Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dva až tři dny rozmazlovaní ve stylu Postřižin v Poděbradech

4,2 / 5 Regenerační centrum IRIS Poděbrady (mapa) 12 prodejů

Hodnocení podniku Regenerační centrum IRIS

4,2 99×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz

Filtry
Recenze zákazníků
Alena
srpen 2016
 5,0/5

Dárek pro rodiče – moc se líbílo

Trochu odtažitý personál

Lucie
leden 2016
 5,0/5

Všechno bylo velmi příjemné, pěkné a pivní lázeň jsme si moc užili. Strašně jsme si odpočinuli a vlilo nám to před Vánocemi „krev do žil“.

V okolí byly ne úplně nejlevnější restaurace, ale než jsme našli nějakou i pro nás, tak jsme se aspoň pěkně prošli.

Hodnoceno: 25. ledna 2016
Hodnocená nabídka: Nabitý pobyt v lázeňských Poděbradech pro dva
Jana
listopad 2015
 5,0/5

masáže i ubytování

vše v poho

Hodnoceno: 29. listopadu 2015
Hodnocená nabídka: Luxusní rozmazlovaní a luxus v lázeňských Poděbradech
Lenka
listopad 2015
 5,0/5

Byl to dárek pro rodiče a byli moc spokojení. Hezké ubytování, milý personál a příjemná pivní koupel a masáže.

Hodnoceno: 27. listopadu 2015
Hodnocená nabídka: 2-3 dny rozmazlovaní ve stylu Postřižin
Jana
říjen 2015
 5,0/5

Vše na jedničku. Příjemný relax, hezké prostředí.

Patricie
říjen 2015
 5,0/5

Vše bylo naprosto dokonalé.

Hodnoceno: 15. října 2015
Hodnocená nabídka: Luxusní rozmazlovaní a luxus v lázeňských Poděbradech
Lucie
říjen 2015
 1,0/5

Tento poukaz jsem zakoupila pro svojí maminku k narozeninám. Když jsme dorazili na místo, tak pokoj byl vcelku pěkný až na to, že paní nás hned upozornila, že topení je nastaveno na 21,5 stupně a vypne se ve 23h a zapne se až v 7h ráno…upřímně mi připadalo, že je tam větší zima, než tvrdila…dále nás upozornila, ať na nic nesaháme, že bychom ji všechno rozhodili a že to řídí z domova a pokud by nám byla zima, tak jí máme zavolat, ale že s tím stejně nic neudělá, protože je to složité to přenastavit…to byla první věc, která mě docela zarazila…

Pokud se budu vyjadřovat jen k relaxačnímu centru IRIS, tak to bylo otřesné.....jelikož jsem navštívila pivní lázně Chodovar, tak si myslím, že soudit mohu…vana byla opravdu velice málo napuštěna, voda s pivem byla do půlky bričha, i když jsme byli obě ve vaně.....O teple v místnosti už se tu někdo zmiňoval, vedro bylo úmorné až nás z něj bolela hlava…pěna žádná, sotva jsem cítila zápach piva…občerstvení mi přišlo, jak když už ho někdo jedl…ve voucheru je uvedeno 60min koupele, avšak paní přišla ani ne po půl hodině a ať si jedna z nás vyleze ven a sedne si na lehátko…po cestě na lehátko jsem si nabalila na nohy vlasy, různé drobky a na povlaku na lehátku se nacházely také drobečky…15min nás paní masérka masírovala, to je jediné se mi líbilo, když jsem přestala konečně myslet, kdo tam přede mnou seděl…když paní odešla, tak jsem se podívala pod lehátko a takový neskutečný bordel jsem ještě v salónu neviděla a to chodím pravidelně na masáže…následovala oxygenoterapie, kde jsem se bála strčit tu vecičku do nosu, vypadala jak když už jí někdo použil.....zábal byl velice příjemný i masáž, ale nebyla ani 10min…Jako student jsem za to dala dost peněz za málo muziky, jak už tu někdo psal :) Nikdy více! Nedoporučuji!

 Vyjádření podniku
Před 8 roky
Hodnoceno: 14. října 2015
Hodnocená nabídka: Luxusní rozmazlovaní a luxus v lázeňských Poděbradech
Tereza
říjen 2015
 5,0/5
Hodnoceno: 4. října 2015
Hodnocená nabídka: 2-3 dny rozmazlovaní a luxusu v Poděbradech
Eva
červenec 2015
 2,0/5

Líbila se nám ZOO Chleby

Tak nějak nevíme a přemýšlíme v čem byla varianta LUXUS :-o.
Ubytování v aprtmánu IRIS nebylo špatné, určitě bych ale doporučila, aby byl apartmán pořádně uklizen, než přijdou další hosté a koupelna by si zasloužila rekonstrukci (sprchový kout zrezivělý, žádné držáky na ručníky a koukající trubky po pračce nebudí moc dobrý dojem a docela mě toto zarazilo pokud se mluví o variantě „LUXUS“). Snídaně nebyla špatná, bohužel neodpovídá snídani, kterou můžete dostat v penzionu.
Nejvíce se nám líbila asi masáž, na druhé místo bych dala čokoládovou koupel a uplně poslední místo by dostala suchá uhličitá koupel, kterou bych už nechtěla nikdy podstoupit.
Celkově jsme z pobytu dost zklamáni :-(.

 Vyjádření podniku
Před 9 roky
Hodnoceno: 31. července 2015
Hodnocená nabídka: Luxusní rozmazlovaní a luxus v lázeňských Poděbradech
Karel
únor 2015
 5,0/5

Bylo to úžasné, moc jsme si odpočinuli a určitě by jsme rádi tuto akci zopakovali. Mockrát děkujeme za příjemné prostředí a vstřícné jednání. Doporučuji všem.

