Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

16 jízd v dětském vláčku na Žofíně + občerstvení

Dětský vláček Praha - Nové Město  (mapa) 355 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucie Vránková

Dobrý den,
musí se permanentka využít v jeden den, nebo lze rozdělit na třeba dvě návštěvy v jiný den? Děkuji

Markéta

Dobrý den, Lucie, děkujeme za Váš dotaz. Permanentka platí do konce sezóny, tj 31.10.2015, takže ji můžete určitě rozdělit na více návštěv. Příjemný den.

Marcela

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, o aké občerstvenie sa jedná. Kúpila som voucher a chcela by som ísť s dvoma deťmi, tak aby som predišla prípadným hádkam, že občerstvenie by bolo len v jednom kuse a nedalo sa podeliť :-) Ďakujem

Markéta

Dobrý den, Marcelo. Děkuji za Váš dotaz. Občerstvení, které si k první jízdě vyberete dle vlastního výběru v hodnotě 40 Kč je různé. V chladnějším měsíci dubnu bude k dispozici například párek v rohlíku a klobása. V období větších teplot je dispozici široká nabídka nanuků. Ve stálé nabídce máme ale vždy tatranky, zmrzky, různé druhy limonád, kávu, čaj. Takže rozhodně se dá občerstvení 40 Kč rozdělit mezi Vás i děti tak, aby byly všichni spokojení :) Krásný den.

Pavel

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda spodní věková hranice je striktně dodržována nebo jde spíše o doporučení? Synovi je nyní něco přes rok a půl, když s ním půjdu jako doprovod, je to možné? Děkuji za Vaši odpověď.

Markéta

Dobrý den, Pavle. Děkuji za Váš dotaz. Jedná se spíše o doporučení, svézt se však může kdokoliv :) Samozřejmě s tak malým dítkem doporučuji na jízdu vláčkem doprovod, jako rodič s dítětem do 3 let máte jízdu zdarma a odečítá se z permanentky pouze jedna jízda za dítě. Pěkný den.

Jana

Dobrý den, bude vláček v provozu i 1.5. a je možné, aby jely dvě děti najednou společně a z pernamentky se odečtou rovnou 2 jízdy? Děkuji za odpověď.

Markéta

Dobrý den, Jano, děkujeme za Váš dotaz. Vláček je v provozu každý den od 10 do 18 hodin a rozhodně mohou jet dvě děti i více společně na jednu permanentku, odečtou se dvě jízdy, případně více dle počtu dětí. Krásný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru