Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní vstupenka do zábavního areálu Šiklův mlýn

4,6 / 5 Šikland Zvole  (mapa) 275 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Iva Nováková

Dobrý den, mám zakoupenu rodinou vstupenku s aqaparkem 2 dospělí + 2 děti. Mohu čerpat do konce prázdnin, když dcera slaví 12 let 14. července? Právě si totiž zlomila nohu a nevíme, kdy bude fit. Děkuji za odpověď.

Sikland

Dobry den, poukaz je možné čerpat od července do srpna. Každý den mimo pondělí.

Iva Nováková

Promiňte, cenu občerstvení už jsem našla.

Iva Nováková

Dobrý den,
máme 2 děti 8 a 12 let. Můžu koupit vstupné 2 + 2děti? Bude vše i aquapark bez problémů nebo je to na výšku dětí jako někde? Druhý dotaz: Na jakou částku je poukaz na stravování pro nás 4?

Šikland

Dobrý den, takto je to naprosto v pořádku, vstupné můžete koupit.

Jitka Králová

A ještě prosím o jednu odp.
Mate mne označení aquapark.
Aquaparkem myslíte to koupaliště na obrázku? Nebo tím myslíte krytí bazém s několika atrakcemi jako např. sauna, divoká řeka, výřivky, dětský vodní svět apod. ? Králová.

Sikland

Jedna se o přírodní aquapark na obrázku s toboganem. Aquapark je biotop s přírodním samočistícím systémem. Voda je bez chemických přípravků ideální pro děti.

Jitka Králová

Dobrý den,
ve vstupném je obsaženo i účast na nab. hmatatelných atrakcích? Nebo se jedná jen o tzv. „vlezné“ a člověk si musí za nab. hmatatelné atrakce platit zvlášť? Děkuji za od. Králová.

Šikland

Dobry den, ve vstupném atrakce nejsou, ale v balíčku mohou být i šiklaky, místní žetony, kterými můžete platit na atrakcích.

Hanka Kořenářová

Dobrý den, mohu koupit 2 vouchery a jeden použít např. na pátek a druhý hned na sobotu? A pokud přijedeme např. ve čtvrtek večer a budeme přespávat ve stanu na celý víkend, musíme už na ten čtvrtek platit celodenní vstupné? Děkuji.

Šikland

Dobrý den, v případě, že jste v areálu Šiklův mlýn ubytováni, platíte plné vstupné pouze první den a každý následující platíte 50 Kč za osobu. Voucher tedy využijete na první den. Pokud přijedete večer (po 17. hodině) je Vám tento den naúčtována částka 50 Kč, druhý den potom plné vstupné a každý další den opět 50 Kč. Voucher tedy využijete na den, kdy platíte plné vstupné.

Zuzana

Dobrý den,
když si koupím voucher pro 4 osoby s občerstvením+a­quapark co přesně zahrnuje to občerstvení?
 Děkuji

Šikland

Dobry den, občerstvení není presne specifikované, obdržíte universalni poukaz.

Dita Bártová

Ještě bych doplnila,že cena za 2 dospělé bez slevy je 2 × 180 Kč, tedy 360 Kč a ne 432 Kč, jak zde uvádíte…

Šikland

Vstupenky lze vybrat v týdnu, kdy je cena krom pondělí 180 Kč, tak i o sobotě, kdy je cena 216 Kč. Vzhledem k tomu, že nevíme, kdy k nám návštěvník přijede, ale zkušenost nám říká, že většina právě o té sobotě, tak se musí počítat nejvyšší cena. Ta celková sleva je tam však pěkná, takže ušetříte i když přijedete v týdnu.

Dita Bártová

Na stránkách je cena za 2 dospělé a 2 děti 432 Kč. Tady se za 216 Kč nabízí pouze vstup pro 2 dospělé… Kam zmizely ty dětí?

Šikland

Dobrý den, těch voucherů si zde můžete vybrat více. Slevu 50% při koupi 2 vstupenek pro dospělé, a pak voucher se slevou pro 2 dospělé s občerstvením a atrakcemi a třetí voucher je pro 2 dospělé a 2 děti, s atrakcemi a občerstvením.

janina

Dobrý den, prosím, moc nerozumím té kalkulaci slevy. V kalkulaci je uvedena plná vstupenka 2 dospělí a 2 děti. Nicméné logicky, pokud přijdou 2+2 v sobotu, tak si koupí rodinné vstupné za 518Kč a nikoli plné za 2×216Kč + 2×108Kč=648Kč. Je v tom nějaký rozdíl, kromě toho, že ve slevě pak ukazujete slevu, kterou by 2+2 stejně měli?
Prosím, jak je to s šikláky? V nabídce pro 2+2 je uvedeno 16 × 4 šikláky. V kalkulaci již jen 16× šiklák za 35Kč. Kolik jich tam tedy v této nabídce reálně je? Děkuji.

Šikland

Dobrý den, slevy se automaticky nesčítají a tudíž se musí vycházet s plných cen. Plná cena soboty je 216 Kč dospělý a 108 Kč dítě. Celková cena na Slevomatu je výhodnější než byste koupila u nás. Slevu, kterou poskytujeme my, můžeme kdykoliv zrušit, ale slevu, kterou poskytujeme přes Slevomat je daná a každý, kdo si koupí tuto vstupenku má na ní bez výjimek nárok, v tom je ta hlavní výhoda. Co se týče šikláků tak jejich 4×4 tedy dohromady 16 ks. Na stránce opravíme.

Renáta Dvořáková

Dobrý den, také by mě zajímalo to dítě, ráda bych tam jela se synkem – v září mu budou 2 roky. Mohu někde dokoupit pro něj lístek?

Šikland

Dobrý den, děti do 4 let mají vstup zdarma. Jinak samozřejmě vstupy i veškeré věci lze koupit přímo na místě.

Anna Havlíčková-Sejková

Dobrý den,
jsme dva dospělý a dítě 5 let. Jaký voucher mám zvolit ? Je možný příplatek za dítě?
Děkuji za odpověď.
 Anny

Šikland

Dobrý den, v tomto případě bych si koupila buď jen vstupenky nebo klidně voucher s občerstvením, atrakcemi a aquaparkem a dítě, doplatila na místě. Za dítě nad 4 let se platí vstupné 90 Kč (úterý – pátek a neděle), v sobotu kdy je rozšířený program 108 Kč. Vstup do aquaparku je za 50 Kč a šikláky na atrakce za 35 Kč / 1 ks. Občerstvení lze koupit na místě v několika zařízeních.

Šikland

Dobrý den, za 216 Kč lze zakoupit dvě vstupenky. Plná sobotní cena u nás je 216 Kč za jednu osobu, tudíž přes Slevomat máte nyní slevu 50 %. V pondělí vstupenky ani voucher s občerstvením nelze vybrat, protože není program. Jinak jenom tím, že si koupíte vstupenku máte vstup do areálu a na všechna představení, která v areálu probíhají – úterý – neděle min. 3 x velká divadelní představení v amfiteátru a co hodinu menší vystoupení na náměstí městečka. Zakoupením voucheru za 749 Kč pak ke vstupu ještě obdržíte kupóny na stravování, šikláky na atrakce a volný vstup do aquaparku. To vše si však můžete zakoupit i přímo v městečku, akorát bez slevy.

Babka

Dobrý den, mám v tom nějak nejasno. Pokud si koupím vouchery pro 2 osoby za 749 Kč, mohu čekat, že v tom bude občerstvení, program a akvapark.
Co mě ale čeká při zakoupení vstupenek za 216 Kč? To mohu přijít jen v pondělí, kdy program není? Ostatní dny nelze? Ono i 216 Kč jsou peníze a tak by mě zajímalo, co je za ně nabízeno. Jenom, že tam vlezeme?
Díky, hezký den. Babka.

Irena

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda je možný volný pohyb koupaliště x areál? Nebo jakmile vejdu do prostoru koupaliště už se nemohu vrátit do areálu nebo opačně?
Děkuji.

Šikland

Dobrý den, pohyb je volný, koupaliště můžete opustit a zase se vrátit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru