Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Letní grilování s živou hudbou na vlnách Vltavy

4,4 / 5 Plavby Prahou Praha - Staré Město  (mapa) 794 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Eva Vobnasilova

Dobry den, chtela bych se zeptat jake budou terminy v srpnu? A jeste jake piti je v cene voucheru.
Dekuji.
Vobnasilova

Jana

Dobrý den, koukala jsem, že jste otevřeli termín na poslední červnový víkend…přimlouvala bych se ještě za ten předposlední (20.-21.6.) Uvažujete o tom? Děkuji

Petra Hanušová, Plavby-Vltava.cz

Dobrý den,
děkuji za dotaz.
Zatím o tomto termínu neuvažujeme.
Děkujeme za pochopení.
Přeji hezký den,
Petra Hanušová.

Veronika Quinn Novotná

Dobry den, nedari se mi najednou koupit vstupenk jak pro dospele, tak pro deti. Chtela bych koupit 3 pro dospele, dve pro deti. Jedno dite je 3 roky stare – je uctovana stejna cena?

Petra

Dobrý den,
pro jistotu tento dotaz: rodina 2 dospělí, 2 děti do 12 let. Mám zakoupit 2 vstupenky pro dospělého a pouze jednu pro dítě? Zmiňujete ke 2 dospělým je jedno dítě vč. konzumace zdarma.
Aktuálně nejbližší termín v červnu je 28.6.?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, v tomto případě se omlouváme za chybu, bohužel u akce zůstala stará informace, je třeba zakoupit lístek pro každé dítě. Volné termíny zjistíte na webu partnera.

Jitka

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jak mám koupit vstupenky, když budeme 3 dospělí a 2 děti z čehož jedno dítě ( 3 roky) je ZTP/P a jedna dospělá osoba jeho průvodce.
 Děkuji

Petra Hanušová. Plavby-vltava.cz

Dobrý den. Děkuji za Váš zájem.
Kupte 2 dospělé a 3 dĕtské vstupenky.
Dekuji a přeji hezký den. Petra Hanušová.

Pavlína Nermutová

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zdali je možné vzít na palubu psa. Jde o 6ti kilového yorkšíra.
Předem děkuji za odpověď.

Petra Hanušová. Plavby-vltava.cz

Dobrý den. Děkuji za Váš zájem. Pejsek není problém. Pokud bude pejsek řádnĕ zabezpečen a nebude obtěžovat ostatní hosty. Děkuji a přeji hezký den. Petra Hanušová.

Romana

Dobrý den,
prosím budou také plavby v červnu – konec června /21,28.6./ ?
Byl by to hezký dárek za vysvědčení, maturitu .....

Prosím, je možné sedět dole v uzavřené části a současně poslouchat hudbu z horní paluby? Bude součástí také nějaký výklad, popř. promítá se ve spodní části film jak se právě pluje, průjezd zdymadlem .....

Děkuji

 Romana

Petra Hanušová. Plavby-vltava.cz

Dobrý den. Děkuji za Váš zájem. Momentálnĕ zvažujeme poslední červnový víkend. Dole v restauraci se da sedět určitě. Hudba je na dolní palubě jen v případĕ nepříznivého počasí. Výklad zde není. To byste musela vybrat jinou plavbu z naší nabídky. Na LCD televizích lze sledovat plavbu v přímém přenosu:) Televize jsou napojeny na palubní kamerový systém. Děkuji a přeji hezký den. Petra Hanušová.

Lucian Papazian

Proč se uvádí platnost voucheru od 22.5.2015, když reálně lze cestovat lodí v obbodí jen od 1.7. do konce platnosti voucheru, tedy do 24.8.2015? Chtěl jsem plout v červnu, ještě dobře, že jsem si vouchery neobjednal pro toto období.

Petra Hanušová, Plavby-Vltava.cz

Dobrý den, platnost voucheru se nutně nemusí shodovat s vypsanými termíny na plavby. Proto z akce vede odkaz na naše rezervační stránky, aby se každý mohl podívat na nabízená data a časy. Griluje se na horní palubě, čili je záměrně akce situována na letní období. Děkuji a přeji hezký den,
Petra Hanušová.

Anna Dvořáková

Dotaz na Slevomat, proc nemuzu v jedne objednavce koupit dospelou a detskou vstupenku? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den Anno,

musíte vložit postupně, bohužel :-)

Přejeme hezký zbytek dne.

Natálie

Dobrý den. Musím kupovat voucher i pro dítě, kterému je 6 měsíců?Děkuji.

Petra Hanušová - Plavby-Vltava.cz

Dobrý večer,
děti do 3 let jsou zdarma.
Děkuji a přeji hezký večer,
Petra Hanušová.

Alena

Dobrý den, nejprve bych ráda pochválila Vaše služby. Již po čtvrté s Vámi rádi vyplujeme / VÁNOČNÍ VEČERNÍ PLAVBY, ZIMNÍ PLAVBU … /. Ráda bych se dotázala zda budete možné vyplout i s paní na invalidním vozíku – před vánoci to nebyl problém, moc si výlet užila, ale nevím jak je to s plavbou odpolední grilování na horní palubě? Zda je to reálné, za jakých podmínek, popř. jakou zakoupit vstupenku na Slevomatu? Moc děkuji. Alena

Petra Hanušová - Plavby-Vltava.cz

Dobrý den paní Aleno, moc děkujeme za milou pochvalu, které si moc vážíme. Jsme rádi, že se Vám u nás líbí. Grilování v letních měsících probíhá na horní palubě. Samozřejmě není problém sedět i v dolní restauraci, ale nevím, jestli se paní nebude cítit " odstrčená". Na horní palubu vede příkré schodiště, kde se s vozíkem bohužel nedá dostat. Rozhodnutí nechám na Vás.
Velice děkuji a přeji hezký den,
Petra Hanušová.

Petra

Dobrý den, chci se zeptat, jestli se platí za jídlo a pití, které si dotyčný na lodi dá, nebo to spadá do ceny voucheru? Děkuji

Petra Hanušová - Plavby-Vltava.cz

Dobrý den, jídlo a welcome drink jsou v ceně . Ostatní nápoje si pak můžete zakoupit na palubě. Děkuji a přeji hezký den, Petra Hanušová.

Barbora

Zdravím,
ráda bych voucher zakoupila a využila jej ještě teď v červnu, na webu však inzerují volné termíny až od července. Je to opravdu tak nebo jsou podmínky jiné? Děkuji B.

Petra Hanušová - Plavby-Vltava.cz

Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz. Tato plavba je plánována na prázdninové období, zatím s červnem není počítáno.
Děkuji a přeji hezký den, Petra Hanušová.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru