Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Víkendový kurz jízdy na inline bruslích

4,7 / 5 Inlajn.cz Inlajn Praha (mapa) 6 prodejů

Přehled nabídky

5,0
lucie
Varianty (2)

Vtipy o tom, že někdo bruslí jako Bruce Lee, už znáte. Obujte si brusle a uvidíte, že po absolvování inline kurzu budete mít spoustu vlastních vtipných historek, u kterých se budou smát ještě i vaše vnoučata.

Po víkendovém kurzu jízdy na inline bruslích zjistíte, jak je ve městě praktické mít občas o pár koleček navíc. Do práce, do školy, na nákup i na rande už od teď budete pouze a jedině jezdit.

Víkendový kurz inlinového bruslení trvá dohromady 10 hodin a je vhodný pro malé i velké začátečníky. Začíná se v sobotu a v neděli od 9.30 a končí kolem 16 hodin. Uprostřed dvou 2,5hodinových bloků máte pauzu na oběd (pro zájemce je možné zařídit oběd za 80 Kč/den).

Vyberte si termín a město:

  • 18.–19. 4. Praha – Stromovka 
  • 23.–24. 5. Karlovy Vary – sportovní areál Rolava 

Co s sebou:

  • vlastní brusle, chrániče, helmu a sportovní oblečení 

Bruslení od A do Z

Sejdete se ve skupině obruslených nadšenců. Postupovat budete od úplných začátků. Než nazujete brusle, vysvětlí vám zkušení instruktoři něco málo na suchu. A pak už to půjde ráz na ráz. Pro ty, co už bruslit umí, bude program přizpůsoben.

Naučíte se zvednout na kolečkách, stát a nepohybovat se, správně se rozjíždět, zatáčet a fungovat v běžném provozu. Vyzkoušíte si několik technik brzdění i nejobávanější jízdu z kopce.

Na kurzu je povinná cyklistická helma a chrániče dlaní, doporučují se i chrániče kolen a loktů. Stejně jako v oblíbeném českém přísloví je i na kolečkách třeba počítat s tím, že žádný učený z bruslí nespadl.

Padat budete a instruktoři se vás dokonce pokusí zasvětit do tajů co nejméně bolestného a nejvíce bezpečného pádu. 

Ve městě platí pravidlo, že ten, kdo má o kolečko víc, bude v cíli rychleji.

Nahoru