Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pánská striptýzová show skupiny GLADIATORS

3,3 / 5 Men Strip Show Plzeň  (mapa) 15 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Men Strip Show

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

5,0

Výborná show plná energie, erotiky a také zábavy. Super odreagování po pracovním týdnu. Moc jsme si…

Alisa
Varianty (1)

Show must go on! Přesně tak, jak zpívá skupina Queen – Show musí pokračovat dál.

Tentokrát přijede skupina GLADIATORS www.gladiatorshow.cz do Plzně, aby i tady předvedla pořádnou erotickou show nazvanou CABARET LADIES NIGHT ve stylu Chippendales.
Přijedou opět nejlepší showmani pánského striptýzu v Čr. Už podle názvu Cabaret Ladies Night si pro vás připravili vystoupení s krásnými kostýmy. Viděli jste už Jamese Bonda, námořníka, policistu nebo dokonce hasiče? Možná ano, ale ne všechny spolu v jedné show. Tentokrát přijedou za vámi, aby vám předvedli opravdu skvělou show při které se budete smát, protože o to showmanům jde. Mimo to samozřejmě ukážou taky skvělé taneční a smyslné vystoupení.


Mistr ROCKY www.striptyzostravarocky.cz, který tuto show bude zároveň moderovat a má jedno s nejlépe vypracovanějších těl mezi striptéry v ČR vám předvede show, která je dle něho čistě improvizační. Jde o to, že reaguje při své show na pohledy žen , které se chtějí zúčastnit jeho show přímo uprostřed tanečního parketu. Je to mistr improvizace, který získal zkušenosti v herecké oblasti z divadla v Ostravě, kde hraje ve známé hře DONAHA.
Jeho další kolegové, kteří přijedou s ním si říkají Mistr MAXIM a Mistr MIKE. Oba dva mají obrovské charisma, kterým vždy dostanou ženy do pořádného varu. Maxim i Mike jsou známí také z přehlídkových mol, kde se cítí jako doma. Jejich hlavním pracovním domovem je taneční parket. 
Vůbec poprvé se tito skvělí chlapi sejdou na jednou pódiu kde to bude stát za to. Ucítíte z nich obrovskou erotickou energii, která vás opravdu dostane skoro k bodu varu
Tato dvouhodinová show, která se poprvé objeví v Plzni bude něco výjmečného. Přijďte se opravdu přesvědčit, že to bude stát za to.
Samozřejmě tak jako na každé jejich akci máte možnost se s nimi nechat vyfotit, ale i nechat si podepsat lístek nebo kousek vašeho těla.

Nahoru