Velmi inspirující a poučný kurz, ze kterého jsem si odnesla hned několik receptů, které jsem již sama vyzkoušela doma a samozřejmě také ingredience a pomůcky, s nimiž výroba sýrů jde jedna báseň :o) jogurt si dělám doma pravidelně 1× týdně a teď jsem začala také s výrobou sýrů balkánského typu.
Nevhodné prostředí, jedna místnost bez okna, zima – cca 15st, dlouhý výklad bez výroby, vzájemné dohadování se organizátorů.
Vyjádření podniku
Před 9 roky
Není důvod uznání reklamace. Dovolili jsme Vám zdarma vzít vaší 8 letou dceru, která vyrušovala svého otce a průběh kurzu. V místnosti bylo 22°C a jedna celá stěna místnosti je prosklená.
Sýr se dostává až na konci kurzu, kdy je hotový. Z 15l mléka vyrobíme 2kg sýra a ten je rozdělen mezi účastníky kurzu. Tento kurz je zaměřen pro domácí zpracovatele mléka a trvá 5h.