Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výběr z masáží v salonech Thajský ráj (60/90 min)

4,5 / 5 Thajský ráj (4 pobočky) Praha - Staré Město  (mapa) 1 509 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kristýna Strnadová

Dobrý den, chtěla bych koupit masáž tatínkovi, ale nevím kterou vybrat, u většiny čtu, že jsou na záda a nohy, ale ruce nikde nevidím. Táta má utržený biceps, který ho občas zlobí a nedávno si poranil ramenní kloub, tak bych chtěla něco na způsob zdravotní masáže, či něco takového, co by mu trochu ulevilo, tak bych chtěla poprosit jestli by jste mi mohla doporučit co by bylo v jeho případě nejvhodnější. Předem mockrát děkuji za odpověď :)

Thajský Ráj

Dobrý den, pokud Má Váš tatínek takové problémy, stačí se dohodnout na recepci a masáž zad se dá změnit třeba například na masáž rukou, resp. se budeme více věnovat bolestivé partii

Alena

Dobrý den, chci se zeptat jestli se na tyto vouchery můžu objednat v kteroukoli hodinu, měli jste je omezené jen na málo atraktivní hodiny.
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno. Termíny jsou dostupné různé, ale samozřejmě je pravděpodobné, že čím déle odložíte rezervaci, tím je větší šance, že termíny třeba po práci apod. budou zabrané, takže pokud jste časově omezená, neváhejte provést rezervaci co nejdříve a hlavně si užijte masáž.

Petra

Dobry den rada bych se zeptala, kdyz nyni koupime voucher na permanentku na 3 masaze, zd je stale platnost do 3. dubna neboplati 3 mesice od zakoupeni (tedy napr. do 22. kvetna). Voucher bychom chteli jako darek pro svagra, ale dostane jej az 7.3. Jde mi o to, aby vzhledem k vysokemu poctu zakoupenych voucheru stihl permici vyuzit. Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,

vouchery jsou platné od 2. 2. 2015 do 30. 4. 2015.

Hezký den!

David

Dobry den chtel bych se zeptat na 60min Partnerská masáž s ovocem a sektem.
Jaky je prubeh masaze.Dekuji za odpoved

Miroslava Chadimová

Dobrý den, ráda bych koupila dvě masáže. Nevím, ale která z těch dvou..thajská či olejová se masíruje v leže. Ne na křesle. děkuji

Thajský Ráj

Dobrý den , jak pravá thajská masáž tak relexační olejová se masírují vleže :-)

Katarina

Dobry den,
chcela by som sa spytat ci sa da vyuzit Kralovska bylinna masaz spolu s partnerom? Kupili by sme si 2 vouchre, otazkou je, ci budeme musiet jeden na druheho cakat, alebo mozme mat masaz spolu simultanne v miestnosti? Dalej by som si chcela overit ci je mozna rezervacia na sobotu 21.2. v poobed­nych/vecernych hodinach, nakolko iba vikend 20.-22.2. budeme v Prahe na romantickom vylete. Dakujem, Katarina.

Thajský Ráj

Dobrý den , i královskou masáž je možno provádět jako partnerskou a to ve stejný čas a ve stejné místnosti, pro rezervace nás prosím kontaktujte na telefonním čísle dle Vámi vybrané pobočky

Žaneta Bartkova

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,je k partnerské masáži za 1499kc Garra Ruffa? V nabídce je napsáno že je ke všem variantám,ale u té partnerské neni napsaná. Děkuji za odpověd









Thajský Ráj

Dobrý den, ke každé variantě jsou rybičky a to i k partnerské, právě jsme již uvedly do chodu akvaria v Kalově ulici :-)

vasek

Dobrý den.chci se zeptat kolik je v jaké pobočce masereka maseru.Z důvodu že bych chtěl jít s přítelkyní ve stejný den a hodinu..já k ženě a přítelkyně k muži… Děkuji za odpověď

Thajský Ráj

Dobrý den každá pobočka disponuje mnoha masérkami a vždy 2 maséři, proto je výběr pouze na Vás přeji pěkný den

Zdeněk N.

Dobrý den,
je pravda, že je zvykem (nebo slušností) nechávat po thajské masáži spropitné? Předem velice děkuji za odpověď.

Thajský Ráj

Dobrý den, je to výrazem slušnosti, poděkováním a zároveň vykoupením bolesti která se přenesla z Vás na Vaši masérku

Kateřina

Dobrý den,

můžu se zeptat, zda v partnerském balíčku jde o olejovou masáž? A jak dlouho je k dispozici sauna a vana?

Děkuji za odpověď.

Thajský Ráj

Dobrý den, v balíčku si můžete vybrat ze dvou druhů masáže-Klasická Thajská/Relaxační olejová masáž na 60 minut, je tedy na Vás, pro jakou variantu se rozhodnete. Relaxace se saunou a rohovou vanou je zpravidla 30 minut, poté následuje 60 min masáž dle Vašeho výběru a následně ještě 30 min privátního odpočinku.

Stanislava Havlová

Dobrý den, je možné se na masáž z této nabídky (klasickou nebo olejovou) objednat no hodinu dle výběru zákazníka ?
Děkuji.

Thajský Ráj

Ano prosím , tato akce není omezena na předem dané časy , tudíž využití je po předešlé rezervaci pouze na Vás kdy.

Blanka

Dobrý den,Zakoupila jsem vouchry na masáže a ráda bych je obdržela v dárkové podobě.Na intr.tuto nabídku nikde nemohu najít,jak to mám zařídit.

Thajský Ráj

Dobrý den, je několik možností, jak bude voucher vypadat, pokud ale máte zájem o výměnu za náš dárkový voucher pak je to možno pouze na pobočce, ale to za manipulační poplatek 25 .- , a to z toho důvodu, že se snažíme pro naše klienty držet nejnižší ceny a takový to poukaz jsou pro nás náklady navíc, které se do cen na Slevomatu nepromítají .

Mársy

A ještě bych měla jeden dotaz, zda na tu permici můžeme přijít společně ve stejný termín dva, a tím tak vyčerpat 2 hodiny současně a nebo se vztahuje pouze jen na jednu osobu?
Děkuji a jsem s pozdravem

Thajský Ráj

Dobrý den, permanentka má standardní platnost 3 měsíc, v této akci, kde se nejedná o předem dané hodiny je možné permanentku využít i pro více osob najednou

Mársy

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda-li permice na 3 hodinové masáže platí rovněž pouze 3 měsíce?

Děkuji a jsem s pozdravem

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru