Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Odstranění znamének, pih či bradavic laserem

Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 201 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Musilova

Dobrý den, dermatoskopického vyšetření je prováděno přístrojem – dermatoskopem nebo pouze vizuálně lékařem? Je vyšetření prováděno na celém těle a lze se domluvit se na případném odstranění vícero znamének pokud by to bylo z vyšetření potřeba?

Děkuji.
S pozdravem,
Musilová

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den paní Musilová, vyšetření kožních útvarů se provádí dermatoskopem. Vyšetřují se ty znaménka, která si přejete odstranit. Pokud si přejete zkontrolovat nějaký kožní útvar navíc, naše lékařky Vám rádi vyjdou vstříc. Přímo v ordinaci se s lékařem lze domluvit na odstranění několika útvarů navíc za zvýhodněnou cenu. Těšíme se na Vás!

Tereza

Dobrý den, chci se zeptat, kdyz zakoupim tento voucher a nepujde to odstranit laserem, tak chirurgicky to u vas taky jde ?

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobry den pani Terezo, chirurgicke odstraneni lze pouze na jinych specializovanych pracovistich, muzeme Vam nejake doporucit. Tesime se na Vas!

MS

Dobrý den, je možné akci využít i na odstranění „stařeckých“ pigmentových skvrn? Konkrétně na obličeji a na rukou.

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobry den pane/pani MS, tato akce neni zamerena na starecke skvrny, ale 3D kozni utvary. Na starecke skvrny je u nas mozne pouzit metodu IPl rejuvenace nebo metodu mezoterapie s belicim nano-serem nebo chemicky peeling (pracujeme s lekarskou znackou Medik8 whitePeel) nebo lze pouzit nas laser Fotona Dynamis. O vyberu pro Vas nejvhodnejsiho postupu by nejlepe mela rozhodnout lekarka na zaklade konzultace. Pokud si prejete, objednejte se u nas na konzultaci. Pokusime se Vam nabidnout zvyhodnenou cenu. Doporucuji neodkladat – nutne resit pred nastupem slunecniho obdobi. Tesime se na Vas!

Kateřina

Dobrý den, jen pro jistotu. Mohu koupit dva vouchery na 4 znaménka a lze všech 8 odstranit najednou?? Ještě bych se ráda zeptala, na přibližnou dobu zákroku – při těch 8.

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobry den pani Katerino, 8 znamenek na 1 navstevu odstranit lze, uz jsme jich najednou odstranovali i 12 a vice (desitkam pacientu). Casove pocitejte zhruba 30–40 minut, zalezi jak jsou znamenka daleko od sebe, jak jsou velka a u kolika z nich se bude aplikovat lokalni anestezie. Tesime se na Vas!

Veronika

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda lze odstranit i pihy, které jsou ploché.. jen z estetického hlediska? Mám je na obličeji a nelíbí se mi.

 Děkuji

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobry den pani Veroniko, mam pro Vas vzkaz od nasich lekarek: ploche pihy principialne odstranit lze. Ale strasne zalezi na dalsich podminkach: musi byt zdravotne v poradku (vysetreni dermatoskopem), nesmi byt prilis velke, protoze pri velkych plochach by vysledek nemusel byt lepsi nez stavajici stav a pri velkych plochach by hrozilo vzniku jizvicek. Doporucujeme konzultaci, lecit laserem pres internet neni plne funkcni metoda. Tesime se na Vas!

Lucka

Dobrý den, mám bradavičku na očním víčku – je tento zákrok vhodný? Děkuji.

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den paní Lucko, pokud se Vaše bradavička nachází na horní polovině víčka, lze ji u nás laserem odstranit (víčko se při zákroku lehce natáhne nad oko). Pokud je ovšem bradavička na dolní polovině víčka, zákrok spadá do kategorie rizikových. Bez odborného posouzení na místě nelze odpovědět. Těšíme se na Vás!

