Termín
Platnost do 30. 9. 2015.
V ceně
Volná konzumace pochoutek z menu restaurantu Universal v hodnotě 1000 Kč
Omezení
Můžete využít do 30. 9. 2015
- Rezervace: Předem na tel. 224 934 416
- Storno: Zrušení rezervace alespoň 48 hod. před termínem, jinak voucher propadá.
- Využití: Možno využít ve všední dny od 16. hodiny, o víkendu kdykoli.
- Voucher může uplatnit libovolný počet osob.
- Omezení: Neplatí na nápoje a na take away. Nelze sčítat s dalšími slevami.
- Vouchery lze sčítat.
- Voucher lze uplatnit na útratu libovolného počtu osob.
- Restaurace je nekuřácká
zrušení rezervace min. 48hod předem
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Univerzální návod, jak někoho potěšit, nejspíš neexistuje. Ale voucher na parádní pochutnání ve francouzském stylu udělá radost skoro každému.
Pochutnejte si na díle mistrů kuchařů v oblíbené restauraci Universal u Národního divadla. S voucherem si tu vyberete jakékoli jídlo z lákavého menu do hodnoty 1000 Kč.
Je na vás, zda si objednáte několikachodovou hostinu sami, nebo vyrazíte na skvostný gurmánský večírek se svým partnerem či přáteli.
- Velkým salátům vévodí Nicoise s tuňákem a vajíčkem, klasický Caesar s kuřetem či lososem, sladkokyselý Oriental či saláty s kožím sýrem.
- Z předkrmů stojí za zmínku především slávky vařené ve víně, lososový tartar, hovězí carpaccio nebo domácí kachní paštika s tousty.
- Skvostná je nabídka těstovin a risotta zahrnující čerstvé tagliatelle s lososem či s pestem, kuřecím masem a ořechy nebo risotto s kozím sýrem a cuketou
- Na své si přijdou milovníci masa. Podnik servíruje tournedos na grilu z uruguayské svíčkové, telecí medailonky „marsala“, pečená kachní prsíčka s omáčkou z brusinek nebo na pomerančích i francouzkého „Coq au vin“ – kohouta na víně
- Vrchol gastronomie tvoří dezerty – pravděpodobně nejlepší crème brûlée v Praze, skvostný dvanáctiminutový čokoládový dortík nebo čokoládová paštika s anglickým krémem.
Ceny se pohybují v rozmezí 95–185 Kč za předkrm, 165–450 Kč za hlavní chod bez příloh a 75 Kč za dezert.
Za jeden voucher si pohodlně pochutnáte na dvou tříchodových menu. Nápoje se hradí zvlášť.