Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1 den v Kodani – pohádkovém městě H. Ch. Andersena

4,1 / 5 EDUCA Hradec Králové Dánsko (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Hana Hančová

Bude nás po Kodani po celou dobu provázet česky mluvící průvodce?

EDUCA Hradec Králové

Dobrý den,

po celou dobu to nebude. Je naplánována prohlídka po Kodani, kterou důkladně projdeme s česky mluvící průvodkyní a poté dostanete dostatečný čas na vlastní rozchod a vlastní program.

Budeme se na Vás těšit.

Michaela Ves

Take mne zajima prijezd, dalsi casovy rozvrh a detaily celeho zajezdu. jak dlouho trva cesta autobusem, jaky je program s pruvodcem (?) a jak casove vychazi navrat do HK?

EDUCA Hradec Králové

Dobrý den,

pokud byste chtěla podrobný časový program, obraťte se na nás emailem nebo telefonem. Cesta autobusem trvá celou noc. Odjezd z ČR v odpoledních hodinách, příjezd do Kodaně v ranních hodinách. Projde se město, kdo bude chtít se projede po městském kanálu na výletní lodi. Zbytek je volný program. Pro další info. nás kdykoliv kontaktujte.

Budeme se na Vás těšit.

Daniel Kluz

Dobrý den,

prosím o uvedení časového harmonogramu. Zajímá mě příjezd do Kodaně, kolik času bude na prohlídku města a taktéž návrat. Jak odjezd z Kodaně, tak i přibližný návrat do ČR. Potřebuji naplánovat další program. Děkuji.

EDUCA Hradec Králové

Dobrý den,

odjezd bude v pátek v odpoledních hodinách z ČR. Příjezd do Kodaně je plánován na sobotu v ranních hodinách. Ve městě budeme cca 12 hodin. Přibližný návrat do ČR je plánován na neděli dopoledne.


Budeme se na Vás těšit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru