Termín
Platnost do 29. 5. 2015.
- Rezervace: Termín rautu je nutné zamluvit alespoň 3 dny předem (menší varianty 2 dny) na tel. 723 542 901. Včasná rezervace je důležitá, v případě objednání na poslední chvíli se může stát, že budou všechny vhodné termíny již zarezervované.
- Storno: Zrušení nebo přesun rezervace u variant A a B je třeba nahlásit nejpozději 24 hodin předem, u varianty C pak 48 hodin předem, jinak voucher propadá.
- Omezení: Lze uplatnit pouze Po–Pá v čase 15–22 h.
- Jídlo s sebou: Lze konzumovat v restauraci nebo si za poplatek 150 Kč nechat jídlo zabalit s sebou.
- Restaurace má oddělené kuřácké a nekuřácké prostory.
- Platební karty: Visa, American Express, Mastercard, Discover.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 29. 5. 2015.
- Rezervace: Termín rautu je nutné zamluvit alespoň 3 dny předem (menší varianty 2 dny) na tel. 723 542 901. Včasná rezervace je důležitá, v případě objednání na poslední chvíli se může stát, že budou všechny vhodné termíny již zarezervované.
- Storno: Zrušení nebo přesun rezervace u variant A a B je třeba nahlásit nejpozději 24 hodin předem, u varianty C pak 48 hodin předem, jinak voucher propadá.
- Omezení: Lze uplatnit pouze Po–Pá v čase 15–22 h.
- Jídlo s sebou: Lze konzumovat v restauraci nebo si za poplatek 150 Kč nechat jídlo zabalit s sebou.
- Restaurace má oddělené kuřácké a nekuřácké prostory.
- Platební karty: Visa, American Express, Mastercard, Discover.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 29. 5. 2015.
- Rezervace: Termín rautu je nutné zamluvit alespoň 3 dny předem (menší varianty 2 dny) na tel. 723 542 901. Včasná rezervace je důležitá, v případě objednání na poslední chvíli se může stát, že budou všechny vhodné termíny již zarezervované.
- Storno: Zrušení nebo přesun rezervace u variant A a B je třeba nahlásit nejpozději 24 hodin předem, u varianty C pak 48 hodin předem, jinak voucher propadá.
- Omezení: Lze uplatnit pouze Po–Pá v čase 15–22 h.
- Jídlo s sebou: Lze konzumovat v restauraci nebo si za poplatek 150 Kč nechat jídlo zabalit s sebou.
- Restaurace má oddělené kuřácké a nekuřácké prostory.
- Platební karty: Visa, American Express, Mastercard, Discover.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Chystáte oslavu a nejste si jisti, jestli bude taky zábava? O tu se vůbec nestarejte – kromě vaší dobré nálady je nejdůležitější výtečné jídlo. Ostatní se zvládne samo.
O přípravu bohaté hostiny se postarají kulinářští profíci z Café 04. Na vás je pouze výběr, jak velké hody chcete svým hostům dopřát. Všechny delikatesy si můžete vychutnat na místě, nebo nechat zabalit s sebou. Za obaly se připlácí 150 Kč u všech variant.
