Termín
Platnost do 28. 2. 2015.
Můžete využít do 28. 2. 2015
- Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň dva dny předem a 14 dní před koncem platnosti voucheru na tel.: 377 224 595. Při rezervaci nahlaste variantu hlavního chodu a kód zakoupeného voucheru.
- Jídlo s sebou: Nelze.
- Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Platební karty: Visa, MasterCard, American Express, Maestro.
- Ostatní možnosti: Wi‑Fi, parkování, klimatizace.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Španělé moc dobře vědí, že není tak důležité zdobit stromeček, jak pořádně ozdobit slavnostní tabuli dobrým jídlem. Přijďte se jednou takovou hostinou nejen pokochat, ale i nasytit.
Velké vánoční degustační menu pro vás a váš doprovod připraví kuchaři stylové restaurace Bar de Tapas el Cid. Poznejte poklady španělské kuchyně!
Z čeho budou mít vaše chuťové buňky Vánoce?
2× předkrm – talíř plný typických tapas, které vám představí chutě Španělska:
- Jamón Serrano y Pera – španělská sušená šunka (20 g) z horské oblasti Sierra Nevada s karamelizovanou hruškou
- Ciruelas y Albaricoques a la Parrilla – grilované sušené švestky a meruňky (4 ks) ve španělské slanině, marinované v brandy z oblasti Jerez
- Albóndigas – masové kuličky (4 ks) ve španělské pikantní rajčatovo-zeleninové omáčce
- Gambas al Ajioli – čerstvé krevety (2 ks), připravené v horkém olivovém oleji s plátky česneku a petrželkou
- Baguette Hierba – zapečená bageta s domácím bylinkovým pestem
Hlavní chod na společném talíři pro dva
- Dvojitý steak el Cid pro 2 osoby – hovězí steak z plemene Angus (min. 300 g) připravený na lávovém grilu, posypaný hrubou solí, podávaný se zelenými fazolkami na česneku, hranolkami, salátem a bylinkovou omáčkou
2× lahodné sýrové variace
- Selección de Quesos – výběr regionálních francouzských a španělských sýrů (40 g) s fíkovým chutney
2× dezert
- Fondant au Chocolat – jemný čokoládový dezert podávaný s omáčkou z vanilky
Pravé španělské delikatesy
Objevte pro sebe poklady španělské, středomořské a rybí kuchyně od špičkových kuchařů. Restaurant a tapas bar el Cid se zaměřuje na lokální gastronomii, kterou prezentuje v ryzí rustikální podobě. Veškeré delikatesy jsou připravovány z prvotřídních surovin.
O tom, že Cidovi kuchaři skutečně umí, vás přesvědčí i fakt, že restaurant figuruje v Maurerově výběru Grand restaurant. V roce 2013 si držela 19. příčku v kategorii nejlepších a nejzajímavějších restaurací celé ČR, v Západních Čechách má navíc prvenství za výbornou obsluhu.