
Termín
Platnost do 31. 3. 2015.
Jak uplatnit
- Rezervace: Svůj stůl si zamluvte na tel. 230 234 316 nebo e‑mailem info@amaderestaurant.cz.
- Omezení: Variantu s libovolným termínem nelze využít dne 14. 2. 2015. Valentýnskou variantu lze využít výhradně 14. 2. 2015 – potvrďte si čas, kdy do restaurace přijdete, uveďte vaše jméno a kód voucheru.
- Storno: Změna rezervace je možná nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
- Jídlo s sebou: Nelze, menu je určeno ke konzumaci v restauraci.
- Jeden voucher platí pro dvě osoby.
- Podnik má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Platební karty: Ano.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 3. 2015.
Jak uplatnit
- Rezervace: Svůj stůl si zamluvte na tel. 230 234 316 nebo e‑mailem info@amaderestaurant.cz.
- Omezení: Variantu s libovolným termínem nelze využít dne 14. 2. 2015. Valentýnskou variantu lze využít výhradně 14. 2. 2015 – potvrďte si čas, kdy do restaurace přijdete, uveďte vaše jméno a kód voucheru.
- Storno: Změna rezervace je možná nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
- Jídlo s sebou: Nelze, menu je určeno ke konzumaci v restauraci.
- Jeden voucher platí pro dvě osoby.
- Podnik má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Platební karty: Ano.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Dvě čarovná slůvka, která si přeje zamilovaná žena slyšet, nemusí znít nutně „Miluji tě“. Jen počkejte, co s vaší drahou polovičkou udělá dvojice slov „Amade restaurant“.
Pozvání do kulinářského ráje v samém centru Prahy nikdo neodolá. Vychutnejte si opravdové kuchařské skvosty, jež pro vás do luxusního tasting menu pro dva sestavil věhlasný šéfkuchař Radek Šubrt.


5chodové „Tasting Menu“ pro dva zahrnuje:
- Předkrm
husí koktejl, jelení paštika s rakytníkem a paštika z kuřecích jater s celozrnným chipsem - Polévka
mrkvovo zázvorová polévka s nočkem z uzeného pstruha - 1. hlavní chod
pošírovaný filet z candáta s kapustovým ragú - 2. hlavní chod
vařená kýta z daňka „Sous Vide“ s dýňovým pyré - Dezert
kaštanové pyré s lísko-ořechovým musem
V nádherných prostorách barokního paláce, kde sídlí restaurace Amade, pobýval svého času také Wolfgang Amadeus Mozart, přáteli neformálně nazývaný právě „Amade“. Přestože tóny klavíru vystřídaly chuťové tóny sezónních specialit, zdejšímu ansámblu to ladí stále na výbornou.
Zajděte sem kdykoli během dne na skvělé jídlo nebo jen odpolední pauzu u kávy a výtečného švestkového dortu. Těšit vás bude i výhled na Karlův most a příjemná diskrétní atmosféra.
V kuchyni vládne šéfkuchař Radek Šubrt, kterého můžete znát například jako jednoho z porotců kuchařské show MasterChef. Své umění precizoval v nejlepších restauracích a hotelech v Praze, Luzernu, Mnichově či New Yorku.