Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Velkolepá hostina s masem, krevetkami, sýry, přílohami a dipy

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (3)
  • Rezervace: Termín rautu je nutné zamluvit alespoň 3 dny předem (menší varianty 2 dny) na tel. 723 542 901. Včasná rezervace je důležitá, v případě objednání na poslední chvíli se může stát, že budou všechny vhodné termíny již zarezervované.
  • Storno: Zrušení nebo přesun rezervace u variant A a B je třeba nahlásit nejpozději 24 hodin předem, u varianty C pak 48 hodin předem, jinak voucher propadá.
  • Omezení: Lze uplatnit pouze Po–Pá v čase 15–22 h.
  • Jídlo s sebou: Lze konzumovat v restauraci nebo si za poplatek 150 Kč nechat jídlo zabalit s sebou.  
  • Restaurace má oddělené kuřácké a nekuřácké prostory.
  • Platební karty: Visa,  American Express,  Mastercard,  Discover.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

999 Kč −50 % 499 Kč
999 Kč −50 % 499 Kč
1 999 Kč −50 % 999 Kč
1 999 Kč −50 % 999 Kč
3 999 Kč −62 % 1 499 Kč
3 999 Kč −62 % 1 499 Kč

Chystáte oslavu a nejste si jisti, jestli bude taky zábava? O tu se vůbec nestarejte – kromě vaší dobré nálady je nejdůležitější výtečné jídlo. Ostatní se zvládne samo.

O přípravu bohaté hostiny se postarají kulinářští profíci z Café 04. Na vás je pouze výběr, jak velké hody chcete svým hostům dopřát. Všechny delikatesy si můžete vychutnat na místě, nebo nechat zabalit s sebou. Za obaly se připlácí 150 Kč u všech variant.

Varianta A (1,7 kg)

  • 100 g tataráku z pravé hovězí svíčkové míchaný s prémiovým kořením, zeleným pepřem a dochucovadly dle šéfkuchaře
  • 100 g tataráku z čerstvého skotského lososa míchaný s limetkou, dijonskou hořčicí, čerstvým koprem a růžový pepřem,  topinky na oleji a na grilu opékané toasty a bagetky
  • 250 g prémiových oceánských krevetek vařených v bílém víně a kořenové zelenině podávané s česnekovým dipem a italským pečivem s domácím pestem
  • 400 g kuřecích křidýlek marinovaných v oreganu a mořské soli podávané s tzatziki, citronem a bagetkou
  • 100 g steaků z kuřecích prsíček marinovaných v bylinkách
  • 100 g steaků z vepřové panenky v kouřovém koření
  • 100 g hovězích flank steaků filírovaných na plátky s teplou dijonskou, sýrovou a pepřovou omáčkou
  • 125 g grilovaného camembertu v pestu s česnekem
  • 200 g hranolek a 200 g dukátků

Varianta B (4,2 kg)

  • 100 g tataráku z pravé hovězí svíčkové míchaný s prémiovým kořením, zeleným pepřem a dochucovadly dle šéfkuchaře
  • 100 g tataráku z čerstvého skotského lososa míchaný s limetkou, dijonskou hořčicí, čerstvým koprem a růžový pepřem, topinky na oleji a na grilu opékané toasty a bagetky
  • 300 g prémiových oceánských krevetek vařených v bílém víně a kořenové zelenině podávané s česnekovým dipem a italským pečivem s domácím pestem
  • 400 g kuřecích křidýlek marinovaných v oreganu a mořské soli podávané s tzatziki, citronem a bagetkou
  • 100 g steaků z kuřecích prsíček marinovaných v bylinkách
  • 100 g steaků z vepřové panenky v kouřovém koření
  • 100 g hovězích flank steaků filírovaných na plátky s teplou dijonskou, sýrovou a pepřovou omáčkou
  • 150 g kuřecích party řízečků v trojobalu podávané s citrony
  • 200 g voňavých kebabů orientální chuti 
  • 350 g grilovaných žeber marinovaných v medu a víně
  • 350 g smažených kuřecích stehýnek v chilli strouhance a corn flakes
  • 150 g kuřecích špízků souvlaki marinovaných v oreganu a citronu na grillu
  • 125 g smaženého sýru v bylinkovém trojobalu
  • 125 g grilovaného camembertu v pestu s česnekem
  • 250 g hranolek a 250 g dukátků
  • 1000 g příloh – tzatziki, coleslaw, grilovaná zelenina, pečený chléb a další
  • Grilovaný kukuřičný klas s máslem

Varianta C (7 kg) včetně rozvozu po Brně nebo přípravy na místě

  • 200 g tataráku z pravé hovězí svíčkové míchaný s prémiovým kořením, zeleným pepřem a dochucovadly dle šéfkuchaře
  • 100 g tataráku z čerstvého skotského lososa míchaný s limetkou, dijonskou hořčicí, čerstvým koprem a růžový pepřem, topinky na oleji a na grilu opékané toasty a bagetky
  • 300 g prémiových oceánských krevetek vařených v bílém víně a kořenové zelenině podávané s česnekovým dipem a italským pečivem s domácím pestem
  • 500 g pravých čerstvých mušlí slávek na bílém víně a kořenové zelenině
  • 1000 g kuřecích křidýlek marinovaných v oreganu a mořské soli podávané s tzatziki, citronem a bagetkou
  • 100 g steaků z kuřecích prsíček marinovaných v bylinkách · 100 g steaků z vepřové panenky v kouřovém koření
  • 100 g hovězích flank steaků filírovaných na plátky s teplou dijonskou, sýrovou a pepřovou omáčkou
  • 1 kg kuřecích party řízečků v trojobalu podávané s citrony
  • 200 g voňavých kebabů orientální chuti
  • 350 g grilovaných žeber marinovaných v medu a víně
  • 500 g smažených kuřecích stehýnek v chilli strouhance a corn flakes
  • 500 g pečených kuřecích stehýnek v pivním těstíčku
  • 150 g kuřecích špízků souvlaki marinovaných v oreganu a citronu na grillu
  • 125 g smaženého sýru v bylinkovém trojobalu
  • 125 g grilovaného camembertu v pestu s česnekem
  • 300 g hranolek a 300 g dukátků
  • Grilovaný kukuřičný klas s máslem
  • 1000 g příloh – tzatziki, coleslaw, grilovaná zelenina, pečený chléb a další
  • Při konzumaci v Café 04 bude vše připraveno formou rautu, teplé jídlo v nahřívačích, k dispozici dezertní talířky atd., domů vám hostinu dovezou v thermoboxech.

Pokud posedíte v restauraci, určitě si k masu dejte pivo – na čepu je 11° Starobrno a Edelweiss. Holdujete-li vínu, vyberte si z vinného lístku nebo si něco nechte doporučit od znalého personálu. Patříte-li mezi milovníky míchaných nápojů s tajemnými názvy, budete nadšeni.

Kdo bude mít po hostině ještě trošku místa v žaludku, neměl by se dlouho rozmýšlet – šálek lahodné italské kávy Danesi, kterou je podnik vyhlášen, vás povznese do gurmánského ráje.

Café 04 se nachází v historickém centu města na Veveří a okouzlí vás stylovým interiérem a milou obsluhou. Od ranních hodin zde servírují vynikající snídaně, na oběd si můžete dát výhodné polední menu.

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita