Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zážitková letní dovolená u jezera Lago di Garda

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Tereza

Moc dekuji za predchozi odpoved.Mohu mit jeste dotaz zdali je volno pro dva 22.7–26.7.?Radi bychom to navazali na dovolenou v Rakousku tak radeji zjistuji terminy pred koupi.Dekuji.

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,
daný termín je volný. Zájezd si můžete zakoupit.
Pěkný den!

Tereza

Dobrý den, jak je to tedy s termíny? :) Pokud budeme mít vlastní dopravu, je možné termín změnit? A platí voucher až od června nebo je možné jej uplatnit dříve, např. v květnu? Moc děkuji.

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den, i pokud pojedete vlastním autem, je potřeba zvolit některý z vypsaných termínů které jsou fixní. Voucher u nás uplatněte raději co nejdřív. Děkujeme za dotaz a těšíme se na Vás!

Ludmila Pavlíková

Dobrý večer, máte ještě volný termín pro dvě osoby v době 23.-27.8.2015? Ve kterém hotelu? Měli bychom vlastní dopravu. V kolik hodin nejdříve je možný nástup do hotelu?
Je v tomto termínu možný zájezd do Benátek?

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,
ano tento termín je volný! :) V tomto termínu je možný i výlet do Benátek! Nástup do hotelu mezi 14–15hod. Pěkný den! :)

Zdeněk Manina

Dobrý den,pokud bych jel s rodinou autem,prosím jak je to z Prahy daleko? Děkuji Manina

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den, pokud pojedete autem a zvolíte hraniční přechod Rozvadov, cesta Vám zabere cca 9 hodin. Pěkný den.

Irena Polehňová

Dobrý den,
máte ještě volný termín od 15.7. na 7 nocí a do jakého hotelu je tam jen Panorama nebo může být i Marco Polo? Je volný 3 lůžkový pokoj nebo 2× 2 lůžkový? Děkuji za info

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den, ano máme volný termín! :) Varianty pokojů jsou stále možné obě dvě! :) Doporučili bychom raději hotel Panorama, ale záleží na Vás! Děkujeme za dotaz a těšíme se na Vás! :)

František

Ještě mám dotazy. Je nutné výlety objednat již při objednávce termínu nebo bude možné si je dobjednat až na místě? Byl by ještě volný termín od 26.7. do 31.7. pro dvě manželské dvojice, tj. 2 dvoulůžkové pokoje? Ve kterých dnech jsou v tomto termínu plánovány výlety do Benátek a do Verony? Děkuji

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,
ano máme zde volná místa – resp. 2 dvoulůžkové pokoje. Výlety je lepší hradit při rezervaci – jsou levnější než na místě! :) Co se týká výletů do Benátek (3.den) a Verona (5.den). Děkujeme za dotaz a těšíme se na Vás! :)

Radek Fiala

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli mate volné termíny v hotelu panorama
24. 06. – 29. 06. 2015 5 nocí nebo
29. 06. – 06. 07. 2015 7 nocí
Mají pokoje pro vaše zákazníky balkony a výhled na jezero?
Děkuji za info

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den, ano, u obou termínů jsou zatím volná místa. Výhled na jezero z pokoje negarantujeme, nenabízíme jej ani za příplatek. Balkony mají všechny pokoje. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás!

Alena Zemanova

Dobrý den, šlo by si objednat zájezd v termínu od 5.7. do 12.7., tedy na 7 nocí v hotelu Panorama? Je to termín, který nemáte v seznamu, ale jeli bychom vlastním autem. Děkuji

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den, bohužel, nabízíme pouze vypsané termíny, jak na autobusovou, tak vlastní dopravu. Děkujeme za pochopení.

Michaela Martínková

Dobrý den jakým způsobem bych měla objednat a uhradit vouchery pro mé dvě děti (6,8) let když platí 2390 Kč.(4 noci) Děkuji za vaši odpověď.

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den, cena za děti se nehradí přes vouchery. Na vaše děti Vám bude při rezervaci u CK vystavena k cestovní smlouvě faktura. Pobyt za děti tedy hradíte přímo CK. Pěkný den.

Alena Zemanova

Dobrý den, když budu mít sebou dvouleté dítě, pobyt má tedy zdarma, i když s sebou budu mít vlastní cestovní postýlku? A ještě jeden dotaz, je možné si v hotelu uožit vlastní kola, nebo jeli možné si je tam případně i půjčit? Děkuji

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,
ano pobyt má zdarma (pouze pokud využijete dopravy autobusem – platí za autobus). V hotelu je možnost si zapůjčit kola. Pěkný den! :)

František

Dobrý den, mám dotaz k možnosti přiobjednání fakultavních výletů do Benátek a do Verony, když bych zvolil variantu s vlastní dopravou. Předpokládám, že fakultativní výlety jsou autobusem.

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den, všechny fakultativní výlety jsou pořádány autobusem, ovšem i přesto je s námi můžete podniknout. Nabízíme je všem klientům, jak těm s autobusovou dopravou tak těm, co jedou k jezeru vlastním autem. Pěkný den přeje tým CK Quality Travel.

Helena Kulíšková

Jak koupit zájezd je mi jasné, jen nerozumím tomu, proč máte variantu např. 10 dní a v závorce 7 nocí. Můžete mi to, prosím, podrobněji vysvětlit? Co znamená 10 dní a 7 nocí?
Předem děkuji.

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den, v případě využití autobusové dopravy začíná pobyt o den dříve a končí o den později, jedná se o den odjezdu z ČR a den návratu do ČR. Při variantě 10denní dovolené tedy máte v ceně 7× noc v hotelu, jelikož cestu tam i zpět tvoří noční přejezdy. Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den.

