Tatarák je první věc na světě, o které si čteme, hned jak se to naučíme. „Ema má mísu. Máma mele maso.“ Už věříte?
Jemně umletý, čerstvý a lahodný tatarák a dvanáct topinek NEBO dvě porce výborných řízků včetně přílohy čekají na fajnšmekry v českobudějovickém restaurantu Apetit.
Se slevou 50 % můžete s několika přáteli pokořit 400gramový tatarský biftek z hovězí roštěné nebo koupit ještě levnější voucher a za pouhých 139 Kč si ve DVOU vychutnat výborné řízky s libovolnou přílohou.
Tatarák si můžete sami namíchat a ochutit, nebo vše nechat v rukou profesionála – kuchaře.
Výtečně se najíte i v případě, že jste dosud nepodlehli kouzlu této masové pochoutky. S jedním voucherem si dopřejete 2× 200 gramů vepřových nebo kuřecích řízečků dle přání. Jako přílohu si vyberete hranolky, krokety, americké brambory, petrželové brambory, vařené brambory s máslem, šťouchané brambory s cibulkou nebo třeba dušenou rýži.
[file id=„3104“ text=„Jídelní lístek“ rel=""] potěší i dalšími dobrotami. Jako dezert si za rozumnou cenu dopřejte lívanečky s borůvkami, sachr dort se šlehačkou či smažený jablečný závin.
A jak dále prodloužit příjemně strávený čas v restaurantu Apetit? Podle apetitu, buď posezením u piva (točí zde Plzeň 12°, Gambrinus 10°a Kozla 11°) nebo třeba návštěvou nedalekého kina.