
Termín
Platnost do 7. 6. 2015.
V ceně
300g Roštěnec z novozélandského býčka s omáčkou a přílohou dle výběru (steakové hranolky, restované brambory na slanině nebo šťouchané brambory s listovým špenátem, šalotkou a česnekem).
Můžete využít do 7. 6. 2015
- Rezervace: Rezervace nutná předem na tel.: 606 115 395.
- Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace je kuřácká. Od 11.00 do 14.00 je restaurace nekuřácká.
- Platební karty: Ano.
- Ostatní možnosti: Wi‑Fi, parkování, dětský koutek, letní zahrádka.
Rezervaci je nutné zrušit nebo změnit 24 hodin předem, jinak voucher propadne.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Býk či nebýk? pro gurmána to není žádná složitá otázka, samozřejmě že býk a hezky propečený.
Vydejte se za vůní dokonale připraveného masa do Restaurantu Kelt, kde se šéfkuchař specializuje na steaky všech druhů. Dnes můžete zakrojit do šťavnatého fláku hovězího.
Co vám naservírují:
- 300 g roštěnce z novozélandského býčka
- omáčka a přílohou dle výběru (steakové hranolky, restované brambory na slanině nebo šťouchané brambory s listovým špenátem, šalotkou a česnekem)
Dobrou baštu spláchněte točeným pivem, dát si můžete Plzeň, Gambrinus nebo nealkoholický Birrel.
Z nápojového lístku si ale vyberou i milovníci vína nebo destilátů. Nechybí ani široký sortiment nealka a dobrá káva, kterou oceníte třeba k moučníku.
Mezi speciality restaurace Kelt patří právě steaky z argentinského hovězího, norský losos a tygří krevety.Samozřejmostí jsou stoprocentně čerstvé a kvalitní suroviny.
Veškeré pokrmy jsou připraveny i servírovány s láskou k práci a profesionálním přístupem. Díky tomu se Kelt poprávu chlubí pověstí jedné z nejlepších steakových restaurací široko daleko.