Míša

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat kolik mě bude stát:
2 zaménka a 3 znaménka. Z toho ceníku to úplně nechápu :-)) Na kožním vyšetření jsem již byla a všechny mi doporučili přes laser, ale u nás máme ceny trochu vyšší, tak jsem se poohlédla a na Vaší kliniku jsou pozitivní recenze :-)

Děkuji.

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den paní Míšo, „3 znaménka“ (varianta 2) stojí 1.590 Kč. Variantu „2 znaménka“ nemáme. Lze vyřešit zakoupením voucheru na 1 znaménko (990 Kč) a u nás v Esthetic Medical si případně dokoupit další v ceně 590 Kč, anebo si rovnou kupit voucher na 3 znaménka – ze zkušenosti víme, že většina pacientů má po těle hodně kožních útvarů. V rámci akce si můžete nechat odstranit také hemangiom (červená tečka). Těšíme se na Vás!

Renáta

Dobrý den, zajímalo by mě, zda je v ceně případná oprava, pokud by se znaménko (piha) znovu objevila? Děkuji.

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den paní Renáto, v ceně je zahrnuta kontrolní návštěva lékaře zhruba 1 měsíc po zákroku. V rámci této návštěvy lékař zkontroluje zhojení, případně zbrousí jizvičku, pokud by se náhodou udělala. Opětovný nárůst znaménka nelze zcela vyloučit – dochází k němu statisticky méně než v 10% případů, ale tato situace může nastat. Obvykle kožní útvar znovu naroste po delší době – v řádu měsíců nebo roku. Tyto případy nejsou považovány za korektivní návštěvu a nejsou do ceny zahrnuty. Jedná se o nový zákrok. Těšíme se na Vás!

Katka

Dobrý den,

je možné využít některý z voucherů na odstranění jizev po akné na zádech? Bohužel mám tyto jizvy zhruba na třetině zad.

Děkuji za zprávu.

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den paní Katko, na odstraňování jizev po akné máme technologii – laserem umíme zbrousit. Tato akce k tomuto účelu není vhodná. Doporučuji Vám objednat se k nám na konzultaci, kde Vám paní doktorka řekne víc. Následně se pokusíme Vám nabídnout nějakou výhodnější cenu. Doporučuji návštěvu příliš neodkládat, nejlepší je, dokud nejste moc opálená. Těšíme se na Vás!

Ivča

Dobrý den,
mám více znamének, které bych chtěla odstranit, ale samozřejmě teď nevím, zda budou všechna vhodná na odstranění laserem. Je možné si případně k voucheru doplatit odstranění dalších znamének a za jakou cenu?
 Děkuji

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobry den pani Ivco, na miste je mozne si pripadna znamenka navic doplatit za cenu 590 Kc/ks. Pokud by dodatecnych znamenek bylo vice nez 3 ks, nabidneme Vam na miste zvyhodnenou cenu podle poctu odstranenych utvaru. Tesime se na Vas!

Michal

Dobrý den.
Lze zakoupením tohoto voucheru odstranit pihu i o velikosti hrachu? Děkujiza odpověď

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobry den pane Michale, velikost neni jedinym parametrem pro toto rozhodnuti. Urcujici je, zdali po vysetreni znamenka dermatoskopem lekar identifikuje riziko zhoubneho nadoru nebo zda ma na nej jen i podezreni. Pokud ano, je nutny chirurgicky zakrok proto, ze nasledne se odstraneny utvar posle na histologicke vysetreni. Pri laserovem odstraneni dojde k odpareni prislusne kuze a na histologii uz neni co poslat. A to by mohlo byt nebezpecne. Proto pri nejmensim podezreni lekar laserove odstraneni zamitne. Ze zkusenosti vime, ze techto pripadu neni mnoho. Tesime se na Vas!

Věra Š.

Dobrý den,
výše jsem si přečetla, že odstraňujete i žilky. Mám vidět jednu zelenou pod okem, je vcelku tenká, ale ráda bych se jí zbavila… Myslíte, že by to možné?

