Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Odstranění znamének, pih či bradavic laserem

Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 82 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Alena LittleRib

Dobry den, potrebuji odstranit cca 40pih :D to znamena pripravit si 18000?A je to ze zdravotniho hlediska vubec mozne?Nebo by to bylo nebezpecne?Dekuji za odpoved..

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den paní Aleno, 40 pih – nejsem si jistá, zdali náhodou neuvažujete o 2D pihách, resp. o pigmentových skvrnách. Na odstraňování pigmentových skvrn není teď v létě vhodná doba, s tím musíme počkat do října a vyžaduje to nejdříve absolvovat konzultaci u paní doktorky, která stanoví nejvhodnější metodu podle Vašeho typu. Pokud máte na mysli 3D pihy, neboli různé vystouplé kožní útvary nebo hemangiomy (červené tečky), tak to by odstranit laserem šlo. Ze zkušeností a předchozí praxe víme, že pacienti v rámci 1 návštěvy zvládnou 10–12 útvarů, záleží na jejich velikosti a odolnosti vůči bolesti. Ale už jsme odstraňovali v břišních partiích i 30 znamének najednou. Jednalo se o drobnější útvary vzniklé opálováním a sluníčkem (a především nedostatečnou nebo žádnou ochranou při slunění!). Dokonce se v tomto konkrétním případě aplikovala jediná anestezie (na 1 větší znaménko), zbytek se odstranil bez anestezie a pacient to krásně zvládl. Doporučujeme zakoupit si 1 voucher a dále řešit přímo u nás. Určitě Vám umíme nabídnout lepší cenu, než 18.000 Kč. Těšíme se na Vás!

M.

Dobrý den, je možné odstranit hemangiom?

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den M., ano, hemangiom je možné v rámci této akce odstranit. Z lékařského hlediska je hemangiom vlastně „žilka“, ale ve většině případů se jedná o červenou tečku, kterou účtujeme jako znaménko. Takže přijďte. Těšíme se na Vás!

Radka Nepejchalova

Dobry den, byla jsem u Vas nedavno na odstraneni 4 znamenek ale u 3 zni mam stale pozustatek znamenka (byt treba ne vystouple apod). Je to normalni pomer a musim se s tim smirit nebo proste jen nahoda a kdybych si nechala odstranit dalsi tak se to treba povede?

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den paní Radko, každý organismus je unikát a reaguje individuálně. Některá znaménka mohou opět dorůst, obvykle je to otázka času v řádu měsíců… Není to ale pravidlo, spíše vyjímka, statisticky zhruba 5% všech znamének. V rámci zakoupeného voucheru poskytujeme 1 korektivní návštěvu zhruba po 4–6 týdnech od zákroku, s ohledem na léto a dovolené ale je možné si tuto návštěvu vybrat i s mírným odstupem. Většina znamének „se povede“. Objednejte se a přijďte, těšíme se na Vás!

Dobra Dohnalová

Děkuji moc, jizvy už jsou bohužel starší, protože v rodném městě a blízkosti jizvy neodstranují…ted bydlím v Praze a je to pro mě snažší řešit :) Děkuji za informace, přeji hezký večer.

Zora Valanská, Esthetic Medical

Vám take moc hezký večer :-).

Dobra Dohnalová

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je mozne pomoci laseru odstranit i jizvu prave po predchozim odstraneni znamenek skalpelem. Dekuji :)

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den paní Dohnalová, tato akce není určena k odstraňování jizev. Ale umíme to. Resp. částečně záleží na stáří jizvy – čím je jizva čerstvější a je-li keloidní, tím lépe to jde – laserem, biostimulací nebo v kombinaci s domácí péčí (silikonová náplast na noc, která vytváří mírný tlak). Nejlepší postup určí paní doktorka na základě osobní návštěvy. Doporučujeme objednat se k nám na konzultaci. Cenově se Vám pokusíme nabídnout „letní cenu“ (výhodnější oproti zimnímu období). Těšíme se na Vás!

Zdeněk Manina

Dobrý den,chci se zeptat zda je klinika i pro muže vzhledem k tomu,že jsou zde dotazy pouze od žen.Jedna se mi o odstranení 3 bradavicek na obličeji vedle očí.Děkuji a hezky den

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den pane Malino, služeb naší kliniky využívají muži stejně tak, jako ženy. Ženy se možná tentokráte více ptají, ale v minulých akcích se ptali i muži. Muži se méně ptají, ale na odstraňování znamének jich chodí dokonce více než žen. Pokud máte bradavičky v obličeji, doporučujeme Vám využít spíše termínů v září, až budete po dovolené. Termín objednání prosím nenechte na poslední chvíli. Kontaktujte nás už koncem srpna, aby bylo dostatek prostoru pro rezervaci. Těšíme se na Vás a přejeme úžasné léto.

Štěpánka

Dobrý den, odtsraňujete i pigmentové skvrny způsobené nadměrným opalováním? Kdy je nejlepší doba na odstranění? Slyšela jsem, že v létě se tento zákrok provádět nesmí? Oigmentové skvrny mám v obličeji. Děkuji

Zoa Valanská, Esthetic Medcal

Dobrý den paní Štěpánko, na odstrňování pigmentových skvrh (zůsobených nadměrným opalováním) jsou nejvhodnější podzim, zima a jaro tak do dubna. Teď v letním období Vám odstraňování pigm. skvrn nedoporučujeme. Doporučujeme Vám přijít k nám na konzulzaci a poradíme Vám s výběrem vhodné mezody na místě. Možností je víc.

Těšíme se na Vás.

Veronika Brádlová

Dobrý den,
mám malinký útvar na víčku, lze to také odstranit, nehrozí nějaké riziko pro oko? Je jedno jak je znaménko velké, mám jedno větší- bude se brát jako jedno?

Děkuji

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den paní Veroniko, odstraňování kožních útvarů na horním víčku teoreticky možné je, záleží ovšem na konkrétním umístění kožního útvaru a hodně také na zkušenosti a sebevědomí paní doktorky. Ne každá lékařka si na tento zákrok troufne. Nutné zkonzultovat Váš případ v rámci osobní návštěvy. Pokud jde o velikost znaménka, věrtšinou to nemá vliv. Pokud nude znaménko do 2 cm2, budeme ho považovat za 1 kožní útvar. Těšíme se na Vás,

Hana

Dobrý den, mám bradavičku v oblasti dolních řas a na horním víčku – je i v těchto místech možné laserové ošetření?

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den paní Hano, na horním víčku je ošetření teoreticky možné – záleží na umístění bradavičky a na zkušenosti paní doktorky. Umístění bradavičky musí posoudit paní doktorka osobně. S bradavičkou v oblasti dolních řas to vypadá méně nadějně, ale opět platí, že bezpečnou vzdálenost musí posoudit lékař osobně v rámci konzultace. Voucher si můžete zakoupit, a kdyby to nešlo laserem odstranit, uhradíte u nás na místě 300 Kč za konzultaci a voucher vrátíte. Těšíme se na Vás!

Karla

Dobrý den,
když chci odstranit jedno znaménko mně a po jednom znaménku mým dvěma dětem, mám koupit 3 vouchery na jedno znaménko nebo mohu koupit voucher na 3 znaménka?

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den paní Karlo, obecně platí, že 1 voucher nelze dělit mezi více osob. Ve Vašem případě ale uděláme výjimku, protože se jedná o Vaše děti. Vy jako jejich zákonný zástupce budete paní doktorkou „poučena“ o průběhu ošetření a následné preventivní péči a budete přítomna jejich ošetření. Takže Vám stačí zakoupit si 1 voucher na 3 znaménka. Těšíme se na Vás!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru