Tatarský biftek z pravé svíčkové s topinkami
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 28. 2. 2015.
- Rezervace: na tel.: 387 312 912 alespoň 24 hodin předem.
- Storno: Rezervace je závazná, při nedodržení termínu voucher propadá.
- Jídlo s sebou: Jídlo je určeno ke konzumaci v restauraci.
- Platební karty: Platba kartami je možná
- Ostatní možnosti: Podnik je kuřácký.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 28. 2. 2015.
- Rezervace: na tel.: 387 312 912 alespoň 24 hodin předem.
- Storno: Rezervace je závazná, při nedodržení termínu voucher propadá.
- Jídlo s sebou: Jídlo je určeno ke konzumaci v restauraci.
- Platební karty: Platba kartami je možná
- Ostatní možnosti: Podnik je kuřácký.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Máte-li hlad jako vlk a velkou chuť na pořádnou porci masa, kam jinam vyrazit než přímo k vlkovi?
V restauraci – vinárně U Vlka vám naservírují tatarák z jemné hovězí svíčkové – stačí si jen vybrat tu správnou ze dvou variant.
Voucher 1 obsahuje:
- Tatarský biftek (150 g)
- 4 ks topinek
Voucher 2 obsahuje:
- Tatarský biftek (450 g)
- 12 ks topinek
V obou případech se těšte na nejkvalitnější mleté maso z pravé hovězí svíčkové a lahodné topinky z celých krajíců.
Restaurace v samotném centru Českých Budějovic má zachovalé původní klenuté stropy ze syrového zdiva a funkční krb, který vás zahřeje i v tom nejchladnějším českém počasí.
Kromě specialit zdejší kuchyně jsou v denní nabídce i hotová jídla a denní menu. Stačí jen nahlédnout do jídelního lístku.
Prostory jsou plně klimatizované, a proto jsou v restauraci vítáni jak kuřáci, tak nekuřáci.