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý večer paní Věro, pokud říkáte, že je tenká, cca do 1 mm v průměru, mělo by to jít. Samozřejmě neviděli jsme Vás, resp. paní doktorka, tak Vám to nemohu takhle „přes internet“ na 100% garantovat. Musí posoudit lékař v rámci osobní návštěvy a může tam být nějaká překážka. Bude Vám stačit varianta 1 – „obličej – 1 malá partie“. Počítejte prosím s tím, že proces hojení a nástup výsledku může trvat i několik týdnů, je to individuální. Pokud nechete riskovat, že zákrok nebude možné provést, můžete se objednat na konzultaci v hodnotě 500 Kč. Těšíme se na Vás!

Klára S.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda na jeden voucher (odstranění 4 znamének) můžeme jít dvě osoby? Jedna osoba s jedním znaménkem a druhá osoba se třemi. Děkuji za odpověď.

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den paní Kláro, v principu jsou kupony určeny vždy pro 1 osobu. Lékař se věnuje vždy jen jedinému pacientovi. Jedinou vyjímkou jsou nezletilé osoby, kdy do ordinace vstupuje zároveň dítě a zákonný zástupce. V takovém případě bychom mohli kupon rozdělit. Jinak ne. Těšíme se na Vás!

Eva

dobrý den,
je nutno po zákroku omezit pohybovou aktivitu, pokud jsou pihy na krku, na zádech, na břiše a na nohou? a kolik lze maximálně odstranit pih najednou?

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den paní Evo, záleží na tom jakou pohybovou aktivitu máte konkrétně na mysli. Dokud se strup neodloučí (obvykle zhruba 5–7 dní po zákroku) je zapotřebí zdržet se návštěvy sauny, vířivky a bazénu. Pokud by se odstraňoval kožní útvar na chodidle (např. bradavička na plosce nebo na místě, kde dochází ke tření s obuví), tak by místo mohlo být při pohybu citlivé na oděr (běh, step-aerobik, vysokohorská túra…). Ale obecně žádná omezení pohybu nejsou – k aktivnímu životu se můžete vrátit téměř ihned, co opustíte ordinaci. Kolik znamének lze odstranit najednou? Upřímně – kolik vydržíte :-). Kdysi jsme měli akci na 10 znamének, takže ze zkušenosti víme, že stovky klientů zvládlo 10 znamének na 1 návštěvu. Záleží také na velikosti a lokalitě znamének. Nekdy jsou umístěny na citlivějších místech. Těšíme se na Vás!

Gabriella

Dobrý den, mám oválné mateřské znaménko ve velikosti 4,5 × 2,5 cm. Lze odstranit i toto? Zůstane jizva nebo světlá skvrnka?

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den paní Gabriello, dle Vašeho popisu znaménka se zdá, že se jedná o „vrozené znaménko“ (relativně nadměrná velikost). S velkou pravděpodobností nebude možné jeho odstranění laserem, ale jedině chirurgicky. Ale bez jeho vyšetření dermatoskopem to neumíme říct. Pokud byste chtěla, objednejte se k nám na konzultaci. Její cena je 500 Kč. Přejeme Vám hezký večer!

Dagmara

Dobrý den, nemám znaménko, pihu ani bradavici, ale mám na hřbetu ruky u kloubu červenou skvrnu velkou asi 1×0,5cm a druhou menší. Mohla bych využít tento voucher k odstranění skvrnek? Děkuji za odpověd´.

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den paní Dagmaro, nejspíš se dle popisu jedná o hemangiom. Ano, tento voucher můžete k laserovému odstranění hemangiomů použít. Těšíme se na Vás!

Jaroslava Slavíková

Dobrý den, moc děkuji za odpověď a budu se těšit. Jarka

Zora Valanska, Esthetic Medical

Dobry den pani Jarko, potesila jste nas a prejeme Vam moc hezky den!