Paul Rešman

Dobrý den, měl bych zájem zájezd do Itálie Zážitková letní dovolená u jezera Lago di Garda
pobyt na 7 nocí
Hotel Marco Polo
Zatím mám dotaz , potřeboval bych vědět kolik by byla celková cena pro dvě osoby se vším všudy s dopravou a taky programem co nabízíte…

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den, 10denní dovolená v hotelu Marco Polo *** by Vás jakožto dvě dospělé osoby vyšla na 19.378 Kč (v ceně je autobusová doprava – nástup hlavní trasa, ubytování na 7 nocí, polopenze, služby delegáta). Pokud přičteme všechny fakultativní výlety, dostaneme se na částku 28.868 Kč za obě osoby. Můžete si u nás také přiobjednat cestovní pojištění a to za 180 Kč/os/pobyt. Děkujeme za dotaz a budeme se na Vás těšit!

Marcela

jsou u jezera např:škola surfingu, půjčovna surfu, nebo plachetnic či motorových lodí.

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,
ano jsou tam půjčovny všeho druhu! :) Pěkný den! :)

Eva

Dobrý den,výlety se objednávají a platí hned při rezervaci nebo až na místě ?
Je možný výlet do Benátek i v termínu 20.6.-24.6. 2015 (4 noci) a je tento termín s dopravou ještě volný v hotelu Panorama ?

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,
výlety se musí objednat za uvedenou cenu při rezervaci (doplatit je můžete měsíc před odjezdem). Termín: 20.-24.6.2015 včetně dopravy v hotelu Panorama je volný! :) A výlet do Benátek je možný! :) Děkujeme a těšíme se na Vás! :)

Kamila

Dobrý den, pokud si připlatíme za autobusovou dopravu, lze naložit i kolo? Díky.

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,
ano lze naložit i kolo! :) Nutné, ale nahlásit při rezervaci zájezdu! Pěkný den!

Marek Malý

Dokud jedete vlastní dopravou, problém by to být neměl,
pěkný vikend

Radek Kudla

DObrý den, je možný pobyt 13.7. – 18.7.2015?? nebo jsou termíny pevné?? Děkuji

Marek Malý

Pokud máte vlastní dotravou je změna možná, děkuji za dotaz a dejte vědět Vaše rozhodnutí

Marek Malý

Pokud máte vlastní dotravou je změna možná, děkuji za dotaz a dejte vědět Vaše rozhodnutí

Martin

V ceně není to to to to.
Porč nedáváte do ceny povinné příplatky?

S takovou nabídkou …

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den, Martine. V ceně nejsou fakultativní výlety – jsou dobrovolné, je na každém, na jaký výlet pojede a na jaký ne, z toho důvodu nejde dávat příplatky za výlety do ceny…Dále pobytová taxa 1 EUR/osoba/noc, přesná výše těchto poplatků je známa vždy až těsně před zahájením sezóny, abychom zbytečně nenavyšovali cenu zájezdu, je tato taxa vybírána až na místě pobytu. Cestovní pojištění si také každý sjednává individuálně. Jelikož nabízíme dovolenou u Gardského jezera jak vlastní, tak autobusovou dopravou, nemůže být ani doplatek za autobusovou dopravu zahrnut již v ceně! Děkujeme za pochopení. Pěkný den.

Veronika Vovsíková

Dobrý den,
asi hloupý dotaz, ale ráda bych věděla, který hotel je lepší :-)
Děkuji.

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den, Veroniko. Záleží na Vás, co od hotelu přesně očekáváte. Marco Polo je situován více v „centru dění“, má větší bazén a je celkově blíže k jezeru. Okolí je o něco rušnější než u Panoramy, která je naopak dál o jezera, leží ve vesnici Costermano nad Gardou. Do Gardy však jezdí z Costermana autobus zdarma. Panorama nabízí, jak již název napovídá, krásný výhled na jezero přímo z areálu hotelu. Milý personál a dobrou kuchyni mají oba hotely. :) Pro více info nás neváhejte kontaktovat! Pěkný den přeje tým CK Quality Travel.

Eva

Děkuji za vyčerpávající odpověď : „Platí ceny jak jsou uvedené“. (Oceňuji bleskovou opravu ceny v kolonce kalkulace ceny. )
Mám však ještě další dotaz.Cestovní kancelář nabízí zájezd za stejnou cenu na svých stránkách ,dokonce ještě se slevou za včasný nákup do konce února . V čem spočívá výhoda nabídky na Slevomatu ?

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,
náš systém si stáhl špatné informace ze serveru a v současné době jsou již uvedeny ceny, jak mají být! :) Pěkný den! :)

CK QUALITY TRAVEL

Omlouváme se, byla to chyba v systému a ihned byla odstraněna! :)

Miroslav Najman

Je možná individuální doprava?

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,
ano je možná! :) Pěkný den! :)

Eva

Dobrý den, v kalkulaci ceny je po rozvinutí nabídky rozdílná cena pro oba hotely , zatímco v záhlaví nabídky je po rozvinutí cena stejná u obou hotelů. Která vlastně platí ?

CK QUALITY TRAVEL

Platí ceny jak jsou uvedené. Pěkný den! :)

Pavlína

Dobrý den, byl by možný jednolůžkový pokoj a za jaký příplatek? A autobusovou dopravu je možné přikoupit i u kratších zájezdů (5 nocí)?

CK QUALITY TRAVEL

Dobrý den,
ano jednolůžkový pokoj je možný! :) Autobusová doprava je možná přikoupit ke všem termínům! :) Příplatek za jednolůžkový pokoj je: 490 Kč / noc. Pěkný den! :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru