
Termín
Platnost do 28. 2. 2015.
Můžete využít do 28. 2. 2015
Jak uplatnit
- Rezervace: Nutná předem na tel. 606 980 612 či mailu info@cafebuddha.cz
- Storno: Změna či zrušení rezervace nejméně 48 hod. předem, jinak voucher propadá. Poslední rezervace 14 dní před ukončením platnosti voucheru.
- Podmínky: Nabídku nelze uplatnit v době vydávání poledního menu (11–15 hod.).
- Jídlo s sebou: Nelze, platí na konzumaci v restauraci.
- Podnik je nekuřácký.
Příplatky
- Provozovna nemá vlastní parkování. Parkovací možnosti v okolí si ověřte.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Poznejte Thajsko tím nejlepším způsobem – přes jídlo! Dozvíte se něco o thajské duši, buddhismu a možná i o sobě.

Osmichodové degustační menu je pro dvě osoby připraveno v Café Buddha Balbínova!
Menu obsahuje tyto chody:
1. Tygří kreveta na lžičce „Pra Kung“ - grilovaná argentinská kreveta, limetová omáčka, citrónová tráva, chilli, limetový list, máta a šalotka

2. Tuňákový tataráček „Tuna Tartar“ - ručně sekaný čerstvý tuňák, avokádo, jarní cibule, koření togarashi, zázvor, cherry rajčata, wasabi krém a sezamový krekr

3. Kachní červené kari „Kaeng Phed Ped“ - thajské domácí červené kari, vařené kachní prsíčka v tamarin omáčce, kokosové mléko, ananas, modré hrozna, cherry rajčata, koriandrový prach, chilli

4. Jarní závitky z Chiang Mai - grilovaná argentinská kreveta, máta, thajská bazalka, sojové výhonky, koriandr, rýžový papír, domácí sladko slaná omáčka se sezamovým olejem a Goma dresink

5. Sour & Creamy Grilled Beef Roti - chlebová placka roti, hovězí svíčková, šalotka, kokosové mléko, máta, limetová omáčka, špěnát a koření „seven spices“

6. Avokadový salát „Yam Avocado“ s krevetami - avokádo, jablko Granny Smith, krevety, domácí čili omáčka „nam prik pao“, červená cibule, jarní cibule, kešu oříšky, pražený kokos a limetový list

7. Pomalu pečená vepřová žebírka „Kra Doong Moo Yang“ s redukční omáčkou z citrónové trávy – vepřová žebírka, domácí omáčka z citrónové trávy, mladé sóji a ústřic, jarní cibulka, paprika a koření Sophie Smith „chilli salt“