Jiří
listopad 2014
 2,0/5

Ubytování za pokoj /bývalá kuchyň/, kde jsme se tísnili, tak další dva pokoje – velikost 3× větší ale za stejnou cenu.

Lenka
listopad 2014
 3,0/5

Ubytování hezké, procedury celkem fajn, jen to dle popisu vypadá, že je jich výrazně více, masáž nohou i šíje je max 10 minut. Zmatek v komunikaci, co je a není doobjednáno. Snídaně v pekařství neodpovídá normálnímu standardu snídaní v penzionech a personál v pekařství působil, že ho zákazníci spíše obtěžují.

Kosturovam
říjen 2014
 1,0/5

Pristup zamestnancu centra Iris byl az na jednu vyjimku velmi laxni a pri cokoladove koupeli mohu rici ze az hruby. Pri cokoladove koupeli jsme meli mit konzumaci fondue z belgicke cokolady, coz jsme temer ani nestihli. Po te co pani dokoncila masaz sije nam bylo sdeleno at se jdeme oblect a do 10 minut opustime mistnost. Rychle jsme s partnerem ochutnali kazdy aspon dva kousky ovoce a sli se oblect. Celkove bych centrum Iris nedoporucila!

 Vyjádření podniku
Před 9 roky
Jiří
říjen 2014
 2,0/5

Za hodně peněz málo muziky…

ritter
říjen 2014
 3,0/5

vše bylo v naprostém pořádku až na parkování které bylo uváděno v ceně ve vlastním areálu ale tomu tak nebylo byly jsme nuceni si platit vlastní parkovné po celou dobu pobytu!!!!!Což pro nás bylo jedno z hlavních kritériích při výběru pobytu, už jsme se poučily a myslím že už tu samou chybu neděláme!!!!!

 Vyjádření podniku
Před 10 roky
Hana
říjen 2014
 5,0/5

byla jsem velmi spokojená

Xhanulkax
září 2014
 2,0/5

ubytování ušlo, ale o nějakém luxusu a rozmazlování nemůže být řeč.jediná celková masáž byla skvělá, jinak panoval v "regeneračním centru Iris"chaos, hluk a zmatek. Nechápu také v čem spočívala sleva!!!

Natalie
září 2014
 5,0/5

Perfektní přístup personálu a opravdu nádherné ubytování. Děkujeme a vřele doporučujeme!

míla
září 2014
 1,0/5

hezké ubytování na zámku s bonusem v podobě snídaně která nebyla v ceně a vstřícným majitelem, jinak čokoládová koupel byla vana naplněná vařící vodou s čokoládovou pěnou do koupele, , v místnosti šílené vedro, musely jsme požádat o zapnutí větráku abychom neměly infarkt. O nějaké masáži se vůbec nedá hovořit, bylo to chvilkové hlazení postrádající smysl, navíc nás paní nechala odejít se silně namaštěnou pokožkou, takže mastné vlasy a poničená trika. Oxygenoterapie nás dostala nejvíc-oprýskané bomby údajně naplněné kyslíkem, úzké hadičky nasunuté do nosu, které jsme si celou dobu strkaly zpět nebot vypadávaly. Hodinu jsme ležely na tvrdém lehátku, takže jsme si ještě úspěšně zablokovaly záda, která jsme si tam jely hýčkat. Dárek?…famozní.....paní nám nabídla vytažené hadice z nosu, že si to někdo bere na na vodu do ostřikovačů nebo akvária. Jediné plus bylo to, že jsme se po procedúrách nasmály, tak jako už dlouho ne-to si snad tam z nás dělaly pr…Postřižinské hýčkání připomínalo pouze asi 5 obrazů z filmu na zdi. Chci vám doporučit, přezkoumat tuto nabídku a zrušit ji, nebot ne každý je tak vstřícný a tolerantní jako my!!!!!Tento luxus nás stál téměř tři tisíce, náš odhad-ubytování-1000kč, koupel-30kč za čtvrt lahve pěny do koupele, občerstvení 50kč, kyslík asi 50kč, ale to přeháním, masáž slabě proškolenou paní asi 100kč, ale v reálu by ještě doplácela za promarněný čas zákazníku. Celkem 1230kč, ale i tak vyhozené peníze, jenže nás to stálo daleko za 5000kč. Cesta, jídlo, masáž rozhašených zad, dárky. Prosím už to nikomu nenabízejte!!!!!!!!!!!!!!!!Poděbrady jsou tak krásné, že si takovou ubohost nezaslouží!!!!Jedu s vámi ještě do Legolandu letos a doufám, že už se nedočkám podobného překvapení. Jinak už vaše služby v budoucnu opravdu nevyužiju. Nějak to tu na mě působí-blbci nakupte levně a pak si nestěžujte, že to tak dopadne, ale podívejte se na propagaci, vy tu nepropagujete ubohost, ale hýčkání. V celém regeneračním centru jsme za dva dny kromě paní"hýčkající masérky"nikoho nepotkaly....................................................

 Vyjádření podniku
Před 10 roky
Leona
srpen 2014
 4,0/5

Ubytování v penzionu Na zámku bylo skvělé. Pivní lázeň jsme si užili. Suchou koupel bych už neopakovala, masáž chodidel byla provedena v závodním tempu.

 Vyjádření podniku
Před 10 roky

na masáž nohou je vyhrazeno 10-15 min., může to dělat ten dojem

Nahoru