„Satay“
- Peanut sauce – Arašídová omáčka
- „Nampla Prik – Khao pad ped „ – Pálivá rybí omáčka s čerstvým chilli
- "Po Tod“ – Sladká sójová omáčka se sezamem
Informace o obsažených alergenech vám poskytne obsluha na vyžádání.