Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bezkonkurenční adrenalinový zážitek Znič auto

Znič auto Hradec Králové  (mapa) 1 prodej

Přehled nabídky

Varianty (1)

Služba „Znič auto!“ nemá v České republice obdoby, jedná se o netradiční adrenalinový zážitek, který se dá pojmout jako velmi funkční terapie – odbourání nahromaděného stresu.

Chceš upustit páru? Potřebuješ tip na perfektní a originální dárekPlánujete ve Vaší firmě netradiční teambuilding? Zničauto.cz je tu právě pro tyhle potřeby!

Auta, auta a zase auta. Nic jim navenek nechybí, slušnej stav, jen motor a kapaliny – jde o tvoji bezpečnost. Čekají jen na tebe, až slušnej stav změníš na slušnej šrot.

Mrkni na soubor zbraní, který budeš mít k dispozici. Škála destrukčních nástrojů se co nejčastěji obměňuje, neboj se, že si nenajdeš svého destrukčního favorita.

V ceně voucheru je: 

  • Auto ke zničení
  • Ochranné pomůcky 
  • Destrukční nástroje  
  • Základní občerstvení – káva, voda, limonády
  • Hudba na přání

NIČIT V PĚTI SE VYPLATÍ – cena je stálá, ať ničí 1 či 5 lidí.

Co si můžete doplatit:

  • Foto dokumentaci zážitku – 199 Kč 
  • VIP balíček: Foto dokumentaci zážitku + sestříhaný záznam z Go-PRO kamery (také z pohledu první osoby), libovolné posprejování auta a přenosnou 25% slevu na další ničení – 449 Kč

Co si  vzít s sebou na akci? 

  • Pouze pevnou obuv, dostatek síly a vzteku! 

Kolik lidí může přijet a kolik z nich může ničit? 

  • Počet diváků je neomezený, ničit jedno auto můžete maximálně v pěti lidech.

Válí se ti doma předmět, který ti připomíná destrukční nástroj?

  • No tak neváhej a vem ho s sebou na akci.

    Koukněte se na hodnocení spokojených ničitelů

    Dark Killer: „Hele jako dobrý, hodně dobrý. Fakt že jo. Ale první pokus je vždycky slabota. Zatrénuju zaposiluju a přijdu si to rozdat s tím meďourem. Už teď je z něj hromada šrotu.

    Martina a team: „Díky za absolutně luxusní a nezapomenutelný adrenalinový zážitek. Nikdy bych fakt nevěřila, jak se ten volant dá snadno urvat a změnit na čtverec :DDD "

    Modriss:Dost dobrej zážitek, nečekal jsem, že se až tak může člověk odreagovat když do nečeho mlátí. Pomohlo mi to si vyčistit hlavu a až zas někdy budu mít věcí až nad hlavu tak vím, kam určitě zajdu ;)„

    Kuba D.: „Když mi o tom kámoš poprvé řekl jako o plánu na víkend, moc nadšený jsem z toho nebyl a nebyl jsem si jistý, jestli to stojí za to. Teď už to mám za sebou a můžu tedy říci – rozhodně stálo! Jednání probíhalo na jedničku, široký výběr destrukčních nástrojů byl také super. S partou jsme získali nový a opravdu originální zážitek a ještě na to máme vzpomínku v podobě hustejch fotek a Go-pro videjka. Takže za mě určitě super a neřiďtě se prvotními pochybnostmi, protože to stojí za to! “

    Nahoru