Existují zážitky adrenalinové, povznášející i romantické. A pak jsou takové, které spojují vše!
Naučte se vytvářet luxusní pralinky od té nejpovolanější – chocolatiérky Lucie Glaister. Připraven je pro vás čokoládový workshop, na kterém se naučíte vše potřebné pro vytváření malých (nejen) sladkých potěšení.
Co se v kurzu (cca 3,5 hod.) dozvíte a naučíte:
Káva, ochutnávka pralinek, kakaových bobů a světových čokolád
Výroba ganache – ukázka
Samostatně nebo ve dvojicích pracujete s cca 10 příchutěmi
Příprava ganache pro následné potahování
Temperace čokolády
Potahování pralinek
Finální dekorace (transfer nebo strukturální folií)
Zabalení pralinek do dárkového balení s sebou domů (cca 20–25 ks/os.)
Aktuální termíny (vždy pondělí):
19. 1.
26. 1.
16. 2.
23. 2.
16. 3.
23. 3.
Další měsíce a dny budou vypisovány postupně.
Kurz se konají v odpoledních hodinách v pěkném zázemí hotelu Loreta na Praze 1.
Během kurzu vám bude k dispozici nejen fundovaný výklad Lucie Glaister, ale také občerstvení v podobě nápojů (káva, čaj, voda, domácí limonáda, víno) a ovoce.