Varianta A (1,7 kg)
- 100 g tataráku z pravé hovězí svíčkové míchaný s prémiovým kořením, zeleným pepřem a dochucovadly dle šéfkuchaře
- 100 g tataráku z čerstvého skotského lososa míchaný s limetkou, dijonskou hořčicí, čerstvým koprem a růžový pepřem, topinky na oleji a na grilu opékané toasty a bagetky
- 250 g prémiových oceánských krevetek vařených v bílém víně a kořenové zelenině podávané s česnekovým dipem a italským pečivem s domácím pestem
- 400 g kuřecích křidýlek marinovaných v oreganu a mořské soli podávané s tzatziki, citronem a bagetkou
- 100 g steaků z kuřecích prsíček marinovaných v bylinkách
- 100 g steaků z vepřové panenky v kouřovém koření
- 100 g hovězích flank steaků filírovaných na plátky s teplou dijonskou, sýrovou a pepřovou omáčkou
- 125 g grilovaného camembertu v pestu s česnekem
- 200 g hranolek a 200 g dukátků
Varianta B (4,2 kg)
- 100 g tataráku z pravé hovězí svíčkové míchaný s prémiovým kořením, zeleným pepřem a dochucovadly dle šéfkuchaře
- 100 g tataráku z čerstvého skotského lososa míchaný s limetkou, dijonskou hořčicí, čerstvým koprem a růžový pepřem, topinky na oleji a na grilu opékané toasty a bagetky
- 300 g prémiových oceánských krevetek vařených v bílém víně a kořenové zelenině podávané s česnekovým dipem a italským pečivem s domácím pestem
- 400 g kuřecích křidýlek marinovaných v oreganu a mořské soli podávané s tzatziki, citronem a bagetkou
- 100 g steaků z kuřecích prsíček marinovaných v bylinkách
- 100 g steaků z vepřové panenky v kouřovém koření
- 100 g hovězích flank steaků filírovaných na plátky s teplou dijonskou, sýrovou a pepřovou omáčkou
- 150 g kuřecích party řízečků v trojobalu podávané s citrony
- 200 g voňavých kebabů orientální chuti
- 350 g grilovaných žeber marinovaných v medu a víně
- 350 g smažených kuřecích stehýnek v chilli strouhance a corn flakes
- 150 g kuřecích špízků souvlaki marinovaných v oreganu a citronu na grillu
- 125 g smaženého sýru v bylinkovém trojobalu
- 125 g grilovaného camembertu v pestu s česnekem
- 250 g hranolek a 250 g dukátků
- 1000 g příloh – tzatziki, coleslaw, grilovaná zelenina, pečený chléb a další
- Grilovaný kukuřičný klas s máslem
Varianta C (7 kg) včetně rozvozu po Brně nebo přípravy na místě
- 200 g tataráku z pravé hovězí svíčkové míchaný s prémiovým kořením, zeleným pepřem a dochucovadly dle šéfkuchaře
- 100 g tataráku z čerstvého skotského lososa míchaný s limetkou, dijonskou hořčicí, čerstvým koprem a růžový pepřem, topinky na oleji a na grilu opékané toasty a bagetky
- 300 g prémiových oceánských krevetek vařených v bílém víně a kořenové zelenině podávané s česnekovým dipem a italským pečivem s domácím pestem
- 500 g pravých čerstvých mušlí slávek na bílém víně a kořenové zelenině
- 1000 g kuřecích křidýlek marinovaných v oreganu a mořské soli podávané s tzatziki, citronem a bagetkou
- 100 g steaků z kuřecích prsíček marinovaných v bylinkách · 100 g steaků z vepřové panenky v kouřovém koření
- 100 g hovězích flank steaků filírovaných na plátky s teplou dijonskou, sýrovou a pepřovou omáčkou
- 1 kg kuřecích party řízečků v trojobalu podávané s citrony
- 200 g voňavých kebabů orientální chuti
- 350 g grilovaných žeber marinovaných v medu a víně
- 500 g smažených kuřecích stehýnek v chilli strouhance a corn flakes
- 500 g pečených kuřecích stehýnek v pivním těstíčku
- 150 g kuřecích špízků souvlaki marinovaných v oreganu a citronu na grillu
- 125 g smaženého sýru v bylinkovém trojobalu
- 125 g grilovaného camembertu v pestu s česnekem
- 300 g hranolek a 300 g dukátků
- Grilovaný kukuřičný klas s máslem
- 1000 g příloh – tzatziki, coleslaw, grilovaná zelenina, pečený chléb a další
- Při konzumaci v Café 04 bude vše připraveno formou rautu, teplé jídlo v nahřívačích, k dispozici dezertní talířky atd., domů vám hostinu dovezou v thermoboxech.
Pokud posedíte v restauraci, určitě si k masu dejte pivo – na čepu je 11° Starobrno a Edelweiss. Holdujete-li vínu, vyberte si z vinného lístku nebo si něco nechte doporučit od znalého personálu. Patříte-li mezi milovníky míchaných nápojů s tajemnými názvy, budete nadšeni.
Kdo bude mít po hostině ještě trošku místa v žaludku, neměl by se dlouho rozmýšlet – šálek lahodné italské kávy Danesi, kterou je podnik vyhlášen, vás povznese do gurmánského ráje.
Café 04 se nachází v historickém centu města na Veveří a okouzlí vás stylovým interiérem a milou obsluhou. Od ranních hodin zde servírují vynikající snídaně, na oběd si můžete dát výhodné polední menu.