Josef Kadleček

Dobrý den, mám malou bradavičku na konci nosu (u kořenu)mezi očima, je možné ji odstranit laserově?bude tam potom jizva,děkuji za odpoveď

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den pane Kadleček, mám pro Vás dobrou zprávu od paní doktorky: bradavička se na konci nosu laserem odstranit dá. Pokud je malá, jizvička nebude. Těšíme se na Vás!

Radka Bergerová

Dobrý den, vztahuje se tento voucher také na odstranění pigmentových névů? Mám jeden na nose a ještě několik malinkých žilek v dolních rýhách nosu, ale Ty nejsou moc viditelné. Rozšířená céva vznikla o porodu (6 let zpět) a je hodně vidět.

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobrý den paní Bergerová, Váš dotaz se vztahuje jak k naší akci na znaménka, tak k naší akci na žilky. Pigmentový névus je odborný název pro znaménko. Takže samozřejme odstranit lze, kupte si variantu dle počtu Vašich znamének – jestli 1 ks nebo 3 ks (třeba i jinde po těle než jen obličej…). Žilky v obličeji: jestli dobře rozumím, máte méně viditelné žilky na nose + 1 viditelnou žilku v jiné lokalitě (nezmiňujete kde). Pokud budeme dělat jen 1 lokalitu, doporučujeme zakoupit variantu „1 malá partie obličeje“. Pokud je lokalit více, je nutná varianta 2 – „obličečej – více než 1 partie“. Obojí ošetření (žilky i znaménka) je možné zvládnout v rámci jediné návštěvy. Prosíme nahlašte recepci při objednávání, že jdete na 2 zákroky najednou, abychom Vám v ordinaci rezervovali odpovídající délku návštěvy. Těšíme se na Vás!

Gabriela

Dobrý den, také by mě zajímalo, jak je to s jizvami? Mám znaménka na tváři, nejsou vystouplá, jenom tmavé skvrny a kdyby mi měly zbýt jizvy, tak to si je asi raději nechám. :-) Děkuji.

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobry den pani Gabrielo, po odstraneni pih Vam podle jejich velikosti a „hloubky“ nezustane budto zadna stopa po zakroku, anebo drobna ovalna skvrnka v miste odstraneni. Vetsinou byva neviditelna nebo nevyrazna. Ale po zakroku – zvlast v obliceji – je osetrena mista potreba chranit pred zpigmentovanim pouzivanim kremu s vysokym ochrannym faktorem proti slunci, nejlepe SPF+50. A to pravidelne a dusledne. Disciplina nade vse. Tesime se na Vas!

Marsi

Dobrý den, je vhodné odstranění znamének teď před létem, kdy bude tělo vystaveno slunci? nebo je zákrok vhodný až na podzim.Děkuji

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobry den pane/pani Marsi, ted v unoru – breznu je pro zakrok velmi vhodna doba, neb slunecni aktivita je jeste relativne mala. Na brezen mame volne terminy, prozatim neni duvod zakrok odkladat na podzim. Tesime se na Vas!

Jaroslava Slavíková

Dobrý den, mám vystouplou pihu uprostřed nosu a ještě dvě, každou na jedné straně u rýhy od nosu. Ty už nejsou tak vystouplé. Nejsem žádná krasavice, ale jelikož jsou na obličeji, tak bych se ráda zeptala, co po jejich odstranění zbyde. Mám strach ze slunce. Nenechala bych si to odstranit pro krásu, ale už jsem měla jednou karcinom ze slunce na zádech. Děkuji za odpověď. Jarka

Zora Valanská, Esthetic Medical

Dobry den pani Jarko, Vas dotaz jsem radeji konzultovala s pani doktorkou, tak to chvilku trvalo. Po odstraneni Vasich pih v obliceji laserem Vam zustanou budto drobne jizvicky nebo zadna stopa po zakroku. Pred sluncem se samozrejme musite chranit (doporucujeme kremy s vysokym ochrannym faktorem SPF+50), zejmena, pokud mate v anamneze kozni nador. Ted v unoru-breznu je k odstraneni znamenek v obliceji velmi vhodna doba. Byla by skoda toho nevyuzit. Tesime se na Vas!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru