Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Poznávací zájezd do Londýna, Stonehenge i Oxfordu či Windsoru

4,0 / 5 CK Quality Travel Londýn - Velká Británie 82 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petr

Dobrý den, když vycházím z popisu (2 noci v hotelu), je příplatek za 1-lůžkový pokoj 2× 490Kč, tj. +980 Kč, anebo počítáte všechny noci, vč. přejezdů?

QUALITY TRAVEL

Dobrý den, samozřejmě se připlácí pouze za noci v hotelu, v tomto případě tedy 2× 490 Kč.

Jana Tauchm

Dobrý den, pokoje jsou dvoulůžkové? V případě dvou osob? nebo se připlácí?

Quality Travel

Dobrý den,
ano pokoje jsou i dvojlůžkové. Příplatek je účtován pouze za jednolůžkový pokoj.

Pěkný den

Michaela

Ještě mi prosím potvrďte zda se zájezd 29.07.-02.08. uskuteční a je zaplněno alespoň to minimum osob? Děkuji

Quality Travel

Dobrý den,
ano termín se určitě uskuteční. Na daný termín jedou 3 autobusy.

Pěkný den

Michaela

Dobrý den, je možné ještě teď stihnout termín 29.7.? A uskuteční se, je naplněn 40ti lidmi? Jiný termín by jsme nechtěli.

Quality Travel

Dobrý den,
ano máme zde ještě volná místa. Zájezd si můžete zakoupit.

Pěkný den

Kla

Dobrý den,
registrujete aktuální nepříznivou informaci o uazvření dálnice a problémy s LaManche průlivem kvůli uprchlíkům? Neohrozí tato skutečnost zájezd, ani zájezdy právě probíhající z předchozí nabídky? Děkuji za odpověď.

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den, situaci samozřejmě sledujeme, zatím jsme však na trase Calais – Dover neměli problémy, který by nějak výrazně ovlivnily program celkového zájezdu. Pěkný den.

Ann Vávrová

Dobrý den,

chci se ještě zeptat jestli postačí k vycestování občanský průkaz. Předpokládám, že by měl.

Děkuji za odpověd.

Quality Travel

Dobrý den,
ano k cestování stačí občanský průkaz.

Hezký den

Ann Vávrová

Dobry den, asi to vysvetlim uplne. Zakoupeno i rezervovano mam, cekam uz jen na tu smlouvu. Nevim zda to budeme muset s pritelem oba podepsat (kupuji zde poprve). Oskenovanou ji mohu poslat az toho 15. kdy se uvidime. Umrela babicka a ucastni se pohrbu a oba jsme z jineho mesta tak proto to vyresime az toho 15. Dekuji za odpoved

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,

tohle už prosím můžete řešit přímo s námi přes e-mail CK – info@quality-travel.cz. Samozřejmě stačí zaslat podepsanou smlouvu i o něco později, pokud máte zaplaceno a smlouva vám již byla vytvořena.

Přeji pěkný den.

Ann Vávrová

Dobry den, jedna se o zajezd 29.7. – 2.8. a u voucheru uvadite jako nejzassi termin odeslani faktury 15.7. coz bych splnila az ten den. Dekuji za odpoved

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,

zakupte si prosím voucher a pošlete rezervační e-mail do ck s kódy voucherů, obratem Vám bude zaslána cestovní smlouva, vše by se mělo stihnout.

Přejeme pěkný den

Ann Vávrová

Dobrý večer, mám dotaz kde je nástupní místo konrétně v Praze a v kolik hodin tam máme být, pak jestli budu s přítelem ubytovaná na jednom pokoji a i mít místo vedle něj v autobuse. Pak jestli je možné fakturu oskenovanou zaslat 15. 7 dopoledne, dříve bohužel nemohu. Děkuji za odpověď.

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,

neuvádíte, o který termín máte zájem, nevím tedy, jestli stačí odeslat fakturu do 15.7.
Cestující jsou na pokoji vždy ubytováni dle smlouvy – pokud tedy cestujete s přítelem, budete mít společnou dvojsedačku v autobuse i společný pokoj. V Praze se nastupuje na autobusovém nádraží Florenc, přesný čas odjezdu obdržíte týden před odjezdem, běžně se odjíždí mezi 13. a 14. hodinou.

Přejeme pěkný den.

Martin

Dobrý den, je možnost vyměnit si libry až v Anglii v bankomatu (výběr mám zdarma), resp. pomůžete mi na místě s tímto problémem? Děkuji za odpověď.

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,

můžete se na místě domluvit s průvodcem, aby Vám s tímto poradil. Nicméně Vám bude průvodce zajišťovat řadu vstupů již dopředu a je tedy vhodné mít Libry již při odjezdu.

Přejeme příjemný den.

Petra

Dobrý večer,
Zajímalo by mne, jak se platí příplatky za loď atd.? Zároveň s celou částkou za zájezd nebo jinak? A je možné si zařídit cestovní pojištění i jinde než u Vás?
Děkuji za odpověď

Quality Travel

Dobrý den,
příplatek za trajekt se hradí zvlášť přímo CK. Pojištění si můžete sjednat kde chcete, není nutné zakoupit přímo u nás.

Přeji pěkný den

Aleš

Dobrý den, mám problém s termínem, je pro mě přijatelný pouze termín 29.7.-2.8.2015, je možné garantovat, že zájezd proběhne nebo pokud by neproběhl, že mi budou vráceny peníze. Nemám zájem o náhradní termín. Děkuji.

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,

termín se konat bude, v případě, že se termín nekoná z jakýchkoliv důvodů ze strany CK, samozřejmě je zde možnost vrácení peněz, pokud si klient nevybere jiný termín nebo zájezd.

Přeji pěkný den.

Hana

Dobrý den, prosím o informaci, kolik doporučujete s sebou liber a také, jaký dáváte časový prostor pro nákupy v Londýně. Děkuji.

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,

co se týče volného času, záleží vždy na Vás – pokud nebudete například chtít navštívit Tower, máte volný čas, v průběhu druhého dne v Londýně máte odpoledne několik hodin, které můžete využít k nákupům na Oxford Street nebo jinde.
Co se týče kapesného – orientační ceny vstupů uvádíme v prezentaci, opravdu záleží na Vás, co budete chtít navštívit. Určitě je třeba počítat s plavbou lodí první den. Ostatní je dobrovolné.

Přeji pěkný den.

Kristýna

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli cena za trajekt se počítá jako jednosměrná nebo jestli těch 790,– je celkem i za cestu zpět? :) Děkuji

Marek Malý

Dobrý den, cena 790,– Kč je myšlena tam i zpět, děkujeme za dotaz, pěkný den

Hana Kabešová

Spíš upozornění, než dotaz. Do Stonehenge je nově vstup hromadně autobusy z jejich nového návštěvnického centra a je to na objednání. My jsme tam byli před 14 dny a zklamaně jsme museli odjet, náš organizátor to nevěděl.

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,
naše CK má vždy rezervace pro všechny skupiny, neboť tento zájezd máme minimálně jednou do měsíce! :) Proto se s námi nemusíte bát! Pěkný den! :)

Pavlína Králová

Dobrý den, jak bychom byli ubytováni, kdybych jela s dvěma dětmi 9 a 13 let? Je pro ně tento zájezd vůbec vhodný?

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,
dle našeho názoru je vhodný i pro děti, které baví historie :) Pokud byste byli 4 – není problém čtyřlůžkový pokoj! :) Pěkný den! :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru