Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

499 Kč za řízení letadla Airbus A320 na simulátoru pro budoucí piloty! Profesionální trenažér, varianty od 15 do 60 minut a výběr ze světových letišť.

4,6 / 5 iPilot Praha Praha - Malá Strana  (mapa) 110 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Monika

Dobrý den.
Děkuji Vám za velmi obsáhlou odpověď, ale prosím o její doplnění.
V případě, že bych chtěla využít „let“ v délce 60 minut (30 minut) , který bych si lépe užila, kolik voucherů je třeba si zakoupit ?
Děkuji.

iPILOT Praha

Dobry den jeste jednou. Na nasi nabidce na Slevomatu staci kliknout na sipku vedle Koupit za 499 Kc – ukazou se Vam tri moznosti – 15 minut, 30 minut a 60 minut a vzdy cena za prislusnou variantu. Vyberte na tu, o kterou budete mit zajem a kliknete koupit – koupite si takto jeden voucher na Vami zvolenou variantu. Kdyz mate zajem o 60 minut, staci jeden 60-ti minutovy voucher. Kdyby cokoli bylo nejasne, prosim volejte na nasi zakaznickou linku 776 737 747. De­kujeme za Vas zajem a tesime se na setkani v nasem simulatoru!!

Petr

Je možné v průběhu letu v simulátoru pořizovat fotografie (na památku)? Děkuji za odpověď :)

iPILOT Praha

Dobry den, fotografie na pamatku je mozne behem letu porizovat. Pokud byste mel zajem o fotografii take s nasim pilotem, jeji cena je 149 Kc. Dale nabizime DVD, na ktere nahravame Vas let – cena DVD spolu s fotografii s pilotem je 370 Kc – je nutne nicmene dopredu dohodnout ve chvili, kdy si budete delat rezervaci.

Monika

Dobrý den.
Kolik voucherů je potřeba pro variantu 30 minut ? Chápu správně , ze pro každých 15 minut je třeba další voucher ? Tj. pro variantu 30 minut 2 vouchery, variantu 45 minut 3 vouchery a pro variantu 60 minut 4 vouchery ?
Děkuji !

iPILOT Praha

Dobry den, v ramci teto akce na Slevomatu nabizime 3 delky letu – 15 minut, 30 minut a 60 minut. Zalezi tedy na Vas, o jakou delku mate zajem a kolik penez muzete investovat, staci si vybrat voucher a stisknout koupit. Cim delsi je Vas „let“, tim vice Vam stihne nas instruktor ukazat, muzete pristat na ruznych letistich po celem svete nebo vyzkouset ruzne simulace – zjednodusene receno 15 minut staci pouze na zakladni predstaveni letadla, 30 minut na vzlet a pristani za Vami nebo do Vami zvolene destinace, za 60 minut uz budete mit mnohem lepsi predstavu o fungovani letadla behem letu, co se deje pri vzletu a pristani a vyzkouset si i vice letist. Zalezi samozrejme na Vas a Vami zvolene variante.

Tomáš Chlumský

Už tu byl zmíněn „doprovod“ – je ale možné, aby na jeden voucher přišli dva skuteční piloti, kteří by si chtěli vyzkoušet, jak se reálně létá s A320 včetně spolupráce v posádce? A bylo by v takovém případě možné upravit v rámci daného času program letu pro naše potřeby, abychom si osahali např. vícekrát ILS přiblížení a potom třeba vysazení motoru, nebo něco takového, aby to pro nás mělo i výcvikový význam?

iPILOT Praha

Dobry den, dekujeme za dotaz. Nabizime take specialni 3-hodinove programy pro skutecne piloty, v ramci kterych je mozne procvicit po dohode s instruktory ruzne situace a simulace. V pripade Vaseho zajmu se nam ozvete primo na nasi emailovou adresu prague@flyipilot.com. V ramci teto akce na Slevomatu nabizime pouze zakladni ukazku a ovladani Airbusu 320 v prubehu zvolene doby. Dekujeme za pochopeni.

Karel Řehák

Jen pro doplnění, letadla typu Airbus nejsou „americká“, ale vyrábějí se ve Francii…

iPILOT Praha

Dobry den pane Rehak, dekujeme za Vas postreh – mate naprostou pravdu, jedna se o chybu v textu. Airbus je vyraben na nekolika mistech v Evrope a nove v Cine, ale v Americe nikdy vyraben nebyl. Jeste jednou dekujeme za upozorneni a prejeme krasne svatky!!!

Bára

Dobrý den, pokud bych chtěla koupit voucher pro 7letého syna a zároveň s ním být v „simulátoru“, je potřeba koupit 2 vouchery? Pak se můžeme střídat nebo oba současně „řídit“?

iPILOT Praha

Dobry den, kazdy „pilot“, ktery s nami poleti, ma narok na 1–2 osoby jako doprovod. Nemusite si tedy kupovat druhy voucher, syna muzete doprovodit a sledovat, jak bude pri vzletani a priletu uspesny. Prejeme, at se let synovi libi!!!

Tereza

Dobrý den,
vysvětlení ovládání simulátoru je mimo zakoupenou dobu na simulátoru nebo v rámci zakoupených 15 (30,45) minut?

iPILOT Praha

Dobry den, pred samotnou simulaci probehne asi 5 minutova zakladni instruktaz, ktera se nezahrnuje do casu, nicmene dalsi dotazy, ktere byste meli behem simulace – dotazy na jednotliva tlacitka, packy a dalsi je pak jiz soucasti zakoupeneho casu. Prejeme prijemny let!!!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru