Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Profesionální bělení zubů na klinice Amradent

4,6 / 5 Amradent Praha  (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lukas

Dobry den, i ja se pridavam k problemum vyse. Vcera jsem se pokousel dovolat na objednani asi 20× v prubehu celeho dne, ale telefon nikdo nebere a ani na email neni zadna reakce.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lukáši,
omlouváme se za zdržení s objednáním. V ordinaci probíhá výměna hygienistů a během následujícího týdne bude vše v pořádku. Prosíme tedy o kontakt příští týden.
Děkujeme za trpělivost.

Kristýna Kynclová

Dobrý den, mám stejný problém jako paní v dotazu výše. Voucher na bělení zubů jsem zakoupila již před týdnem a průběžně se snažím zkontaktovat, jak na tel a e-mail uvedené zde, tak na kontakty na vaši webové stránce, ovšem marně.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kristýno, omlouváme se za zdržení s objednáním. V ordinaci probíhá výměna hygienistů a během následujícího týdne bude vše v pořádku. Prosíme tedy o kontakt příští týden. Děkujeme za trpělivost.

Anna

Dobrý den, volala jsem a psala jsem email abych se objednala, ale žádná odpověď nikde.

Slevomat.cz

Dobrý den, Anno,
otevírací doba kliniky je úterý a čtvrtek od 8:00 do 17:00. Je tedy možné, že na mail zaslaný ve čtvrtek večer Vám bude odpovězeno až v úterý dopoledne. Každopádně zaurgujeme ordinaci.
Přejeme hezký úsměv.
 Adam

Amradent

Dobrý den,

jak se zuby vybělí a jak dlouho vybělené vydrží záleží na spoustě faktorů – stravovací návyky, pravidelnost návštěv na dentální hygieně, domácí zubní péče. Zuby se běžně vybělí o 4–5 odstínů. To se ale samozřejmě nedá garantovat. Také je nutné před samotným výkonem zkonzultovat s dentální hygienistkou nebo lékařem, zda je tento výkon pro Vás vhodný.

Tuto techniku doporučujeme u nás na klinice max. 1× ročně.

Zoubková víla

Dobrý den, jak dlouho vydrží efekt vybělení? Jak často lze tuto techniku využívat?
Děkuji za odpověď.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru