All you can eat mořských plodů a ryb pro dva
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 15. 5. 2015.
Můžete využít do 15. 5. 2015
- Rezervace: Nutná alespoň den předem na 725 995 246.
- Storno: Změna rezervace je možná minimálně 1 den předem, jinak voucher propadá.
- Omezení: Voucher se vztahuje na pokrmy, nelze uplatnit na nápoje.
- Jídlo s sebou: nelze. Je určeno pro konzumaci v restauraci.
- Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Platební karty: ano
- Ostatní: V areálu tržnice je možné využít hlídané parkoviště – první hodina zdarma a následně 40 Kč za každou hodinu. Po 20:00 jednorázová platba 60 Kč až do rána.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jste mezi rybami jako ryba ve vodě? Rádi sklízíte mořské plody? Tady jich mají moře, vydejte se do restaurace Maare.
S voucherem získáte neomezenou konzumaci čerstvých ryb a plodů moře pro dva. Navštivte ráj milovníků ryb a mořských plodů v pražské tržnici, zkuste restauraci Maare.
Pochutnejte si na tom nejlepším, co nabízí jadranská kuchyně!
Čekají vás vynikající pražmy, rizoto, saláty i seafood speciality jako krevety, kalamáry, zkrátka ryby i plody moře dle vašeho gusta.
Co nabízí all you can eat degustace?
Dle denní nabídky – garantováno 70 % z níže uvedeného:
- Pomazánka z makrely
- Bílá rybí pomazánka
- Losos tartar
- Tuna tartar
- Carpaccio z mořského vlka
- Carpaccio z chobotnice
- Salát plodů moře
- Chobotnicový salát
- Krevetové rizoto
- Černé sépiové rizoto
- Slávky na víně
- Brodet (rybí guláš z ďase, krevet, kalamáru, tresky – dle denní nabídky)
- Kalamáry frit
- Grilovaná pražma
- Grilované krevety
- Grilované kalamáry
Za jedinečným gastrozážitkem vyrazíte do unikátní restaurace Maare, kde kuchyni pevnou rukou vládne zkušený chorvatský šéfkuchař.
Ryby a plody moře, které servíruje hostům na talíř, jsou výhradně čerstvé a 2× týdně dovážené z Chorvatska hned po výlovu.
Aby bylo jídlo opravdu dokonalé, používají zde k úpravě farmářskou zeleninu a ostatní farmářské produkty přímo z Pražské tržnice, kde restaurace sídlí.
Tip šéfkuchaře:
Zdejší šéfkuchař vám doporučuje středozemní slávky, které zde podávají krátce dušené na česneku, petrželce, olivovém oleji, bílém víně, rybím vývaru a trošce rajčat. Podle stovky let staré receptury je pak tento pokrm nejlepší s bílým chlebem, ruce namáčíte do omáčky a jíte slávky. Jedině tak je prý chuťový dojem dokonalý.
Mnohem více si můžete přečíst v článku E15.