Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní vizážistický kurz líčení s certifikátem

Studio Be beautiful Praha - Karlín  (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Anna Růžičková

Dobrý den ,máte ještě volný termín 18.7.? Když tak bych si koupila voucher,děkuji Růžicková

Bára Hájková

Dobrý den paní Růžičková,
v kurzu,který se bude konat 18.7. mám ještě volná místa. Pokud budete chtít místo závazně rezervovat, prosím o zaslání kódu voucheru a kontaktních údajů na email pink.world@email.cz, jak je popsáno v detailu akce. Poté Vám místo ještě jednou potvrdím a zašlu bližší informace k průběhu kurzu. Přeji hezký zbytek víkendu a budu se na Vás těšit.

Bára Hájková

Dobrý den Julie,
ano, v tomto termínu mám ještě volná místa. Doporučuji ihned po koupi voucherů napsat rezervační email, jak je uvedeno v popisu akce, aby Vám místa neutekla. Děkuji a přeji pohodový den.

Julie

Dobrý den,
ráda bych se touto cestou optala, zda máte volný ještě termín- 27.6.2015, pro dvě zájemkyně?
Děkuji předem za odpověď. Krásný den

PF

Dobry den,

muzu se zeptat, prosim, s jakou kosmetikou pracujete? Ne vsechna svedci moji pleti, ac rika, ze je bez problemu (zhorsene ekzematicke reakce po makeup od mary-kay, problem s ocnimi stiny od ruznych znacek)

 Dekuji

Bára Hájková

Dobrý den,
ke své práci používám převážně kosmetiku Mary Kay, jelikož jako jediná nezpůsobovala řadu reakcí u mých klientek, ale samozřejmě nemusí sedět každému – každý má jinou pleť. Ekzematické reakce mohou být způsobeny např. ochranným faktorem (v krémech, sérech, fixátorech nebo v různých druzích tekutých make-upů ). Zkuste mi napsat do emailu pink.world@email.cz, jaký make-up jste použila a co za reakci následovalo, s jakými značkami jste měla problém a můžeme zkusit vymyslet nějaké řešení na míru. :) Děkuji za dotaz a přeji hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru